Note 2 İçin 4.2.2 Yolda !!!

Konu Sahibi
Note 2 İçin 4.2.2 Yolda !!!
Arkadaşlar bugun itibariyle telefonumla ilgili bir bilgi almak için samsung musteri hizmetlerini aradım ve telefon stock rom olmasina rağmen guncellestirmeleri denetlemediğini soyledim musteri hizmetlerimdeki beyfendi 4.2.2 surumunun note 2ler icin hazır oldugunu ve yakin zamanda guncellemelerin paylasilacagını bu nedenle boyle teknik aksaklıklar olabileceğini soyledi nerden biliyorsunuz diye bir soru yonelttim onumdeki ekranda kontrol ettigim zaman turkiyedeki kullanicilar için 4.2.2 surumunun paylasilacagı yaziyor die bir cevap verdi kısacası 4.2.2 yolda ve geliyor tabi s4 te sorunlarla karsılasılan ve stabil olmayan bir sürüm note 2 için yararli olurmu orası tartışılır :confused: :

Berk E.

Üye
Direk 4.3 verilcek diye resmi aciklama yapildi saniyordum :confused:

Valla ben sızıntı 4.2.2 kullanıyorum şu an wanamın editlediği. Dün akşamda arkadaşın s4 ü kurcaladım biraz. İnanın s4 üzerindeki 4.2.2 ve S3 üzerindeki 4.2.2 arasında baya fark var. Temassız kontrol, yeni kamera, yeni appler (örneğin S health gibi 3-5 yeni uygulama), yeni launcher ve yeni hava widgeti falan olmadıktan sonra kuru 4.2.2 kullanmanın bence hiç tadı yok ben alamadım şahsen. Sadece yeni kilit ekranı ve ayarlar bölümü boyanıp verilmiş bize =) Note 2 içinde pek farklı olacağını sanmam. Eğerki temassız kontrol, kamera özellikleri, launcher gibi yeni özellikler gelmedikten sonra ne yapacam ben 4.2.2 yi?. Bence bu sürüm s4 e özel çıkarılmış. Çıkan dedikodulara bakılırsada yıl sonuna doğru 4.3 sürümü gelir ondan önce gelmez gibi. O arkadaşın ne söylediğinden emin olduğunu sanmıyorum Yeni versiyon çıksa bizim ülke sürümü en sonlarda çıkıyo zaten

Bence uygulamalar da gelir uzun sürerse

S 3 ile note 2 aynı dönem telefonları diye aynı güncelleme rotasını izliyorlardı bu zamana kadar...

Başlığı görünce yabancı sitelerde falan gördün de buraya yazıyorsun sandım, bende direk 4.3 alacağını düşünüyorum..

Nerde gördüm hatırlamıyorum şuan ama galaxy s 3 için 4.3 güncellemesi eylül gibi gelecekmiş (aslında ben biraz daha uzayacağını düşünüyorum)

S-translator, s-healt gibi basit bir uygulamanın neresi düzenlenecek portlanacak arkadaşlar yapmayın etmeyin? Samsung ceo'su açıklama yapmıştı donanıma bağlı olmayan bütün uygulamaları vereceğiz diye... Walla özellikle dikkat edeceğim tüm ayrıntılara ve uygulamalara.. Eğer ki büyük bir kırpılma görürsem yeni güncellemede samsung'u tamamen bırakırım.

Tepkiler: wasp180

iOSait

Üye
note 2 çok raht android 5e kadar alır

Eline bi s4 al ayarlara falan bi gir bak sonra sızıntı 4.2.2 li s3 al bi bak aradaki farkları gör ve CEO ya selam söyle=) Benim porttam kastım s4 ten alıp s3 e uyarlamaları. xda sitesinden ayrıntılı görebilirsin. Dediğin gibi bu kadar basit uygulamaları bile vermesse samsung benimde gözümden düşecek hiç sevmememe rağmen iphoneye yönebilirim.

Neden samsung türkiye yetkili servisine güvenmiyorum biliyor musunuz, geçenlerde galaxy s 3 4.2.2 alacak mı demiştim; hayır en son sürüm 4.1.2 dediler..... Düşün yani hiçbişeyden haberleri yok, hiçbir site blog takibi diye bişey yok...

iOSait

Üye

Facebook samsung turkiye sayfasi var ama afedersiniz oda bi b*k bilmiyor bizimle takipte kalin filan sosyal medyadan bizi takip edin filan diyolar