___kaptan___ Üye Konu Sahibi Türe' Alıntı: Dev gibi cihaz yahu o degil de s3 bana kucik geliyo 5 e gecersem ne halt edicem acep Genişletmek için tıkla ... Dev mev ama hastayım Note 2'ye yaaaaa
Türe' Alıntı: Dev gibi cihaz yahu o degil de s3 bana kucik geliyo 5 e gecersem ne halt edicem acep Genişletmek için tıkla ... Dev mev ama hastayım Note 2'ye yaaaaa
MrExpert Üye Türe' Alıntı: Dev gibi cihaz yahu o degil de s3 bana kucik geliyo 5 e gecersem ne halt edicem acep Genişletmek için tıkla ... 5 i elime alinca kocaman geldi
Türe' Alıntı: Dev gibi cihaz yahu o degil de s3 bana kucik geliyo 5 e gecersem ne halt edicem acep Genişletmek için tıkla ... 5 i elime alinca kocaman geldi
___kaptan___ Üye Konu Sahibi .TremmerT.' Alıntı: E71 İle Mutluyum Genişletmek için tıkla ... Ben E7-00 ile mutlu olamıyorum
___kaptan___ Üye Konu Sahibi ahmetkartal' Alıntı: hayvan gibi telefon cebe sığmaz Genişletmek için tıkla ... Sığmazsa sığmasın Babam terzi hemen cebi genişletiriz - - - Eklendi - - - ~N.A.W.Y~' Alıntı: İnşallah alırsın Note 2'ni ne diyelim (Bizde kurtuluruz artık ) Genişletmek için tıkla ... İnşalaaaaaaahhh +
ahmetkartal' Alıntı: hayvan gibi telefon cebe sığmaz Genişletmek için tıkla ... Sığmazsa sığmasın Babam terzi hemen cebi genişletiriz - - - Eklendi - - - ~N.A.W.Y~' Alıntı: İnşallah alırsın Note 2'ni ne diyelim (Bizde kurtuluruz artık ) Genişletmek için tıkla ... İnşalaaaaaaahhh +