N. O. T. E. 2
Üye
@imdilik catır çatır çalışıyor bakaım sarjda iyi gibi.ben az once baktım s3 ıcın turkıye ıcın 4.3 yoktu ama bılmıyorum yıne de . en az 4 5 dk falan surer ve zaten rom u atarken de gorursun ne kadar kaldıgını sorun yok yanı ama degıdıgım gıbı kılıt nokta telefonu oynatmamak aman dıyım yanı sonra pısman olma
yükledim
@imdilik catır çatır çalışıyor bakaım sarjda iyi gibi.
eyw. hacı bosuna beklemişikhadi hayırlı olsungule gule kulan
bendede takıntı hastalığı var kafama estimi kaçarı yok yaparımıste ben bu dedıgını yapmak cok ıstedım ama usengeclık valla benı tamamen ele gecırmıs ya
eyw. hacı bosuna beklemişik
bendede takıntı hastalığı var kafama estimi kaçarı yok yaparım
Rom yuklemek eyvallah da tek tek rom denemek olum yaona usenıyorum mesela memnun degılım romumdan o zaman altarnatıf ararım bak orada sorun yok ama kafama gırınce de telefonu brıck yaparım yıne yaparım ah o nokıa 5800 ne kadar cok bozdum brıck yaptım bı dılı olsada konussa
işte sıkıntı orda gece 1 gibi başladım 4 gibi yattım
buldumoyuzden bı tane guzel rom buldugun zaman sasmıyacaksın
buldumgermany 4.3 mk9 root bile yapmayacam düz stock kullanacam
Ha bu arada beyler direk 4.3 stock kuranlar root etmeyin şimdilik knoxtan ötürü knox sayacınız 1 olursa garanti dışı kalır ve şimdilik çözümü yok.
senin açından bi sorun kalmamış o zaman istediğini kur istediğini yap özgürsün işte1 benim bizim boyle uyaranımız olmadı bodozlama gıttık valla
senin açından bi sorun kalmamış o zaman istediğini kur istediğini yap özgürsün işteauzhauzhauzh
final haftası geldi ya gelsede yükleyemicem hay ben böyle güncellemenin
Evet güç tasarrufunu açmıştım dün öyle unutmuşum hiç farkettirmedi bileilk izlenimlerim mk9 da şarjı su gibi içmiyorikincisi ram kullanımı şu anda 3-5 uygulama yükledim daha kendi uygulamaları dahil 700 mb civarında 1 gb boş üçüncüsü hız ve pratikliği artmış mk4 e göre güç tasarrufunda bile hızlı ve akıcı
Knoxtan uzak dur boşverBir de bende knox yüklü değil yüz küsür mb indirmek istiyor bunu yüklemesem iyi olur galiba
En iyisi uzak durayım o zamanKnoxtan uzak dur boşverben ayarlarda sadece yazı tipi değiştirmeyi bulamadım sende varmı?
Knoxtan uzak dur boşverben ayarlarda sadece yazı tipi değiştirmeyi bulamadım sende varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?