klongs
Üye
-
Konu Sahibi
-
Nokia Lumia nin siyah modeli suan Amazonda en fazla satanlar listesinde birinci, mavi modeli ikinci. neyin kafasini yasiyorsunuz siz
lumia900 ısınma sorunu yasıyormuş ve akanlara 100$ iade edilecekmiş şaka mı bu lumia900 çıkalı dört gün oldu cihazı alanlar daha iki kere şarz etmediler bile ayrıca lumia serisi iki milyon satmış derken lumia serisi diye birşey yok sadece lumia800 var ortada ve çok kısıtlı lokasyonlarda satışta mesela 988milyon cep telefonu kullanıcısı okan çinde bu ay satışa çıktı bu cihaz zaten operatör telefonu olarak çıktı piyasaya bence lumia serisinin bütün lokasyonlarda lansmanı tamamlanıp satışa çıktıktan sonraki rakamlar önemli buda ikinci hatta üçüncü çeyrek rakamlarını işaret eder yıllık 1 milyonun üzerinde akıllı tekefon satışı yapılan ülkemizde bile satışa mayısta çıkıcak
Çözünürlüğe düşük diyenlerin Lumia çözünürlüğü hakkında bilgisi yoktur ve uygulama çıkmıyor demek yalan olur çünkü Marketplace günden güne gelişiyor ve hergün yeni hd oyun çıkıyor .
Yüksek diyen olmadı nesi düşük ? Onlar 600 liralık telefona gidip 240*320 çözünürlük koyuyor Nokia Lumia 610 ' a bile 800*480 çözünürlük koymuş ne yapsın daha ?çözünürlüğü 800x480 neresi yüksek bunun htc sony lg samsung 1280x720 ye geçti
Yüksek diyen olmadı nesi düşük ? Onlar 600 liralık telefona gidip 240*320 çözünürlük koyuyor Nokia Lumia 610 ' a bile 800*480 çözünürlük koymuş ne yapsın daha ?
Sayın Fandroidler ;
Windows Phone patlama yapacak dedim dedim inanmadınız .
Bakın ne oldu şimdi ?
Secret imzan cok guzelmiş begendim
bu konu ile cakışma var sanırsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?