Alcimpotant
Üye
-
Konu Sahibi
-
Valla ben sızıntı 4.2.2 kullanıyorum şu an wanamın editlediği. Dün akşamda arkadaşın s4 ü kurcaladım biraz. İnanın s4 üzerindeki 4.2.2 ve S3 üzerindeki 4.2.2 arasında baya fark var. Temassız kontrol, yeni kamera, yeni appler (örneğin S health gibi 3-5 yeni uygulama), yeni launcher ve yeni hava widgeti falan olmadıktan sonra kuru 4.2.2 kullanmanın bence hiç tadı yok ben alamadım şahsen. Sadece yeni kilit ekranı ve ayarlar bölümü boyanıp verilmiş bize =) Note 2 içinde pek farklı olacağını sanmam. Eğerki temassız kontrol, kamera özellikleri, launcher gibi yeni özellikler gelmedikten sonra ne yapacam ben 4.2.2 yi?. Bence bu sürüm s4 e özel çıkarılmış. Çıkan dedikodulara bakılırsada yıl sonuna doğru 4.3 sürümü gelir ondan önce gelmez gibi. O arkadaşın ne söylediğinden emin olduğunu sanmıyorumYeni versiyon çıksa bizim ülke sürümü en sonlarda çıkıyo zaten
Bence uygulamalar da gelir uzun sürerse
Abi gelmesi lazım yoksa hiç bi tadı tuzu yok portlanmış olarak kurdum kullanıyorum bende
S 3 ile note 2 aynı dönem telefonları diye aynı güncelleme rotasını izliyorlardı bu zamana kadar...
Başlığı görünce yabancı sitelerde falan gördün de buraya yazıyorsun sandım, bende direk 4.3 alacağını düşünüyorum..
Nerde gördüm hatırlamıyorum şuan ama galaxy s 3 için 4.3 güncellemesi eylül gibi gelecekmiş (aslında ben biraz daha uzayacağını düşünüyorum)
S-translator, s-healt gibi basit bir uygulamanın neresi düzenlenecek portlanacak arkadaşlar yapmayın etmeyin? Samsung ceo'su açıklama yapmıştı donanıma bağlı olmayan bütün uygulamaları vereceğiz diye... Walla özellikle dikkat edeceğim tüm ayrıntılara ve uygulamalara.. Eğer ki büyük bir kırpılma görürsem yeni güncellemede samsung'u tamamen bırakırım.
Neden samsung türkiye yetkili servisine güvenmiyorum biliyor musunuz, geçenlerde galaxy s 3 4.2.2 alacak mı demiştim; hayır en son sürüm 4.1.2 dediler..... Düşün yani hiçbişeyden haberleri yok, hiçbir site blog takibi diye bişey yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?