quigleyarman
Üye
-
Konu Sahibi
-
güzel olmuş eline sağlık ama ben daha hafif temalar kullanıyorum ağır temalar telefonun hznı cok düşürüo ancak güzel olmuş
Symbian hastası olduğun kadar da nostalji hastasısın sanırım
Kıyamaaaam
Windows phone da baslat menüsü mü varmıs
Marjinal bisey olmus eline saglık
... Allah bida 6600a düşürmesin ne diyim abisonuna kadar n70 ... 66 nın en sinir olduğum yönü 3g yok ...colorfixler yüklenmiyo ve ... ohooo şimdi say say bitmez ...
Şu resimlerin orjinali koyma ya .. Ss ini koy ... Acayip boyutu artırıyorsun ya sayfanın ... Üstelik light kontrol programını kullanmadığını görüyorum ... Tuşların ışıkları yanıyor ... Boşa şarj israfı bence ...
Tuş boardındaki ışıkların hepsini 1 hafta önce cımbızla söktüm programla yapınca şarzı sömürüyor ful şarj edince ekran ısıklarını kısıp dışarda bi yere giderken falan şarzı hiç bitmiyor karanlıkta bile tuşları kullanabiliyorum.
Yoo bence hiçte şarji sömürmuyor... Bende sürekli açık durur program ... Ekran ışığı yarım ve tuş ışıkları kapalı kullanıyorum ... Ama ekran ışığını son seviyeye getirince gerçekten sömürüyor
---------- Eklendi @ 10:23:01 ---------- Yazıldı @ 10:20:47 ----------
Üstelik yani nden ışıkları sokeyimki ... Telefonumun özelliğini nden azalatayim ... Işığın gerekli olduğu zamanlarda oluyo sanki ... Bence yanlış yapmışsın sökmekle ...
Devamlı açık duran program şarzı azaltır.Işıkları söktüm çok hızlı kullandığım ve yazdığım için karanlıkta veya geçe bı sorun olmuyor.
Diyorumya abi allah bida 6600 a düşürmesin... N70 ten sonra 5800 a geçecem sonrada android bi tel alırım hani şu oyun konsolu olan bi tel var onu düşünüyorum ... Zaten 6 7 yıl geçmiş olur
Bende var android ama telefon değil tablet
---------- Eklendi @ 19:00:42 ---------- Yazıldı @ 18:52:19 ----------
Yunus cepten görmüyosundur belki ama o işaretler PC de adama dil çıkartıyo XD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?