Nokia X3 Sorunu.

UmutMK

Üye
    Konu Sahibi
Nokia X3 Sorunu.
Arkadaşlar gecen hafta x3 aldım aldığımda hiç yavaşlama yoktu sonra hafıza kartına müzik resim oyun falan attım 1.7 gb şuan ama menüye girerken 2-3 sn bekleyip öyle giriyor mesaj yazarken yada müzik dinlerken kasma yavaşlama yok ama menüler arası geçişte hep 2-3 sn bekliyor. Telefonu kapatıp açılınca düzeliyor.Sizdede öylemi?
Yoksa virüs falan mı girdi ?

Şimdiden çok teşekkürler

Tepkiler: SavinMe

AsCoRbAt

Üye
Bir çok x3 telefonda takılma ve donma oluyomuş nokia bunu duymuşsa eğerki duymuştur x3 için bi güncelleme çıkartır ve bu sorunu çozer.

güncellemelere baktım yeni bi güncelleme var ama nokia nın tr sitesinde yok türkiye için olanı cıkınca indirirsin

Noks

Üye
hiç öyle bi soru yok bastıgım saniye geliyor

--------------- Ekleme ---------------

telefonunu güncelle bi arkadasım sonra hard fortmat at telefonu fabrika ayarlarında war orjinal ayarlara dön deil tümünü geri al dı galiba =) güncelleme yaptıktan sonra öle yap bi

sadece sende degıl herkesde aynı sorun var bendede x3 var 4gb hafıza var aynen dedıgın gıbı ama ben bu olayı cözdüm

s40 telefona virüs girmez ama sen bi format at

nasıl çözdün kardeş bu sorunu

Noks

Üye
arkadaslar telefonun hafıza kartıdan dolayı olabilir 2 gb üstünden sonra biraz kasma yapıyor dogru...

nfsnihat

Üye
en stabil sürüm 4.11 dir. internetten güncelleme yapıp 8.40 veya 8.50 yüklerseniz zilsesi problemi ve mesaj problemi ortadan kalkar ancak telefonunuz ağırlaşır. hafıza kartıyla alakası yok bu durumun. kapatıp açınca düzelir, bir süre sonra yine ağırlaşır. 25-30 TL verip downgrade ettirin...

feceke

Üye
x3 ilk aldığımda hızlıydı, sonradan yavaşlamaya başladı. bi gün mesaj yazarken "bu ne böyle 256 ram li pc gibi yazdıktan 3 saniye sonra çıkıyo" çıkıyo dedim. orada bi ışık yandı sonuçta dijital bi cihaz ve bununda işlemcisi var ve belli bi işlemci kapasitesi. o zaman fazla yükleniyoruz demekki dedim. temayı falan hafif bisey seçtim. telefonu açtım kapattım aaa gayet hızlı normal.. ama bi süre sonra yine aynı... sonradan farkettimki ne kadarada ana menüde dursa medya oynatıcı, radyo vs diğer uygulamalar kırmızı kapama tuşuna basınca kapanmıyo hazırda bekliyor. öyle hazırda bekleyen proğram çok oluncada telefon yavaşlıyor ister istemez. şimdi çıkarken herşeyden "exit" yaparak çıkıyorum o menü arası geç geçişler, zor mesajlarla karşılaşmıyorum bi haftadır. umarım doğru bi tezdir umarım faydalı olur ve nokia bi sonraki güncellemede buna bi çözüm bulur..

UmutMK

Üye
    Konu Sahibi

Sen işi çözmüşsün bunları bende farkettim hafif bi tema koydum haftada 1 kasıyor kendini yalnız media oynatıcıda çıkış seçeneği yok ister istemez o hep bekliyo olarak kalıyor nokia'nın güncellemesini 4 gözle bekliyoruz.

gfbtiti

Üye
ben yeni aldım içinde sonsürüm yazılım yüklü hiç kasma yok sanırım günçeleyerk çöze bilirsin veya yazılım yükselterek

urbank

Üye
kardeşim hiç uğraşma sat bende aldım hemen sattım 300 liraya git s60 2. el temiz bitane bul kafan rahat olsun

Güncelleme beklemen lazım.. Telefon o kadar yavaş ki beni delirtti. Nokia bir çözüm bulmalı, güncelleme gelecektir umarım..

p0L4t

Üye
fabrika ayarlarına donersen sorun cozulur

bikere kardeşim x3de ve s40 telefonlarda virüs denen bişey yok sende büyük olasılıkla 2gb hafıza kartı kasmazsa şaşırırım zaten

gfbtiti

Üye
1.8 gb hafıza dolu hiç bir sorun yok çihazımda en son sürüm yüklü çok menum çihazımdan son sürüm versyonda zil sesleri çalar saat seni yüksek çıkıyo kamerasıda o kadar kötü deyil

çakma hafıza kartı kullanıyosan oda yavaşlama sebebi..

titangi

Üye
x3 ilk aldığımda hızlıydı, sonradan yavaşlamaya başladı. bi gün mesaj yazarken "bu ne böyle 256 ram li pc gibi yazdıktan 3 saniye sonra çıkıyo" çıkıyo dedim. orada bi ışık yandı sonuçta dijital bi cihaz ve bununda işlemcisi var ve belli bi işlemci kapasitesi. o zaman fazla yükleniyoruz demekki dedim. temayı falan hafif bisey seçtim. telefonu açtım kapattım aaa gayet hızlı normal.. ama bi süre sonra yine aynı... sonradan farkettimki ne kadarada ana menüde dursa medya oynatıcı, radyo vs diğer uygulamalar kırmızı kapama tuşuna basınca kapanmıyo hazırda bekliyor. öyle hazırda bekleyen proğram çok oluncada telefon yavaşlıyor ister istemez. şimdi çıkarken herşeyden "exit" yaparak çıkıyorum o menü arası geç geçişler, zor mesajlarla karşılaşmıyorum bi haftadır. umarım doğru bi tezdir umarım faydalı olur ve nokia bi sonraki güncellemede buna bi çözüm bulur.. <<=== BUNU YAPAN KARDEŞİME TEŞEKKÜR EDERİM..DENEMEDİM AMA MANTIKLI NOKİA C5 KULLANDIKTAN SONRA BÖYLE BİR ŞEY BANA GÖRE MANTIKLI

benim x3 maşallah hiç kasma falan yapmıyor..
8gb çakılı java,mp3,video,foto, tema...
Temada saatli hareketli flash temalardan...
müzik çalar açıkken bile mesaj yazmada sorun olmuyor, müzik açıkken 3d java oyunları takır takır oynuyor...
ama internette biraz yawaş oda şebekeden olabilir..