papakudioflu
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
1 mp cok farkedecek ciddenhaber icin abi
1mp belki çok fark etmez ama ois ve gece çekim kabiliyeti eklenmiş bir 42mp kamera beyazla siyah kadar fark eder.
Daha ne kadar kaliteli olacak gece cekimleri
bunun sonu yok. Gece çekimleri gördüklerimizin en iyisi ama gerçekten yeterli mi acaba ona bakmak lazım.
Ne ara açtın konuyu yaw, benim fiber gene lag'a takıldı sanırım
Benim icin fazlasiyla tatminkar gece cekimleri.
Lakin gunduz cekimleri icin aynini soyleyemeyecegim.
Artık gündüz çekimleride çok iyi portico ile çok düzeldi zoom'da dahil olmaz üzere o konuda sıkıntı kalmadı şükür bakalım apollo+ 'da ne yapacaklar heyecanla beklemekteyim
Benim icin fazlasiyla tatminkar gece cekimleri.
Lakin gunduz cekimleri icin aynini soyleyemeyecegim.
Artık gündüz çekimleride çok iyi portico ile çok düzeldi zoom'da dahil olmaz üzere o konuda sıkıntı kalmadı şükür bakalım apollo+ 'da ne yapacaklar heyecanla beklemekteyim
Apollo mapollo bunlar 900 e gelmicekmi yaw
900 w 7,8 de kalcak hıc bı yenılık guncelleme almıcak yanı )
hayır kardeşim
Wp7.8 ile yeniden boyutlandırılabilir canlı kutucuklar, İE9, menülerde renk seçeneklerinin artırılması, Xbox Muzik, DRM koruması olmayan dosyaların bluetooth ile paylaşımı, kişileri aktarma, zil sesi oluşturma ve geliştirme editörü, wifi (tethering) internet paylaşımı, kilit ekranına görsel ekleme imkanı, office14.5 özellikleri vs.vs. daha ne olmasını istiyorsun. Sonuçta Wp7.8 kısmende olsa wp8 deneyimine yakın bir performans sunuyor.
900 w 7,8 de kalcak hıc bı yenılık guncelleme almıcak yanı )
Wp7.8 ile yeniden boyutlandırılabilir canlı kutucuklar, İE9, menülerde renk seçeneklerinin artırılması, Xbox Muzik, DRM koruması olmayan dosyaların bluetooth ile paylaşımı, kişileri aktarma, zil sesi oluşturma ve geliştirme editörü, wifi (tethering) internet paylaşımı, kilit ekranına görsel ekleme imkanı, office14.5 özellikleri vs.vs. daha ne olmasını istiyorsun. Sonuçta Wp7.8 kısmende olsa wp8 deneyimine yakın bir performans sunuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?