Note 2 ve sonrası yardım :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ben sana note 2 yi kötülüyorsun demedim herneyse note 2 güzel telefon ama ekran çözünürlüğü biraz kötü istersen mayıs i bekle galaxy s4 piyasaya cıkacak baya sağlam bi model olcak ekran çözünürlüğü pek önemli değilse al gitsin on numara bi telefon

Konu Sahibi

pc 1920x1080 kullanıyorum çok bir etkisini görmuyorum herşeyde açıkcası bir kere yazılar ufak düzenleme yapmasssan aşırı ufak yani telefon daha buyuk kalıyor diyebilirim

pc 1920x1080 kullanıyorum çok bir etkisini görmuyorum herşeyde açıkcası bir kere yazılar ufak düzenleme yapmasssan aşırı ufak yani telefon daha buyuk kalıyor diyebilirim

ppi değeri çok düşük alacağin zaman note yada lumia920 ile yan yana getir farkı görürsün ozaman

krstnck

Üye
Kardeş sana tavsiyem bende s3 note 2 lumia 920 iphone 5 arasında kalmıştım bundan öncede çok android kullandım.Hepsini tek tek arkadaşlardan inceledim zaten çok samimi bir telefoncu arkadaş var orda fazlasıyla yan yana bile getirip kapıştırdım uğraltım en son lumia 920 ye karar verdim al zerre pişman olmazsın çok beğendim ben telefon kullanırken zevk veriyor insana..Git avmlerede vs tek tek dene incele kafana yatanı al derim.

longway

Üye
Bende yeni note2 kullanıcısıyım 1 hafta oldu olmadı.

S2
S3
Kullandım daha önce

Diğerlerinden farklı kılan ;

Kalem olayı çok güzel

S2 şarjı 5 saat te bitiyor du
S3 şarjı 8 saat te bitiyor du
Bunun şarjı 2 günde bitmiyor

İlk önce ekran çok büyük geldi ama şuan hiç rahatsızlık vermiyor. Video oyun vs güzel oluyor.

Ekranı 2 ye bölme iki işlemi aynı anda yapmak güzel

Hoparlörler den çıkan ses diğerlerine göre daha kaliteli ve yüksek.

Zil sesi az çıkıyor
Titreşim az

Ekran tepkileri s3 e göre daha geç sanki oyunlarda fark ediyorum.

İnternet s2 ye göre hızlı ama tarayıcıdan geçmiş silinse bile geri tuşuna basınca geçmiş geliyor.
Şarj olması yavaş
On kamera bile gayret iyi. Foto çektikten sonra kalemle rutuş yapmak eğlenceli

Aklıma gelen bunlar belki karar vermene yardımcı olur.

Konu Sahibi
Bence note 2 nin ppi yeticek seviyede ufak detaylar boşverin ben artık öyle düşünüyorum

ağzından bal damlıyor baaaal

Konu Sahibi
ben kararımı çokdan verdimde maksat konu olsun

aleranol

Üye
Başka telefonlarla yan yana getirirsen ppi değeri uzebilir. Hele lumia ile o cok güzel çünkü. Bu arada parlaklığı hackledim 0 problem harika oldu.

doruk944

Üye
usta parlaklığı hackleme derken ne yaptın yani nası bi + sı olduu sana?

doruk944

Üye
Nekadar bi parlaklık artışı oldu yanı? değer mii usta?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...