Haber Note 2 Android 4.3 Resmi Olarak Başladı

yükledim
@imdilik catır çatır çalışıyor bakaım sarjda iyi gibi.

Konu Sahibi
ıste ben bu dedıgını yapmak cok ıstedım ama usengeclık valla benı tamamen ele gecırmıs ya
bendede takıntı hastalığı var kafama estimi kaçarı yok yaparım
türkiye romu gelecek diye boşuna bekliyoruz al sana 10 numara stock rom en büyük teknoloji devlerinden birisi almanlar bana göre romlarıda sağlamdır türkiyedede kullanabiliyosun multi csc daha ne aga bak keyfine yemişim türkiye romunu

Tepkiler: GrknYavas
eyw. hacı bosuna beklemişik

ben oyle beklemem aklıma gırdı bı kere yaparım ben ohhooo bıktım bıle 4.4 u beklıyorum
bendede takıntı hastalığı var kafama estimi kaçarı yok yaparım

Rom yuklemek eyvallah da tek tek rom denemek olum ya ona usenıyorum mesela memnun degılım romumdan o zaman altarnatıf ararım bak orada sorun yok ama kafama gırınce de telefonu brıck yaparım yıne yaparım ah o nokıa 5800 ne kadar cok bozdum brıck yaptım bı dılı olsada konussa

Tepkiler: N. O. T. E. 2
    Konu Sahibi

işte sıkıntı orda gece 1 gibi başladım 4 gibi yattım

Konu Sahibi
oyuzden bı tane guzel rom buldugun zaman sasmıyacaksın
buldum germany 4.3 mk9 root bile yapmayacam düz stock kullanacam
Ha bu arada beyler direk 4.3 stock kuranlar root etmeyin şimdilik knoxtan ötürü knox sayacınız 1 olursa garanti dışı kalır ve şimdilik çözümü yok.

1 benim bizim boyle uyaranımız olmadı bodozlama gıttık valla

final haftası geldi ya gelsede yükleyemicem hay ben böyle güncellemenin

Konu Sahibi
ilk izlenimlerim mk9 da şarjı su gibi içmiyor ikincisi ram kullanımı şu anda 3-5 uygulama yükledim daha kendi uygulamaları dahil 700 mb civarında 1 gb boş üçüncüsü hız ve pratikliği artmış mk4 e göre güç tasarrufunda bile hızlı ve akıcı

Evet güç tasarrufunu açmıştım dün öyle unutmuşum hiç farkettirmedi bile

Bir de bende knox yüklü değil yüz küsür mb indirmek istiyor bunu yüklemesem iyi olur galiba

Evet ayarlar ekran kısmında var bende geliştirici seçeneklerini bulamadım