dedereis123
Üye
-
Konu Sahibi
-
Şahsen kullanıyorum ve telefon benim düşünceme göre 1 sene boyunca en üst segmentte oyun oynatır en az sana 2 sene güncelleme alır desek 3 senede cfw ve oc la ayakta durur desek telefon seni kanımca 3-4 sene arası götürür.
http://www.maxicep.com/samsung/sams...-sorunlariniz-oyunlar-739043.html#post5622923. Bu adrese göz at yardım ederim. Bence şimdi alabilirsin. Zaten tek cekidek kullanan sgs1 bile nadiren fps düşüşü bile ve oc kernel rom vs ile shadowgun oynuyorsa not2 en az 3 yıl. Ayrıca su an kernel vs. Yukledigim an optimus g ile 3d performansı olarak % 10 fark kalıyor. 2d zaten gereksizbence alırsan cok bisey değişmez ha bi çözünürlük olur o da zaten su an çok iyi durumda. Ekrana dibinden bakmadigin surece pixel goremiyorsun o da 3-5 cm den bakınca zorla. Bana kalırsa al.
- - - Eklendi - - -
4 sene rom desteği 2 2-3 yıl en iyi oyun gerisi de sana kalır
http://www.maxicep.com/samsung/sams...-sorunlariniz-oyunlar-739043.html#post5622923. Bu adrese göz at yardım ederim. Bence şimdi alabilirsin. Zaten tek cekidek kullanan sgs1 bile nadiren fps düşüşü bile ve oc kernel rom vs ile shadowgun oynuyorsa not2 en az 3 yıl. Ayrıca su an kernel vs. Yukledigim an optimus g ile 3d performansı olarak % 10 fark kalıyor. 2d zaten gereksizbence alırsan cok bisey değişmez ha bi çözünürlük olur o da zaten su an çok iyi durumda. Ekrana dibinden bakmadigin surece pixel goremiyorsun o da 3-5 cm den bakınca zorla. Bana kalırsa al.
- - - Eklendi - - -
4 sene rom desteği 2 2-3 yıl en iyi oyun gerisi de sana kalır
Yazdıklarımıza dikkat edelim. Not2 ile yeni çıkan bir cihaz arasında çok fark olamaz merak etme
Valla ben kimse bana laf etmediği sürece dikkat ediyorum senlede tartışırken onuda savundum onuda , ama şahsıma bir laf olursa birşey diyemem
Arkadaşlar, lütfen birbirimize hitab şeklimize dikkat edelim
Konuyu açan arkadaşımızın fazla konu açtığını düşünüyorsanız bunu bizzat bildirmek ve tartışmaya meydan verecek yorumlarda bulunmak yerine 'Şikayet et' butonunu kullanınız ve gerekli açıklamayı şikayetinizde bildiriniz moderatörlerimiz ve de adminlerimiz gerekli incelemeyi yapıp karar verirler
Lütfen tartışmaya meydan verecek yorumlarda bulunmayınız, aksi takdirde tartışma sonucunda ceza tek tarafa yönelik olmayıp sizide etkileyecektir unutmayınız
Tartışma daha da büyüyecek olursa adminlerimizin yahut moderatörlerimizin uyarısına maruz kalacaksınız + konu da bu yönde kapatılabilir
Umarım tartışma burada son bulur!
Herkese keyifli forumlar
Android stabil değil game loft oyunlarında kasıyor şarj hiç gitmiyordiyen birisi note 2 alsam mı diyor ne diyeyim bence on numara cihaz gözün kapalı al kasma vb.. hiç bir sorun yasamazsın
Sanırım ben 1 veya 2 konu sonrası not2 aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?