arkadaslar bu yöntem ile nokıa701 yeni versiyom 112,010,1404 hack oluyormu videoyu izledim bir önceki versiyon için malesef ben güncelleme yapmıştım ve bir cok yöntemde basarısız oldum bunu deniyorum dakika bir gol bir norton acılmıyor lisans istiyor haha önede norton yüklemiştim sanırım ondan format atıp nortonu yine kurarım bide hack olmazsa o kadar programı tekrar yüklmek ince ayar cekmek bilirsiniz işkence işte bu yüzden yukarıda belirttiğim sürüm hack oluyormu diye sormak istedim 701 hack basarılı diye yazan arkadaslar acaba bu bahsettiğim son versiyon içinmi yazdınız yardımcı olursanız cok sevinirim simdiden tesklr hepinize
- - - Eklendi - - -
arkadaslar bu yöntem ile nokıa701 yeni versiyom 112,010,1404 hack oluyormu videoyu izledim bir önceki versiyon için malesef ben güncelleme yapmıştım ve bir cok yöntemde basarısız oldum bunu deniyorum dakika bir gol bir norton acılmıyor lisans istiyor haha önede norton yüklemiştim sanırım ondan format atıp nortonu yine kurarım bide hack olmazsa o kadar programı tekrar yüklmek ince ayar cekmek bilirsiniz işkence işte bu yüzden yukarıda belirttiğim sürüm hack oluyormu diye sormak istedim 701 hack basarılı diye yazan arkadaslar acaba bu bahsettiğim son versiyon içinmi yazdınız yardımcı olursanız cok sevinirim simdiden tesklr hepinize..