note 2 telefon gorusmelerinin kesilme sorunu

ozi44

Üye
    Konu Sahibi
note 2 telefon gorusmelerinin kesilme sorunu
Arkadaslar cogu kez telefonla gorusurken karsinin sesi bana gelmiyor ya da benim sesim gitmiyor bazen ilk basta bazen konusmanin ortasinda her 10 görüşmeden birinde olmaya basladi , biyerde okumuştum cihazda casus yazilim olunca boyle seyler olabiliyormus acaba bundan midir bundansa hangi uugulamanin ya da dosyanin buna sebep oldugunu nasil bulabilirim antivirus birsey bulmuyor

aleranol

Üye
1 seferlik advanced mobile care dene lütfen. 1 gün dene devam ederse bana uygulamalarının yani listenin ss sini atarsan sevinirim.

- - - Eklendi - - -

hatta ss olmasa da olur. reklam vs içeren gameloft vs gibi firmalar haricinde yapılan ve indirdiğin uygulamanın izinler kısmına bak. telefon görüşmesi vs. izin isteyenleri kaldır dene

ozi44

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler bugun aldigim yere gittim whatsup yada viberin neden oldugunu factory format atarak duzeltebilecegimi soyledi eminmisin dedigimde kesinlikle kronik sorun cok basimiza geliyor dedi

sefasu

Üye
Merhaba,

Sizin sorununuzla aynı mı bilmiyorum ama birilerinin işine yarar diye yazma ihtiyacı duyuyorum. Operatörüm Avea, yaklaşık 1 senedir doğru dürüst telefon görüşmesi yapamıyordum. Aradığımda veya arandığımda 10-15 saniye sonra hat bağlı görünmesine rağmen bağlantı kesiliyordu. Sırf bu yüzden Iphone um eskidi herhalde telefondandır diye telefonumu değiştirip Note II aldım. Ama sorun çözülmedi. En son artık operatörden olduğuna kesin kanaat getirmiş ve başka operatöre geçiyordum ki yabancı forumların birinde (sanırım) çözümü buldum. Sorun Edge ve 3G'den kaynaklanıyormuş. Ayarlar>Mobil Ağlar>Şebeke Modu>Otomatik olarak ayarlıydı. Telefon da 2G ve 3G arasında hangisi iyiyse onu arayıp buna bağlanmaya çalışıyormuş. Eğer tam görüşme sırasında böyle bir geçiş yaparsa da görüşme baz istasyonu (veya özelliği) değiştiği için sonlanıyormuş. Şu anda bu ayarları "Sadece WCDMA" olarak değiştirdim ve (şimdilik) görüşmelerimde bir sıkıntı yaşamıyorum. Bu durumun kötü yanı ise 3G olmayan yerde telefon çekmeyeceği için ayarları manuel olarak "Yalnızca GSM" olarak değiştirmeniz gerekiyor. İnşallah sizlere de faydası olur.

Selamlar

- - - Eklendi - - -

Merhaba,

Sizin sorununuzla aynı mı bilmiyorum ama birilerinin işine yarar diye yazma ihtiyacı duyuyorum. Operatörüm Avea, yaklaşık 1 senedir doğru dürüst telefon görüşmesi yapamıyordum. Aradığımda veya arandığımda 10-15 saniye sonra hat bağlı görünmesine rağmen bağlantı kesiliyordu. Sırf bu yüzden Iphone um eskidi herhalde telefondandır diye telefonumu değiştirip Note II aldım. Ama sorun çözülmedi. En son artık operatörden olduğuna kesin kanaat getirmiş ve başka operatöre geçiyordum ki yabancı forumların birinde (sanırım) çözümü buldum. Sorun Edge ve 3G'den kaynaklanıyormuş. Ayarlar>Mobil Ağlar>Şebeke Modu>Otomatik olarak ayarlıydı. Telefon da 2G ve 3G arasında hangisi iyiyse onu arayıp buna bağlanmaya çalışıyormuş. Eğer tam görüşme sırasında böyle bir geçiş yaparsa da görüşme baz istasyonu (veya özelliği) değiştiği için sonlanıyormuş. Şu anda bu ayarları "Sadece WCDMA" olarak değiştirdim ve (şimdilik) görüşmelerimde bir sıkıntı yaşamıyorum. Bu durumun kötü yanı ise 3G olmayan yerde telefon çekmeyeceği için ayarları manuel olarak "Yalnızca GSM" olarak değiştirmeniz gerekiyor. İnşallah sizlere de faydası olur.

Selamlar