Nokia X-Series Fan Club (Java)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

khytr89

Üye
    Konu Sahibi
Nokia X-Series Fan Club (Java)
X2-00
X3-00
X3-02

Teli olan arkilerimizin buluşma noktası . X3-00 ilk günden yazılımsal olarak stop etti . Hep benim şu frimware düşkünlüğümden.Yenisini yükledikte ne oldu. Yarın vericem garantiye. Yine böyle bi stop ederse otopsi videosunu koyarım artık . Telefonun iadesi de olmuyo Bugün çok güzel bir gün

İlk tavsiyem yazılımı 8.xx e güncellemeyin sorunlu çünkü. 4.11 iyiydi. Rom moduna da girmiyor yatıyor kerata

Çalışırken gayet güzeldi.Kulaklıksız radyoyu açması , kamerası, sesi güzeldi. Ekranın ışığıda iyi.5300 gibi son ışık yanıp pili bitirmiyor 6 saat içinde.2-3 gün gidiyor pili. umarım en yakın zamanda yazılım konusuda biter.

Rz4

Üye
bendede x3-00 var iyiki güncellememişim

khytr89

Üye
    Konu Sahibi
bendede x3-00 var iyiki güncellememişim

nokia care ye götürdüm. ordaki abi attı 8.50 fw yi . şu an nazar değmesin de sorun yok. ücretsiz yüklediler. demekki hemen garantiye koşmamk gerek. telefonunuz sorun çıkarıyosa ve sert darbe almadığından eminseniz nokia care ye götürüp yeni bi yazılım attırmanızı öneririm. just 5 minute sürüyor

trcix01

Üye
Bende x2 aldım cumartesi günü beyler sarjı çok cabuk bitiyor ya hiç birşey yapmasam bile 2 gün gitmior teknik servise götürecem yeni sarj takacaklar birde öyle denicem.Birde msn fln yokmu ya:S x2 için yada kendi programları arasında varda benmi bulamadım ?

khytr89

Üye
    Konu Sahibi
eski yazılımda vardı msn ama nokia ile microsoftun anlaşması bitmiş kaldırmışlar fw den

Rz4

Üye

Bende v8.50 yükledim NSU' ile hiç sorun çıkmadi Ama pek değişiklik göremedim

khytr89

Üye
    Konu Sahibi
ben ovi ile yüklemiştim belki onda kaynaklanıyor olabilir. ışık 5 kez yanıp sönüp kapanıyodu neyse maşallah şu an iyi gidiyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...