nokia :@

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
nokia :@
nokia da çalışan yetkili bi kişi var mı forumda bana yardım edebilcek!

aleranol

Üye
ne oldu ki neden böyle bir istekte bulundun?

onlardan daha iyileri war burda kardes emın olabılırsın sen derdını sole bı üstat sana yardım edcektir

Tepkiler: ozggurr

atakan25

Üye
nokiada çalışanların bişeyden haberi yok

Tepkiler: ozggurr ve pRime.
nokia calısanı kim ya sen derdini söyle dostum derman oluruz biz

Tepkiler: ozggurr

V/RS

Üye
derdini söyle diyonuzda adam bize sövmesin bide

Tepkiler: iatis, ozggurr, n000k ve 1 kişi daha
arkadaslar bu arkadasımız telini servise vermişti para iadesi falan olcaktı onunla ilgili galiba

Tepkiler: Cihanî Sultan ve DenizhaNq

one2one2

Üye
kardess nokia calisani yok ama stephen buralarda hani su bizim stephen elop varya. evde cay sekeri bitmis almaya gitti simdi gelir konuya bak ya nokia calisanini ariyomus tovvbe est...

Tepkiler: MertcaN9
Nokia çalışanının hiçbir şeyden haberi yok. Sorun, cevaplayalım.

Konu Sahibi
sorunu yazıyorum arkadaşlar bi dakika

Konuyu düzeltirsen daha yararlı olur.

Konu Sahibi
''İlk olarak telefonumu dokunmatik özelliğinin bozulması nedeniyle servise verdim ve ortalama iki hafta sonra ekran ve ana kart değişimi yapılarak servisten aldım fakat iki gün sonra tekrar vermek zorunda kaldım çünkü telefon kendi kendine kapanıp açılıyordu.. 26/12/2011 tarihinde tekrar verdim. Bu defa verirken ücretli karşılığında telefonumun tuş takımının da değişmesini istedim. Bunu reset atma sorununu yaşadığım zaman servise verirken söyledim. Telefonum ilk olarak İstanbul’a gitti anakart değişimi yapıldı ve Bursa’ya geldi. Bursa’ya geldiğinde benim istediğim parça siparişi daha verilmemişti. Bursa’ya gelince verildi. Telefonu bu süre içeresinde internetten takip ediyordum ve 17/01/2012 tarihinde servisin kendi sitesinden cihazınızın tamir işlemleri yapılmıştır yazısını gördüm. Eertesi gün telefonu almaya gittiğimde yetkili kişi telefonu dün akşam almışsınız dedi. Hayır almadım deyince pardon yeniden kayıt düzenlenmiş form açılmış dedi ve bana form numarası verdi... Kendi kafalarına göre girdi çıktı yaparak iş günü dolmamış gibi göstermiş oldular fakat o tarihte ben telefonu almadım. Kamera kayıtları incelenebilir.. 20 iş günü dolunca kaymakamlığa dilekçe verdim ama bu sırada Nokia ile konuştum ve servisin kendi kafasına göre girdi çıktı yapması benim yirmi iş gününü dolmamış gibi gözükmesine sebeb olmuş dediler. Fakat 17/1/2012 tarihinde alıp tekrar vermedim. Aksi 28/01/2012 tarihinde mesaj geldi ve gittim telefonumu 31/01/2012 tarihinde aldım. Daha önceki dilekçemde formu ek olarak vermiştim şimdiki dilekçede aldığımın formunu ek olarak vereceğim... 31/01/2012 servisten gidip telefonu aldım bu sefer de ahizesi patlak olarak geldi ve ertesi gün servise verdim. Telefonun 08/02/2012 tarihinde tamiri tamamlandı. Aldım bu sefer de telefonun içten ekranı çizik geldi serviste yaparken çizmişler. Geri verdim ve bu sefer telefon dört kere üst üst servise girmiş oldu.. Ortalama iki aydır telefonu alamıyorum. Tekrar dilekçe verme sebebim olayın aydınlanması ve mağdur olmak istemememdir. Gereğinin yapılmasını arz ederim.''
tırnak işaretleri içindeki kısım benim ikinci verdiğim dilekçe arkadaşlar sonrasında ben yine nokia ile görüştüm servis ekran çizilmesi nedeniyle telefonu aynı form numarası ile geriye çekti ama ben ısrarla söyledim düzeltin sunu haksız çıkıyorum diye ama kadın bi yandan konuşup mühendis düzelticek deyip telefonu aldı. bu çarşamba yapılmak üzereyken son testten geçememiş geri gitti istanbula bi daha. her neyse kaç gündür nokia ile konuşuyorum en son bu akşam aradılar ve cihaz verilmeyecektir dediler. ondan önce aradıklarında durmu otuz kere anlattım ve bana ilgin iki defa anakart değişimi yapılmış dedi bende evet ayrıca iki kere ekran da değişti dedim araştırdım üst model veriyormuşsunuz 701 istiyorum dediler adam tamam not düşüyorum arayacaklar faturayı fakslarsınız onlar hallederler neyse sabah aradı ve yapılmayacaktır dediler neden dedim cihaz dört kere servise girmiş gözkümüyo deniliyor diyo diyorm ki servis kafasına göre yaptı siz hiç mi takip etmiyorsunuz bunları ses çıkmıyor adamdan neyse formları fakslayın dediler en sonunda akşam faksladım aradım tamam yetkili kişi arayacak yardımcı olacaklar cihaz verilecektir ve altı buçuk gibi aradılar forumdaki kayıt ta telefnu aldığım gözkyrmuş yardımcı olamayacaklarmış falan dedi dedim yarın servise gidiyorum görüşcez kapattım inşallah anlatabildim..

----------Eklendi @ 20:57:09 ---------- Yazıldı @ 20:56:38 ----------

Konuyu düzeltirsen daha yararlı olur.
düzeltirsen derken .s

----------Eklendi @ 21:00:38 ---------- Yazıldı @ 20:57:09 ----------

kardess nokia calisani yok ama stephen buralarda hani su bizim stephen elop varya. evde cay sekeri bitmis almaya gitti simdi gelir konuya bak ya nokia calisanini ariyomus tovvbe est...
garip olan nedir?

okitox

Üye
şu servis muahabbetleri bi tek türkiye de böyle oluyodur var ya. dandik dundik halden maldan anlamayan adamları servisci diye koyuyolar. adam mermer üstünde telefon tamir ediyo... ondan sonra kafam niye gitar kutusunda bizi niye elli yere şikayet ettiler cart curt.....

Tepkiler: n000k
    Konu Sahibi
aynen kardeşim patldım kadına zaten dedim işim mi yok kaç gündür sizinle uğraşıcam ya telefonun derdinde değilim hakkımı savunuyorum birinizde laftan anlayın yalan mı söylüyoruz burda sözde dünya devisiniz iki forum kağıdının lafını yapıyorsunuz falan.. diye

Febris

Üye
aynen bitek türkiyede belle guncellemesi ne zaman gelicek dedigimzde bilgi veeremıyolardı sanırım..

n000k

Üye

Konu Sahibi
evet kardeşim nokiadakiler ayrı bi dalga geçiyor zaten birisi iki kez anakart değişiminiz yapılmış diye cihaz vereceğiz dedi diğeri farklı sebepten aradı beni.. .s

----------Eklendi @ 21:16:12 ---------- Yazıldı @ 21:15:51 ----------

aynen bitek türkiyede belle guncellemesi ne zaman gelicek dedigimzde bilgi veeremıyolardı sanırım..
alaka?

Dava aç servisten gelmemiş gelmiş gözüküyor böyle saçmalık mı olur?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...