Nokia X6 Lütfen Yardım Edin!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Nokia X6 Lütfen Yardım Edin!!!
Arkadaşlar 2 Hafta Önce Nokia X6 aldım ve hafızasına çeşitli müzikler, resimler koydum fakat bir türlü uygulama ve tema koyamıyorum. USB kablosunu taktığım zaman telefon ekranından Medya Aktarımını Seçip Telefonun Hafızasına Giriyorum. Fakat Uygulama ve Temaları Nereye atacağımı bir türlü bulamadım. Sizden ricam;

1. Temaları nereye
2. Uygulamaları nereye atacağım
3. Bunları yüklediğim zaman telefonuma virüs girme gibi bir olayla karşılaşır mıyım? Çünkü internette gezinirken böyle bir olayla karşılaştım onun için biraz çekiniyorum. Bu konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlarımın yardım etmesini rica ediyorum.

MiCRo-CHip

Anußis

Üye
Kardeşim depolamayı seç depo hafızası gelecek...

Oradan istediğin yere at yükleyip sonrada temaların sislerini ve uygulamaların sislerini silebilirsin

Konu Sahibi
Kardeşim dediğini yaptım. Temaları, Temalar diye bir klasör oluşturup hafızanın içine attım. Sonrada uygulamayı direkt içine attım. Sonrada sislerini sildim. Bir tanesinin uzantısı "sisx" di. Onun ne olduğunu bilmiyorum. Hafızanın içine attım. Sonra yüklenen uygulamalara girdim birşey yok. Temalarıda bulamadım. Çözemedim bu telefonu ya.

Anußis

Üye
yüklenen uygulamalar /yüklü uygulamalar diye bir klasörün içine gönderilir eğer orada değilse uygulamaların altına dogru in orada olur . temalarda menü/ayarlar/kişisel/temalar /genel yerinde olur

Konu Sahibi
Teşekkür Ederim Kardeşim.

celibar

Üye
temalar hafıza kartına attıktan sonra yükleme işlemini yapman gerek.sis veya sisx dosyalarını karta at.telefonun dosya yöneticisini aç.sonra karta attığın sis veya sisx dosyalara tıkla.yüklenmeye başlayacak.sorduğu sorulara tamam de.yükleme tamamlanınca menüden kurduğun temalar için temalara ve program-oyun için uygulamalara bak.bu arada sisx symbian telefonların kullandığı sis gibi dosya uzantısıdır.

Anußis

Üye
Ne demek kardeşim herzaman

dosyaları atarken pc suite yi kullan dosyaların hepsini öyle kur sorun olmaz

Anußis

Üye
zaten sorunu yokki sadece temaların ayrı bir klasörü varmı falan onu sormus nasıl olsa s60 v5 yeni bir sürüm ve yeni kullanıcılara bilgileri aktarmak lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...