Note 2 105.43 mb güncelleme geldi

Kardeş benim şarj sürem normal ama şarj edilme sürem çok uzun. Yani 12-14 saat falan sürüyor. 4.0.4 sürümünden sonra böyle oldu diyenler vardı, o sürüme geçtim 4 saate düştü şarj olma süresi.

Hangi sürüm olursa olsun başka bir şarj aletiyle denedim 2.5 saatte şarj etti.

Samsung orjinal şarj aletlerinin genelinde bir üretim hatası mı var diye soruyorum bunları.....

Türe

Üye
Sanmam ben 2 saate yakin surede tam sarj ediyorum

Ben yarım saatte fulluyom Ascend Y200ümü

s3'ün aldığı 2 güncellemeyi birleştirip size vermişler sanırım

Note 2 orjinal sarj aletiyle 130 dakikada sarj oluyor..
Bizzat hesapladim..% 0dann % 100e

ben güncelledim hiç bişi değişmedi 4.2.2 geldi diye sevinmiştim

- - - Eklendi - - -

şu bildirim panelindeki mavi temayı nasıl yaptın hangi launcher?

Konunuzla alakasi var yok bilmiyorum ama bilgilendirmede fayda olacağını dusundum. Elimde 2 adet note 2 mecvut. 3 adette orginal sarj kablosu ( bir adet note 2 pert ettiğim icin yeni cihaz aldim)
Iki cihazı ayni anda sarjda taktim % 6 da idi. Birisi hizli sarj olurken digeri daha agir oldugunu hatta 20 dk da % 2 artis gozlemledim.
Elimde bulunan kabloda sorun olabileceğinden diger alternatif orginal usb kablosuyla değiştirdim. Tekrar sureye baktim sonuc olarak duzeldi ve hizla artis sagladi. ortalama 130 ile 150 dk arasinda tam sarj oluyor cihazlar.
Gec dolan sarj ağır agir isledigi durumda sorun cihazdan degil usb kablosundan kaynaklandigini anladim. Bilginiz olsun

Arkadaşlar neden güncelleme işini aksatıyorlar söyleyim çünkü.bu telefonu öyle bi donatmışlar ki kullanıcıları güncelleme gelmese bile tadmin.edebilecek bi cihaz olduğunu düşündükleri içindir bence hiç gerek bile yok gayet güzel herşey var 4.12 de ben diğer kullandığım.cihazlara ne zaman güncelleme gelecek diye sabah akşam takip eden biriydim.ta ki note 2 alana kadar bu harika bi cihaz