teknolojibaronu
Üye
-
Konu Sahibi
-
Türkiyeye gelen N9000Q modelleri ile uyumlu değildir. Zaten yüklemeye çalıştığınızda hata verecektir. Bu rom N9005 yani snapdragon işlemcili note 3 ler içindir.türkiyeye gelen note 3 modelini bilmiyorum bu rom onlar içinde uygun mu ve türkçe dil seçeneği var mı ?
Peki N9000Q icinde boyle bi rom bulma sansimiz var mi ?Türkiyeye gelen N9000Q modelleri ile uyumlu değildir. Zaten yüklemeye çalıştığınızda hata verecektir. Bu rom N9005 yani snapdragon işlemcili note 3 ler içindir.
S5 port rom var note 4 e yakın fakat Note 4 ile benzer stabil rom yok. Android L ile tamamiyle note 4 oluyor cihaz zaten. Note 4 kullanmışsanız ve note 3 tede android L yi kullandıysanız herhangi bie fark olmadığını biliyorsunuzdur.Peki N9000Q icinde boyle bi rom bulma sansimiz var mi ?
Note 3 almayi dusunuyorum da onun icin sordum
Note 3 kullanmad8m bi kac gune almayi dusunuyorum... yardimci oldugun icin tsk ederim.. yine 3 alinir die dusunuyorum... note 4 su an icin biraz yuksek geliyor fiyat bakimindanS5 port rom var note 4 e yakın fakat Note 4 ile benzer stabil rom yok. Android L ile tamamiyle note 4 oluyor cihaz zaten. Note 4 kullanmışsanız ve note 3 tede android L yi kullandıysanız herhangi bie fark olmadığını biliyorsunuzdur.
Note 4 ve Note 3 sahibi olarak o fiuata değmeyeceğinin garantisini verebilirim. Kamera dışında pek bir gelişme yok. Parmak izi Okuyucu ve metal kasayı saymayssak yazılımsal bir artısı yok.Note 3 kullanmad8m bi kac gune almayi dusunuyorum... yardimci oldugun icin tsk ederim.. yine 3 alinir die dusunuyorum... note 4 su an icin biraz yuksek geliyor fiyat bakimindan
Parmak izini hic kullanmadim sadece suyun altinda bi kac video ve resim cektim baska da bisi yapmadim... telefon suyun altinda calisiyor die aksama kadar elimizde bi kova suyla gezmenin bi mantigini da yok... note 3 hosuma gittigi icin almayi dusunuyorumNote 4 ve Note 3 sahibi olarak o fiuata değmeyeceğinin garantisini verebilirim. Kamera dışında pek bir gelişme yok. Parmak izi Okuyucu ve metal kasayı saymayssak yazılımsal bir artısı yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?