n000k Üye papakudioflu' Alıntı: evet lumia920 ile ilgili bir sıkıntı var demek ki. Genişletmek için tıkla ... amiral tel ama alt seviye tel çalıştırırken uygulamayı bizim amiral pört.
papakudioflu' Alıntı: evet lumia920 ile ilgili bir sıkıntı var demek ki. Genişletmek için tıkla ... amiral tel ama alt seviye tel çalıştırırken uygulamayı bizim amiral pört.
OttomaN TigeR Üye n000k' Alıntı: amiral tel ama alt seviye tel çalıştırırken uygulamayı bizim amiral pört. Genişletmek için tıkla ...
n000k' Alıntı: amiral tel ama alt seviye tel çalıştırırken uygulamayı bizim amiral pört. Genişletmek için tıkla ...
uMTOku Üye Ekran boyutu ile ilgili gibi bir şey yazıyordu yabancı bir sitede ben yalancısıyım da gelir ondan önce chrome gelse dlna gelse artık ya Sent from my Lumia 920 using Board Express
Ekran boyutu ile ilgili gibi bir şey yazıyordu yabancı bir sitede ben yalancısıyım da gelir ondan önce chrome gelse dlna gelse artık ya Sent from my Lumia 920 using Board Express
papakudioflu Admin Konu Sahibi evet xpress browser 480x800 ekran cozunurlugunu destekliyor. Lumia920'de calişmamasinin sebebi bu.
komando04 Üye papakudioflu' Alıntı: evet xpress browser 480x800 ekran cozunurlugunu destekliyor. Lumia920'de calişmamasinin sebebi bu. Genişletmek için tıkla ... uyumlu çıkmayacakmıki abi
papakudioflu' Alıntı: evet xpress browser 480x800 ekran cozunurlugunu destekliyor. Lumia920'de calişmamasinin sebebi bu. Genişletmek için tıkla ... uyumlu çıkmayacakmıki abi
papakudioflu Admin Konu Sahibi komando04' Alıntı: uyumlu çıkmayacakmıki abi Genişletmek için tıkla ... cıkar yakında basit bir duzenleme yapilmasi gerekiyor.
komando04' Alıntı: uyumlu çıkmayacakmıki abi Genişletmek için tıkla ... cıkar yakında basit bir duzenleme yapilmasi gerekiyor.
komando04 Üye papakudioflu' Alıntı: cıkar yakında basit bir duzenleme yapilmasi gerekiyor. Genişletmek için tıkla ... he iyi o zaman teşekkürler abi
papakudioflu' Alıntı: cıkar yakında basit bir duzenleme yapilmasi gerekiyor. Genişletmek için tıkla ... he iyi o zaman teşekkürler abi
korsan638 Üye Bu uygulama benim cihazdada calismiyor.. Cihaziniz icin uygun degil yaziyor... Bu arada benim telefon lumia 800... Duzeltirler mi acaba ?
Bu uygulama benim cihazdada calismiyor.. Cihaziniz icin uygun degil yaziyor... Bu arada benim telefon lumia 800... Duzeltirler mi acaba ?
papakudioflu Admin Konu Sahibi korsan638' Alıntı: Bu uygulama benim cihazdada calismiyor.. Cihaziniz icin uygun degil yaziyor... Bu arada benim telefon lumia 800... Duzeltirler mi acaba ? Genişletmek için tıkla ... bu senin cihazda calişmaz cunku wp8 icin lumia800'e Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız yukleyebilirsin.
korsan638' Alıntı: Bu uygulama benim cihazdada calismiyor.. Cihaziniz icin uygun degil yaziyor... Bu arada benim telefon lumia 800... Duzeltirler mi acaba ? Genişletmek için tıkla ... bu senin cihazda calişmaz cunku wp8 icin lumia800'e Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız yukleyebilirsin.