• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Nokia X6 İsimli Yeni Modelini Tanıttı! ( Fiyatı / Çıkış Tarihi / Resimleri / Özellikleri )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia X6 İsimli Yeni Modelini Tanıttı! ( Fiyatı / Çıkış Tarihi / Resimleri / Özellikleri )

XpressMusic serisinin tek rakibi olarak gösterilen X serisinin ilk modeli X6 bugün Nokia Word 09’da duyuruldu.

XpressMusic serisindeki cep telefonları gibi üst düzey ses kalitesine sahip olan cihazın seriden farklı olan tek özelliği ucuz olması. Sunduğu özelliklere göre çok ucuz olan cihaz şimdiden diğer firmaları kara kara düşündüreceğe benziyor. 35 saat boyunca durmaksızın müzik dinleyebileceğiniz Nokia X6’nın ön plana çıkan teknik özellikleriyse şöyle;

• 3.2 inçlik, 16:9 formantındaki ekran,
• 5 MP kamera, Carl Zeiss optiklerine sahip ve çift LED flaş,
• 32 GB’lık iç belleği,
• Sosyal ağ sitelerine kolayca bağlanabilme özelliği,
• Comes With Music,
• Playlist Dj

Ekim veya Kasım ayında satışa sunulacak olan cihazın fiyatının ise 300 Euro olması bekleniyor.

Ekli dosyalar

anl_tr

Emekli Yönetici
hala 5mp kamera koyuyorlar ve hala multi touch kullanmıyorlar.Lens kapagı yok kamera çok çizilcek
nokia bu gidişle samsunga liderliği kaptırcak

By Asabi

Üye
Vayyyy. Nokia da bombaları ardı sıra patlatıyor haaa.

mörjü

Üye
Evet arkadas haklı lens kapagı nıye yok ve halen nokıa 5pm üstune cıkamadı kamerada

ffac

Üye
5 mp de haklısınız arkadaşlar samsung 12 mp çıkardı ama görünüş bakımından 1 numara

vatozz

Üye
Fiyatı n97 ile aynı 449 euro (ingilterede) TÜRKİYE 'de ne kadar olur bilmiyorum.Fiyatı çok saçma değmez o kadar para vermeye (fiyatlara nokia.com dan online shoptan bakabilirsiniz)

cosmo61

Üye
5 megapixsel üstüne çıktı arkadaşım n86...8magapixsel incele peki 3.5 jakmı kullanılıo müzik seti bağlıcamda

bide bunun ekranı hassasmış iphone gibi kapasitif ne o ekrandan varmış

vala geçen hafta aldim tam bir hayal kırıklığı hiç beklentilerimi karsilamadi,msn chat yazi yazmak zor arkadaslar pek tavseye etmem

jack normal müzik( ses sistemi bağlanabiliyor özellikle normal walkman kulaklığı bile çıktı kutudan ) jakı türkiyede 1,450 tl ye aldım 32 gb olanını yanlız şuanda kvk garantili bu telefon türkiyede yok gelincede önce 16 daha sonra 32 gelicek telefondan memnunum yanlız ara sıra donma oluyo böle 2 3 günde bir onuda daha telefonun çıkmış fimewire olmadığından güncelleme çıkınca düzelir die umuyorum olmadı bakıcaz artık ama telefon çok şık

gayet güzel bir telefon bence sistemide oldukça yeterli. iphoneciler elbet taşlayacaktır ama iphoneden birçok yönüyle üstün kanımca

kenan388

Üye
Valla ne ylan söliyim x6 hariika bi telefon arkadaşlar bende geçen hafta aldım bıraz kırlenıyo ama saglam telefon ısaat işcisiyim ben orda kullanıyom ama allah var adamlar güzel telefon yapmış benımki orjınal degil amma güzel telefon ben tleofnumu begenıyom istiyosanız aldgm yerın adresnı veryım szde bi bakın saolun arkadaşlar

Del Rey

Üye
Ben de X6'dan aldım. Herkese öneririm Kamerasından pek hoşnut değilim. 5 megapixel yüksek değil. Oyun kalitesi de yine aynı. Ama hızı 5800'lardan daha yüksek ve çok daha iyi görünümlü bir telefon. Bu arada ekranı sadece parmak algılıyor ve çok hassas.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...