Necmati Üye konyarapp' Alıntı: İlk kullandıgım telefon buydu zaten Genişletmek için tıkla ... bende bunu sarjını arıyom kardeş sende varmı
konyarapp' Alıntı: İlk kullandıgım telefon buydu zaten Genişletmek için tıkla ... bende bunu sarjını arıyom kardeş sende varmı
Necmati Üye h@lit' Alıntı: salla kenddi sarj oluyor o elektriğe gerek yok Genişletmek için tıkla ... özel sistem vay bee...
h@lit' Alıntı: salla kenddi sarj oluyor o elektriğe gerek yok Genişletmek için tıkla ... özel sistem vay bee...
konyarapp Üye h@lit' Alıntı: salla kenddi sarj oluyor o elektriğe gerek yok Genişletmek için tıkla ... doğru söylüyorsun Necmati salla kendisi şarj oluyor şimdiki telefonlarda bile bu özellik yok Sen daha yeni aldın galiba bu telefonu
h@lit' Alıntı: salla kenddi sarj oluyor o elektriğe gerek yok Genişletmek için tıkla ... doğru söylüyorsun Necmati salla kendisi şarj oluyor şimdiki telefonlarda bile bu özellik yok Sen daha yeni aldın galiba bu telefonu
nejdet can Üye çok güzelmiş ya ben niye daha önce görmemişim yoksa alırdım bunu özelliklerini bilemem ama çok sık gözüküyo...
çok güzelmiş ya ben niye daha önce görmemişim yoksa alırdım bunu özelliklerini bilemem ama çok sık gözüküyo...
TaZZzZ Üye bizim zamanımızda hep bundan wardı.. ama sumsungu daha ucuz bunun benzeri bi modeli war onunda nokia pahalı biraz..:P
bizim zamanımızda hep bundan wardı.. ama sumsungu daha ucuz bunun benzeri bi modeli war onunda nokia pahalı biraz..:P
Necmati Üye konyarapp' Alıntı: doğru söylüyorsun Necmati salla kendisi şarj oluyor şimdiki telefonlarda bile bu özellik yok Sen daha yeni aldın galiba bu telefonu Genişletmek için tıkla ... ya evet yaa ne gelir elden teknoloji çok ilerlemiş..
konyarapp' Alıntı: doğru söylüyorsun Necmati salla kendisi şarj oluyor şimdiki telefonlarda bile bu özellik yok Sen daha yeni aldın galiba bu telefonu Genişletmek için tıkla ... ya evet yaa ne gelir elden teknoloji çok ilerlemiş..
haltie Üye Konu Sahibi nejdet can' Alıntı: çok güzelmiş ya ben niye daha önce görmemişim yoksa alırdım bunu özelliklerini bilemem ama çok sık gözüküyo... Genişletmek için tıkla ... konserveler tukaş olucak o zaman gör.
nejdet can' Alıntı: çok güzelmiş ya ben niye daha önce görmemişim yoksa alırdım bunu özelliklerini bilemem ama çok sık gözüküyo... Genişletmek için tıkla ... konserveler tukaş olucak o zaman gör.