İstek Note 3 Kullananlara Bir Sorum Var :D

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Note 3 Kullananlara Bir Sorum Var :D
Multiwindow yaptınız, altta youtube var üstte herhangi bir şey mesela sms uygulamanız olsun. Youtube'da video açık. SMS uygulamasına geçtiniz ve bir şey yazıyorsunuz. Youtubeda video oynamaya devam ediyor mu yoksa duraklıyor mu? Yani gerçekten ikisi eş zamanlı açık mı yoksa birini arka plana mı atıyor?
Teşekkürler.

Note 3 kullanmıyorum ama biliyorum. Duraklama falan yok sen mesajını yazarken aynı anda kesintisiz video

Tepkiler: Invoke
Hayırdır note 3 e geçiş falanmı var rica ederim

PriZm

Üye
Samsung romlarında kullanılan multiwindow gerçek multitask destekliyor.N9 da olandan hani.

Tepkiler: Invoke ve MrExpert
kesintisiz video devam ediyordur. ama benim bilmek istediğim bu sadece samsung romlarındami oluyor?
bizim kullandığımız Sony Xperia romlarında kullanılmış küçük uygulamalarda çok işe yariyor.
ben şimdi cm11 rom kullanıyorum ama büyük ihtimalle sony romlarında hem bu özellik çalışması gerekli. yani internetten veya heryerden video izlerken küçük uygulamalar yardımı ile aynı ekranda sms veya diğer işlerimizi yapabiliriz.
şimdi samsung ve sony yazılımlarını karşılaştırma yaparak burada tartışma çıkaracak deyilim zaten herkes bu romların farklı olduğunu biliyor.
ama sadece bi örnek vermek istedim yani bazı cihazlarda hani telefonda müzik çalarken kameradan video kayıt yapmaya çalıştığınızda doğal olarak müzikde ses kapanıyor. ışte burada o Sony'nin küçük uygulamaları çok iyi iş çıkarıyor
yani küçük uygulamalar ile müzik dinlerken kameradan video kayıt yapabiliyorus

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
@Penci Hoca

Küçük uygulamalarla multiwindow bambaşka bir şey. Samsung'un zaten en iyi özelliği bu multiwindow zaten, bana göre. Aslında benzerine Sony'nin de ihtiyacı var. Her cihazda önemli değil ama neredeyse tablet sayılacak Z Ultra da bu ya da benzer bir özellik çok iş görürdü.

Bu arada bunların hiç biri olmadan, müzik dinlerken video kayıt edebiliyoruz zaten.

Tepkiler: Penci Hoca
tabi multiwindow özelliği bambaşka bi yazılım. bunu biliyorum zaten küçük ekranlarda çok kullanışlı olmayabilir.
şimdi cm11 romda denedim müzik çalarken video kayıt oluyormuş
ama stok 4.0.4 olmuyordu sanırım?

iphone larda duruyor ama note 3 serisinde durmuyor diye biliyorum

Invoke

Üye
    Konu Sahibi

Evet stock ics de olmuyordu.
Güzel özellik aynı zamanda fotoğrafta çekebiliyorsun video kaydederken.

mcnpl4

Üye
bende xhalo var. rom cm tabanli bi kere rr3 ve whatsapp actim calistiriyor ama agir isler uzun dayanmiyo

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
bende xhalo var. rom cm tabanli bi kere rr3 ve whatsapp actim calistiriyor ama agir isler uzun dayanmiyo

Ben de halo denedim işte, yanyana çalışıyor ama diğerini arkaya atıyor. Yani youtube ekran da kalıyor ama duraklıyor. Video duraklayacaksa ne anladım bu işten. İşe yaramaz.

mcnpl4

Üye
xhaloyu dene ayni degil. devam ediyo hepsi. ekrana sigdirdigin kadar uygulama achaloda da ayar var aslinda uygulamayi durdur diye onu duzenlersen yine devam eder arkadaki uygulama ama halo ortada duruyo arkayi rahat goremiyosun bi amlami yok

ikisi açık kalıyor ben 6 uygulama ve videoyu açtım bi kasma bile olmadı aynı pc gibi yani

mcnpl4

Üye
demek istedigin uygulamadan kaynakli sanirim. cikinca hemen durduruyo halodan dolayi degil ama ben zaten supertube kullaniyorum

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Ben de xhalodan bahaediyordum zaten. Supertubede video durmuyor mu?