Why Always Me
Üye
-
Konu Sahibi
-
Note 3 çünkü her türlü yazılımsal ve donanımsal üstünlük onda.Touchwiz zımbırtıları ve S-Pen de cabası.iPhone 5s in tek + sı Appstore ve belki kamerası olabilir.
Edit: parmak okuyucuda var tabi, ne kadar kullanılır orası tartışılır artık.
lumia 1520 incele derim
nerde yapsa keşke ama özelliklerini duyarsan anlarsın sende buyur tekrar yazayım özellikleriniHocam nokia size maaş mı bağladı herkese öneriyorsunuz?
S4 ü sattım diyorsunuz yerinizde olsam farklılık açısından ip5s i alırdım iosu kullanın birdeBi yandan Note 3 'ün büyük ekranı çok hoşuma gidiyor ama bir yandan da İphone 5S 'in o muhteşem albenisiKafam fazlasıyla karışık
nerde yapsa keşke ama özelliklerini duyarsan anlarsın sende buyur tekrar yazayım özelliklerini
• 6” fullHD 1080p LCD, ClearBlack, güneş ışığı da okunabilirlik, Super sensitive dokunmatik, Gorilla Glass 2
• PureView 20 MP, ZEISS optics,OIS, 2x kayıpsız zoom, oversampling, çift LED flash
• Video 1080p @ 30 fps fullHD video ve OİS
• 4G LTE
• Nokia Music
• Free global HERE Maps ve HERE Drive+, HERE Transit
• Microsoft Office
• Qualcomm Snapdragon 800 (2.2GHz Quad Core)
•2gb rem, 32gb hafıza, 20.7mp camera
• 3400 mAh dahili Wireless şarj
•209gr
• Sarı, Siyah, parlak kırmızı
ve Beyaz renk seçenekleri
buyrun resim
bu arada güzel bir telefon olduğu için tanıtıyorum yeni bir telefon olduğu için arkadaşa bir öneri sunuyyorum sadece
oyunlarda yavaş yavaş geliyor merak etmeyin (şuan L920 de nova3, the dark knight, asfalt 7,modern combat 4, halo, süpermen gibi bir sürü oyun var zaten ) magazanın gelişmesi için biraz zaman tanımak lazım telefonu sadece oyun için alıyorsanız bilemem ama sadece oyuna göre kıyaslamamak gerekiyorTamam s800 tmm 2 cigolayt ram de biz ne oynıcaz o donanımla.
Ben de aynı ikilemdeyimBi yandan Note 3 'ün büyük ekranı çok hoşuma gidiyor ama bir yandan da İphone 5S 'in o muhteşem albenisiKafam fazlasıyla karışık
İyi seçim. İphone 5S hertürlü işini görürArkadaşlar teşekkür ederim yorumlarınızdan dolayı, İphone 5S 'de karar kıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?