Telefon Tavsiyesi Nokia x6 mı ? 5800 xm mi?

Hangisi?

• Nokia 5800 Xpress Music

Kullanılan: 21 46.7%
  • Nokia x6

Kullanılan: 24 53.3%

• Kullanılan toplam oy
    45
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CorbyW

Üye
    Konu Sahibi
Nokia x6 mı ? 5800 xm mi?
Arkadaşlar ben teknik olarak fazla özellik farkı göremedim kullananlar performans açısından değerlendirsinler...Ona göre alacağım.. Bide x6 nın kalemi varmı?

KRe4

Üye
Evet var.Bana sorarsan X6 daha iyi.

Starsley

x6 5800 dan sadece kamera ve kapasitif ekran olarak üstün ama aradaki fiyat farkı 200 lira değermi DEĞMEZ ama paran varsa x6 alıcağına c6 al daha iyi

CorbyW

Üye
    Konu Sahibi
Sensörü filan var demi.rahatlıkla oyun bulabilirmiyim?

Starsley

Evet sensör var ve rahatlıkla uygulama vs. Bulabilirsin forumda mevcut zaten

CorbyW

Üye
    Konu Sahibi
Tamam.teşekkürler.peki x6 en önemli eksikleri neler ve x6 nın android yüklü versiyonu varmı

Starsley

Android yüklü versiyonu yok gerekte yok eksiklikleri kasada ufak tefek oynamalar olduğu söyleniyor onun dışında güzel bir telefon

allah için 5800 manyağı biri çıkıp oy vermemiş asdad

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
X6 5800'ı her türlü ezer zaten üst modeli yani. Tasarımı çok iyi, Fotoğraf çekimi ve video çekimi çok iyi, daha hassas dokunmatik ekranı var ve dahili hafızası 8/16/32 gb tercihe göre alınabilir. 8 gb'lık versiyonda Azure denilen bir koruma var yani azure kasa açıklığını önleyen bir sistem. Bir de 8 gb versiyonu daha stabil çalışıyormuş diğer X6 modellerine göre. Tavsiye ederim

Açık Ara X6 Derim Ancak. Çokda Aşırı farklar yok.

Hafızaları Aynı olabiliyo. SD kart ile.

X6 --- 5 mp --- 3.2 " --- 434 MHz
5800 --- 3.2 mp --- 3.2" --- 369 MHz

Bana sorarsan X6.

Ancak Aradaki Fiyat Farkı Önemli ise 5800.

Sonuçda Çok Bariz Farkları evet var ancak kullanımı etkileyecek kadar değiller. Sonuçda ikisininde işletim sistemi versiyonları aynı..

Starsley

5800 ında 434 mhz hızı var

Starsley

Arkadaşım çıktığında öyleydi daha sonra overlokla bunu 434 e yükselttiler araştır görürsün

Starsley

O zaman tabi ama şuan 434 mhz

X6 nın dokunmatiği daha iyi.

hoss

Üye
x6 daha iyi tercih olur ama yerinde olsam androidli bir cihaz bakardım symbian ölü yatırım olur

61semih

Üye
boyle sorumu olur tamam soruyu soran yanı konuyu acan bılmıyor olabılır gayet normalde ankette 5800 oylayanlr var yahu 5800 ın x6 dan ustun yonumu var da ben bılmıyorum

hoss

Üye
boyle sorumu olur tamam soruyu soran yanı konuyu acan bılmıyor olabılır gayet normalde ankette 5800 oylayanlr var yahu 5800 ın x6 dan ustun yonumu var da ben bılmıyorum
oy verenlerin çogu fanatikçe vermiş işte ne yaparsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...