Çok iyi haberler g eliyor.. Umarım hızlı gelişme gösterir işletim sistemimiz. ve buna paralel olarak da uygulamalar gelişir ve şu fandroidçileri sustururuz
Bir uygulamanın altında fix olarak on Apple Store ve on Google Play yazıyor indirmek için. Bunun yanında Windows Phone yazısını da görmek istiyorum artık.
Çok iyi... Müthiş.. İnanılmaz.. Daha ne diyeyim şu temizleme özelliği falan harbiden artık sistemin oturduğunun kanıtı.. Meyvelerini yiyoruz Windows Phone 8'in şimdi..
Çok iyi... Müthiş.. İnanılmaz.. Daha ne diyeyim şu temizleme özelliği falan harbiden artık sistemin oturduğunun kanıtı.. Meyvelerini yiyoruz Windows Phone 8'in şimdi..
jarz çabuk derken ben sabah fişten çekiom toplan 3 saat otobuste muzik veya dizi izlerim butun gun 3g açık mesajlasıom falan face maxicepe girerbakarım arada aksam 8 gibi wifiye gecerim eve geldigim için online film izlerim gece 1 benim jarz %10 20 arası degişiyo bence gayet iyi
- - - Eklendi - - -
uygulamaları hafıza kartına yuklemek için bi eklenti varmı bide?
Başka bir ülkeye ait varyantı yüklersen "mobil sinyal ve veri" de dahil olmak üzere çeşitli sıkıntılar yaşayabilirsin. Biraz daha beklemende fayda var. Zaten belirttiğimiz gibi şu an sadece test aşamasında. Navifirm'den pek çoğunu geri çektiler. Nisan ayından itibaren dağıtılmaya başlayacağı söyleniyor.
Hep lumia 920 hakkında paylaşım arkaadas birazda 820 hakkı da konuşun 820 için güncelleme ne zaman gelecek guncellemedki yenilikler neler anlatın bakalım..
Aynen katılıyorum size ancak bu konunun adı yanlış çünkü lumia 920 ye özel bir güncellemeden bahsedilmiyor bu konuda ve lumia 920 ye gelen tüm Windows güncellemeleri lumia 820 ye de gelir rahat olun
Hep lumia 920 hakkında paylaşım arkaadas birazda 820 hakkı da konuşun 820 için güncelleme ne zaman gelecek guncellemedki yenilikler neler anlatın bakalım..
Başka bir ülkeye ait varyantı yüklersen "mobil sinyal ve veri" de dahil olmak üzere çeşitli sıkıntılar yaşayabilirsin. Biraz daha beklemende fayda var. Zaten belirttiğimiz gibi şu an sadece test aşamasında. Navifirm'den pek çoğunu geri çektiler. Nisan ayından itibaren dağıtılmaya başlayacağı söyleniyor.