Note 2 ve sonrası yardım :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Note 2 ve sonrası yardım :/
Forum arkadaşlarım sizce bu aralar note II alsam mı yoksa yeni modeller bundan çok ustun olur mu yani onları mı bekliyim yoksa al buda pişman etmez kasmaz , diğerlerinden tek farkı ekran mı gelir diyorsunuz

MertcaN9

Üye
kardeş sen cihaz alınca tüm forumca rahatalyacaz artık kanımca... ama ben sana diyim note 2 alırsan uzun soluklu kullanırısn inceledim ve cihaz gerçekten kurcalamaya doyum olmayan şıklıkta bir cihaz..

doruk944

Üye
Şahsen kullanıyorum ve telefon benim düşünceme göre 1 sene boyunca en üst segmentte oyun oynatır en az sana 2 sene güncelleme alır desek 3 senede cfw ve oc la ayakta durur desek telefon seni kanımca 3-4 sene arası götürür.

Tepkiler: MertcaN9

aleranol

Üye
http://www.maxicep.com/samsung/sams...-sorunlariniz-oyunlar-739043.html#post5622923. Bu adrese göz at yardım ederim. Bence şimdi alabilirsin. Zaten tek cekidek kullanan sgs1 bile nadiren fps düşüşü bile ve oc kernel rom vs ile shadowgun oynuyorsa not2 en az 3 yıl. Ayrıca su an kernel vs. Yukledigim an optimus g ile 3d performansı olarak % 10 fark kalıyor. 2d zaten gereksiz bence alırsan cok bisey değişmez ha bi çözünürlük olur o da zaten su an çok iyi durumda. Ekrana dibinden bakmadigin surece pixel goremiyorsun o da 3-5 cm den bakınca zorla. Bana kalırsa al.

- - - Eklendi - - -

4 sene rom desteği 2 2-3 yıl en iyi oyun gerisi de sana kalır

Seninle note2 yüzünden cok tartıştık ama al artik yahu yeni cihazlar ne getirir beraberinde bilemem ama şuan yeryüzünde en iyisi.

doruk944

Üye

ben en kötü ihtimallerden bahsettim

Yahu dede al şu Note 2 'yi biz de rahat bi nefes alalım Allah aşkına yahu bu işin şaka yanı ama cidden uzun soluklu kullanabileceğin bir cihaz şiddetle tavsiye ederim

aleranol

Üye
Valla ne diyim çok keyifli. Tek sorunu otobüsteki meraklı amcalar ve hırsızlık riski

Konu Sahibi

hepsine göz attım şimdi her gun bir cihaz haberi geliyorda şimdi aklıma bunu alınca 2 ay sonra birşey çıkarsa ve arada çok fark olursa beni sıkıntıya sokar mı o yuzden açtım bu konuyu Moderatörler isterlersa kapasın konularımı sorun değil ben anlık cevaplar için açıyorum silme seçeneği olsa konularımı zaten silerim .

aleranol

Üye
Yazdıklarımıza dikkat edelim. Not2 ile yeni çıkan bir cihaz arasında çok fark olamaz merak etme

Arkadaşlar, lütfen birbirimize hitab şeklimize dikkat edelim

Konuyu açan arkadaşımızın fazla konu açtığını düşünüyorsanız bunu bizzat bildirmek ve tartışmaya meydan verecek yorumlarda bulunmak yerine 'Şikayet et' butonunu kullanınız ve gerekli açıklamayı şikayetinizde bildiriniz moderatörlerimiz ve de adminlerimiz gerekli incelemeyi yapıp karar verirler

Lütfen tartışmaya meydan verecek yorumlarda bulunmayınız, aksi takdirde tartışma sonucunda ceza tek tarafa yönelik olmayıp sizide etkileyecektir unutmayınız

Tartışma daha da büyüyecek olursa adminlerimizin yahut moderatörlerimizin uyarısına maruz kalacaksınız + konu da bu yönde kapatılabilir

Umarım tartışma burada son bulur!

Herkese keyifli forumlar

Konu Sahibi
Yazdıklarımıza dikkat edelim. Not2 ile yeni çıkan bir cihaz arasında çok fark olamaz merak etme

Valla ben kimse bana laf etmediği sürece dikkat ediyorum senlede tartışırken onuda savundum onuda , ama şahsıma bir laf olursa birşey diyemem

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
arkadaşlar konu ve içeriğe uygun devam edelim gereksiz mesajları sildim yok yere tartışmayın.

aleranol

Üye
Sanırım ben 1 veya 2 konu sonrası not2 aldım

- - - Eklendi - - -

Valla ben kimse bana laf etmediği sürece dikkat ediyorum senlede tartışırken onuda savundum onuda , ama şahsıma bir laf olursa birşey diyemem

Tamam ustte kaptanın mesajı var herkese örnek. Bence bu ksdar tartışma yeterli

Konu Sahibi

ya gözünü seviyim bir aklını kullanan çıktı ya arkadaş şikayet et bana laf etme işte bu kadar basit ya konu kapansın kapanmasım umrumda değil isterlerse silsinler işime bile gelir silsinler yani ancak ve ancak beni aklımda bir soru varsa ve onla ilgili cevap almak istiyorsam açarım konumu ben cevapları aldıktan sonra silsinler hatta birlikte sildirelim

Android stabil değil game loft oyunlarında kasıyor şarj hiç gitmiyor diyen birisi note 2 alsam mı diyor ne diyeyim bence on numara cihaz gözün kapalı al kasma vb.. hiç bir sorun yasamazsın

Konu Sahibi
Android stabil değil game loft oyunlarında kasıyor şarj hiç gitmiyor diyen birisi note 2 alsam mı diyor ne diyeyim bence on numara cihaz gözün kapalı al kasma vb.. hiç bir sorun yasamazsın

şimdi gameloft oyunları kullandıgım cumledeki telefon modeline bakar mısın Ben çok oyun oynayan biri değil tek takıntım ekran o kadar yoksa hala aynı fikirdeyim stabillik konusunda android en sonlarda kalır Note 2 için demiyorum android genel olarak

- - - Eklendi - - -

he birde ben note 2 berbat gibi bir cümle kullanmadım Note 2 olmasa zaten android kullanmam yeni çıkanlar hariç s3 fln bana göre değil

MertcaN9

Üye
Sanırım ben 1 veya 2 konu sonrası not2 aldım

... (olması gereken işte)

bu arada necati abi uyarı için teşekkürler daha fazla konuya yorup atıp tartışma çıkarmayacağım diyeceklerimi dedim zaten ortada herşey iyi forumlar..

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Arkadaşlar tartışmanın dozunu kaçırıyorsunuz,unutmayın ki burası bir tartışma ortamı değil paylaşma ve bilgilendirme ortamı.. Herkes diğer üyeleri rahatsız etmeyecek şekilde konu açıp fikir almak,konuya yorum yapıp bilgilendirmek fikir beyan etmekte özgürdür,bir cihazı bir sistemi sevmiyor veya kullanmıyo olabilirsiniz ancak yine de sevip kullanana saygısızlık yapamazsınız,lütfen birbirinize hitap ederken kırgınlıklara sebebiyet vermeyiniz ve aşırıya kaçmayınız.. Biz hiç bir üyemiz ceza alsın istemeyiz,konuyu tekrar açıyorum sadece ilk mesajı yorumlayarak devam edin.

Tartışma yapabilirsiniz ama sınırı asmadığınız ve seviyeli bir şekilde...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...