cihatyılmaz
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bu saatten sonra Google izin vermez.yeterince çatışma oldu aralarında.cesitlilik guzeldir, rekabeti artirir. Ama tutmuyor maalesef bu strateji. Her zaman degisiklik arayisi icinde bu nokia. Hep kendi kafasinin dikine gidip kendi dogru bildigini yapiyor. Piyasayi neden goz onunde bulundurmuyor anlamis degilim. Ya arkadas devir android devri iste anlayin smarterphone os nedir? Kafayi kullanip androidli cihaz uretse o zaman zirveye cikar Nokia.
cesitlilik guzeldir, rekabeti artirir. Ama tutmuyor maalesef bu strateji. Her zaman degisiklik arayisi icinde bu nokia. Hep kendi kafasinin dikine gidip kendi dogru bildigini yapiyor. Piyasayi neden goz onunde bulundurmuyor anlamis degilim. Ya arkadas devir android devri iste anlayin smarterphone os nedir? Kafayi kullanip androidli cihaz uretse o zaman zirveye cikar Nokia.
Android kullanmadan konuştuğun ne kadar belli.Yorumsuz.Hala Android mi diyorsunuz ya ne adnroidi androidin symbiandan ne üstünlüğü var ben onu anlamış değilim flash player desteğimi programmı oyun mu bunlarmı sadece haaa başka sayabilecek bişey varmı eğer bunlarla androiid symbiandan üstündür diyorsan bunlar belirleyici değildir bunlar sadece ayrıntıdır androinin yaşı kaç geçmişi ne bir iki program çıkardı diye yere göğe sığdıramadınız bu androitmdir nedir peeeeeeh geçin bu hikayeleri
imzayı sevdim dostumAndroid kullanmadan konuştuğun ne kadar belli.Yorumsuz.
nokiada ne yapacağını şaşırdı
----------Eklendi @ 16:44:20 ---------- Yazıldı @ 16:43:50 ----------
imzayı sevdim dostum
Te Amo
Google çeviride italyancadan çevir gör.bağırtı yapmana gerek yok.o ne demek ya!
Google çeviride italyancadan çevir gör.bağırtı yapmana gerek yok.
Androdin Nokia Belleden tek üstünlüğü uygulama.Nokianın saçma sapan şeylerle uğraşmak yerine uygulama yapması gerekli...
Google çeviride italyancadan çevir gör.bağırtı yapmana gerek yok.
Uygulamaları Nokia mı yapacak??
artizlik yapmamanızı rica ediyorum saygıdeğer FANDROİD.sadece te amo diyince küfür felan gibime geldi!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?