kol@j Üye senden de böyle bir şaka beklenirdi zaten.. ciddi ciddi girdim gülerek çıkıyorum Allah her iki cihanda seni güldürsün...
senden de böyle bir şaka beklenirdi zaten.. ciddi ciddi girdim gülerek çıkıyorum Allah her iki cihanda seni güldürsün...
haltie Üye Konu Sahibi Evet mümkün öncelikle iki adet tat salça alıyoruz daha sonra 100 pipeti içe geçirip alttan deldiğimiz konservelere takıyoruz bu kadar emr-erock' Alıntı: Resim açılmıyor Genişletmek için tıkla ... sorun yok açılıyor kolaj06' Alıntı: senden de böyle bir şaka beklenirdi zaten.. ciddi ciddi girdim gülerek çıkıyorum Allah her iki cihanda seni güldürsün... Genişletmek için tıkla ... Amin abi hepimizi
Evet mümkün öncelikle iki adet tat salça alıyoruz daha sonra 100 pipeti içe geçirip alttan deldiğimiz konservelere takıyoruz bu kadar emr-erock' Alıntı: Resim açılmıyor Genişletmek için tıkla ... sorun yok açılıyor kolaj06' Alıntı: senden de böyle bir şaka beklenirdi zaten.. ciddi ciddi girdim gülerek çıkıyorum Allah her iki cihanda seni güldürsün... Genişletmek için tıkla ... Amin abi hepimizi
Necmati Üye h@lit' Alıntı: Evet mümkün öncelikle iki adet tat salça alıyoruz daha sonra 100 pipeti içe geçirip alttan deldiğimiz konservelere takıyoruz bu kadar sorun yok açılıyor Amin abi hepimizi Genişletmek için tıkla ... size soru bu cümlede hangi kelimede anlatım bozukluğu var...
h@lit' Alıntı: Evet mümkün öncelikle iki adet tat salça alıyoruz daha sonra 100 pipeti içe geçirip alttan deldiğimiz konservelere takıyoruz bu kadar sorun yok açılıyor Amin abi hepimizi Genişletmek için tıkla ... size soru bu cümlede hangi kelimede anlatım bozukluğu var...
Necmati Üye h@lit' Alıntı: çok yerde olabilir neresi çarptı gözüne bkayım tahmin ettiğimmi Genişletmek için tıkla ... sen neyi gördüysen odur ...
h@lit' Alıntı: çok yerde olabilir neresi çarptı gözüne bkayım tahmin ettiğimmi Genişletmek için tıkla ... sen neyi gördüysen odur ...
...NUR... Üye h@lit' Alıntı: 200 pipet birletirirsen mesafe artar Genişletmek için tıkla ... doğru olabilir
Mss Yzc Üye Necmati' Alıntı: size soru bu cümlede hangi kelimede anlatım bozukluğu var... Genişletmek için tıkla ... ilk cümle
Necmati' Alıntı: size soru bu cümlede hangi kelimede anlatım bozukluğu var... Genişletmek için tıkla ... ilk cümle
Necmati Üye Mss Yzc' Alıntı: ilk cümle Genişletmek için tıkla ... yokki varsa ben bile görmedim attım kafadan
Necmati Üye Mss Yzc' Alıntı: tekrar oku bence belki bulursun Genişletmek için tıkla ... banane banane