papakudioflu
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
arkadaslar lumia 900 de wp8 e guncellenebilecekmi bilginiz varmi
Aynen.
Resmi bir aciklama gelmeden kesin guncellenecek diyemeyiz. Ama. Sizan bilgiler ve bazi aciklamalar mevcut cihazlarin wp8 guncellemesini alabilecegi yonunde. NOT : lumia900 bu guncellemeyi almazsa mevcut hicbir cihaz almayacak demektir.
Bi ilk önce tangoyu yayınlasınlar adam akıllı . Haziran ayına girdik ve nisanın ortalarında çıkar denen update hala ortalarda yok . Ve büyük ihtimal daha 1-2 ay çıkmaz . Ben anlamıyorum bu işi cidden ya . Telefon pazarında bu kadar büyük bi pazar olan türkiyeye neden bu cihazlar geç gelir . Ve neden update ler geç gelir . Hayır somalimi burası yani . Yada özbekistan falanmı . Koskoca Türkiye be arkadaşım . Senin lumia 800 ü lumia 9 ü götürdüğün ülkelerin nüfusu kadar genç insan var türkiyede sadece . Ya türk firmaların pasifliği yada avrupanın türkiyeye bakışından dolayı bi teknoloji bitiyo , eriyo ve ardından türkiyeye geliyo . Cidden sıkıcı bi durum . Lumia 800 alalı tam 2 ay oldu ve türkiyede 3g bile kullanamıyodum Aveaya geçene kadar . Turkcell apn ayarları telefon gelmediğinden dolayı yoktu . Ve telefonum ingilizce . Ayıp yani hali hazırda olan bi update neden yayınlanmaz cidden anlıyamıyorum .
benim anlamadığım şey ios gibi tek yazılım olmasına rağmen neden hala güncellemeleri bölge bölge yayınlıyorlar. sonuçta yazılımla büyük ölçüde microsoft ilgileniyor.
Serdar yazilimla microsoft ilgileniyor ama guncellemeleri tasiyici firmalar yayinliyor. Yani cogunlukla operatorler yayinliyor. Zaten operatorler disinda nokia shoplarda sadece finlandiya da ve bir kac ulkede satiliyor o ulkelere de guncelleme gelmis durumda. O yuzden yurtdisi cihaz alicak olanlari ozellikle uyariyorum operator cihazlarini almayin diye.
mantıklı. firmaların ilgilenmesi gerek bununla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?