Nokia'dan yeni bir video klip reklamı atağı...

ÖEY

Üye
    Konu Sahibi
Nokia'dan yeni bir video klip reklamı atağı...
Nokia, ünlü sanatçıların video kliplerine ürün yerleştirme yaparak Lumia ailesini tanıtmaya devam ediyor. Bu sefer ABD'li şarkıcı Kelly Clarkson'ın "People Like Us" isimli şarkısının klibinde Lumia 920'yi görüyoruz. Klibin başlarında iki kere gözüküyor ama bayağı bir ben burdayım dedirtmiş kendine. Reklamda ayrıca BMW Z4 reklamı da yapılmış. Artık bu ürün yerleştirme olayları moda oldu bakalım Nokia bir dahaki sefere hangi ünlünün klibinde hangi telefonunu kullanacak. Eh biraz da müzik dinleyelim, güzel şarkı

[video=youtube;9qqz9FyImJ8]http://www.youtube.com/watch?v=9qqz9FyImJ8[/video]

nanotex

Üye
Bence nokia reklamlara verdiği paralardan batıyor

İphone zaten bu şekilde patladı

bi başka ornek : kanal d ki intikam dizisini izleyenleriniz vardır herkes htc kullanıyor , 200.000 tl lik sponsorluk anlaşması yapmıslar mesela

Tepkiler: ÖEY
İphone zaten bu şekilde patladı

bi başka ornek : kanal d ki intikam dizisini izleyenleriniz vardır herkes htc kullanıyor , 200.000 tl lik sponsorluk anlaşması yapmıslar mesela

bende farkettim bi baktim bendeki tel oha dedim o kadar guzelki unluler kullaniyor meger reklammis

narnia16

Üye
Az önce hürrem in oynadığı elidor reklamında gördüm sanırım ama emin değilim.Nokia Türkiye de çalışıyo

alical33

Üye
herşey siyah beyaz telefon sapsarı belli
konu için teşekkürler

Şarkı güzel,hatun guzel,Nokıa guzel
Paylaşım için teşekkürler

Reklam buna denir bariz belli İntikam dizisinde de HTC aynı şekilde bariz alakasız telefonla oynanıyor

Video için teşekkürler güzel reklam olmuş
Araba süper ya

Teşekkürler, Bilim kurgu tadında hoş bir klip olmuş...

hllsvrn

Üye
Haber için teşekkürler..
Reklamın amacı gayet başarılı olmuş )
Şarkıda gayet başarılı olmuş.