Haber Note 2 için Lolipop Onaylandı!...

Almaması normal bir durum cihaz nerdeyse 3 yıl olacak. Neden sövüp duruyonuz. Verseler sukretmeniz lazım. Vermeselerde niye vermedin diyemez kimse 18 ayını doldurali çok oldu cihazın

Tepkiler: B.A.R.O.N

Emre

Üye
3 senelik bir cihaza lollipop beklemek şaçmalık

MaxipmaN

Üye
Almaması normal bir durum cihaz nerdeyse 3 yıl olacak. Neden sövüp duruyonuz. Verseler sukretmeniz lazım. Vermeselerde niye vermedin diyemez kimse 18 ayını doldurali çok oldu cihazın
bi çıkıyo bi çıkmıyo diyorlar ona kızıyorum

Çıkcak ama her bölgede değil haberler o yüzden öyle

Tepkiler: MaxipmaN
en azından bir ülkeye dahi çıksa tüm ülkeler onu kullanır

Daha Sony'nin kendisine ait bir teknik servisi yok, Sony Centerler'da in cin top oynuyor.

Sanmıyorum telefonu sipariş ettim elime gelen telefonda ekran yarısı açıktı yandan bakınca içi gözüküyordu geri gönderdim 1gun sürmeden yenisi geldi.

Aynisi bana da oldu yenisi verildi, yeni verilende de baska bir sorun vardi degisim yapilmadi. Bu arada elinizdeki cihaz da sifir degil tamir gormus cihaz buyuk ihtimalle elinize kutusu acik geldiyse

Aynisi bana da oldu yenisi verildi, yeni verilende de baska bir sorun vardi degisim yapilmadi. Bu arada elinizdeki cihaz da sifir degil tamir gormus cihaz buyuk ihtimalle elinize kutusu acik geldiyse
Yok kutu tamamen kapalıydı 6ay oldu ve başka problem ile karşılaşmadım ki tamir edilmiş bir cihaz olsa ben bunu anladım.

sanırım rusyaya çıksa sorunsuz oluyor biz de kurunca değil mi?
Sıkıntı olmaz bende geçenlerde rusya lolipopu kullanıyordum stabil gelmedi bana kitkata döndüm yoksa rusya lolipop devam edecektim. Rusya gelmese bile polonya gibi bir kaç ülke gelecek demiş onları kurarsın gelirse.

Samsungta ne yaptığını bilmiyor bi ülke gelecek diyo diğer ülke gelmeyecek