Haber Nokia XL Fiyatı ve çıkış tarihi belli oldu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia XL Fiyatı ve çıkış tarihi belli oldu
Nokia'nın Barselona'da düzenlediği etkinlikte lansmanını yaptığı Nokia X serisinin 5" ekrana sahip üyesi Nokia XL bugün yapılan tanıtımla Türkiye için resmi olarak duyuruldu.

Nokia Türkiye'nin yeni genel müdürü Sertaç Şener'in yaptığı duyuruyla Türkiye için fiyatı ve çıkış tarihi de kesinleşti.

Nokia'nın açık kaynak kodlu Android platformu altında geliştirdiği Nokia X Software 1.0 yüklü olarak gelen Nokia XL Haziran ayının ikinci yarısında 599TL fiyatla satışa sunulacak.
 
Tepkiler: ExpertMurderer
teşekkürler biraz fiyatını kaçırıyorlar gibi
 

0MG90

Üye
Nokia X'e göre daha iyi olmuş. X yerine bu alınır ama yinede fazla. İkinci eli beklemek lazım.
 
nokia android işine keşke hiç el atmasaydı wp ile mutlu mesut ilerliyordu...
 
Nokia Android telefon işine girmemeliydi ama Nokia X ' e göre biraz iyi ama bu donanıma bu fiyat yüksek.
 

0MG90

Üye
Üreten Nokia değil zaten Microsoft.
 

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Üreten Nokia değil zaten Microsoft.
Hayır Üreten Microsoft değil Nokia. Hatta Joe Belfiore bu konuda serzenişte bulunmuştu Nokia bizden sakladığı projeleri var diye. Aslında X Serisi satınalmadan sonra Microsoft'un kucağında bulduğu bir bomba oldu ama Microsoft da Servislerinin kullanımın yaygınlaştırmak adına bunu fırsata çevirdi.
 
Tepkiler: mkarahanlı

0MG90

Üye
Hiç değilse arayüze dokunmasalardı iyiydi bence.
 

BRKTNL

Üye
Çok acayip bi model serisi oldu bu xler, android diyesim gelmiyor açıkçası. Ve donanımsal olarak çok dengesiz yapmışlar; birnde işlemci hafıza var kamera 3mp, diğerinde kamera iyi diğer özellikleri iyi değil. Şimdilik deneysel yaptılar herhalde. Arz-talebe göre şekillendirirler
 
Tepkiler: muhammettvurucu

Invoke

Üye
Ben zaten objektif baktığımı düşünüyorum. Gayet 600 lira etmez bu cihaz. Lumia alırsın daha mantıklı, android alacaksan da daha iyi alternatifler var. Mesela bütçeyi artırıp Nexus 4 almak ya da 300 liraya 2011 Xperia almak daha bile mantıklı. Diğer 300 cepte kalır, güzel tasarımlı ve xdade hala desteği olan bir cihaz almış oluruz iki türlü de. Tabi daha alternatif de var, arayan bulur. Veya yine lumia almak daha mantıklı olur, 525'i tercih ederim bunlara, yine 100 lira da cep de kalır ya da yine bütçe artırıp +400 kadar 1320 de daha mantıklı bence. Ha arttırabilen olur, arttıramayan olur, demek istediğim aradaki farka değeceği. Arttıramıyorsan da zaten ucuz seçenekler de yazdım. Dahası da vardır, araştırana.
 
Son düzenleme:
Tepkiler: BRKTNL
Tamamen de öldürmemek lazım ama yinede fiyatı aşırı olmadığından bir nevi düşünülebilir hiç değilse g.m. gibi aniden 1000+ uzeri bir fiyatta cikarip sonu husran olmadi g.m. de fiyat yuzunden kendi ipini cekti