Nokia'dan Sir Alex Ferguson'a jest

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia'dan Sir Alex Ferguson'a jest

Bu yıl teknik direktörlük görevini bırakarak kariyerini sonlandıracagını açıklayan Manchester United teknik direktörü Sir Alex Ferguson icin spor dunyasının degişik kesimlerinden jest ve sürpriz yapma hazırlıkları başlamıştı.

Fakat ilk jest hiç bekleyenmeyen bir taraftan,teknoloji dünyasının devlerinden Nokia'dan geldi. Nokia Sir Alex Ferguson icin özel bir Lumia920 hazırlattı.

Manchester United'ın klup renginde hazırlanan Lumia920'nin arkasına: "Sir Alexander Chapman Ferguson, Manchester United Menajeri, 1986 - 2013, İyi şanslar Sir " yazısı işlenmiş. Bu özel Lumia920 Nokia İngiltere tarafından Sir Alex Ferguson'a ayrılırken hediye olarak verilecek.

Nokia bu jesti yaparken kullanıcılarını da unutmamış. tweeti paylaşan bir kişiye de arkasında genel bir hatıra yazısı işlenmiş Lumia920 hediye edilecek.

PureFood

Üye
Fırsat kaçmaz hemen RT.

Ayrıca güzel reklam etti kendini Nokia İngiltere'de, böyle şeylerle gündemde kalması lazım.

Teşekkürler.

Böyle küçük ama güzel şeyler yapması hoşuma gitti bence bunlar daha iyi reklam işlevi görüyor

Reklamı olmuş olur Böyle şeyleri değerlendirmek lazım tabi

csH

Üye
benim sir alex ferguson dan neyim eksik bende istiyorum ey nokia

ecel54

Üye
bende hemen rt yaptım. Hesabımdaki tek tweet bu oldu

Haydar

Emekli Yönetici
iyi reklam

Toros542

Üye
benim sir alex ferguson dan neyim eksik bende istiyorum ey nokia

valla hocam Bi kere Sir unvanın;+Manu gibi bir takımda 27 sene teknik direktör olarak çalışıp 38 tane kupa kaldırman eksik olabilir mi?

Tepkiler: bahtiyad ve csH

bahtiyad

Üye
bjk edition çıksa ya..Aklıma geldi bilen bilir..nokia 6600 zamanında Siemens SX1 telefonum vardı yandan tuşlu..Mclaren edition çıkmıştı siyah...Aşık olduğum nadir telefondu...Symbianın altın çağıydı.
[/URL][/IMG] [/URL][/IMG]

duygulandım