Nokia unutuluyor mu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Nokia unutuluyor mu ?
Uygulamalar, Oyunlar Hatta Tartışmalarda Bile, Artık Adı Geçmez Oldu.
Ne, En İyiler Arasında Ne de En Kötüler Arasında

Tepkiler: Suyaka
mu? eki fazla olmuş sanırım. unutuluyor deseydin daha doğru olurdu. nokiaa

nasıl unutuluyormus ya belle ile baya adından bahsetti

bu mevzu baydı artık. önüne gelen böyle bir konu açmaya başladı. nokia ya ortak ya da hisse sahibi değiliz. 2 taş çatlasa 3 yıl kullanacağın telefon için nokia nın derdine düşmek çok makul gelmiyor bana. batarsa batsın unutulursa unutulsun derdi bize mi düştü. satar android ya da ios alırsın satış ortanları yükseldikçe de mutlu olursun. bu kadar dert etmeyin. sen telefondan keyif alıyor musun ona bak. markası işletim sistemi çok satılıyor yada satılmıyor olmasını bırak o şirketin ceo su düşünsün.

Tepkiler: iatis ve MertcaN9

llovell

Üye
hay su nokia kadar başınıza ras dussun ya bırakın bole konuları arkadaslar nokia asla unutulmaz bana gore ama nokia seni beni unutur fazla takımın bole seyleri ya adamların piyasa stratejisi var rahat olun siz ya olmasada satarlar bu kadar

Tepkiler: esatgelmedi
okadarda hissem vardınokia da kotu oldu :d

Tepkiler: Cihanî Sultan ve esatgelmedi
Nokia değil ama SYMBIAN unutuluyor. Bu yüzden Nokia Wp'ye yöneldi.

Konu Sahibi
Bakıyorum ki bazı arkadaşlar bu tip konudan pek memnun değil e tabi doğal çünkü hep benzer konular açılıyor değil mi,
hissem de elbette hiç hisse alamamıştım zaten ben Nokia kullanıcısı olarak üzüldüğümü ifade etmek için bu konuyu açtım ve gönül isterki daha uzun süreler nokia ve symbian kullanmayı dilerdi

Tepkiler: AмσηR@

Symbianı unutsak iyi olur çünkü nokia bunu unuttu . Artık Windows Phone ' lu nokia dönemi.

Konu Sahibi

Symbianı unutsak iyi olur çünkü nokia bunu unuttu . Artık Windows Phone ' lu nokia dönemi.
Aslına bakarsan haklısın yapılan araştırmalarda kullanıcı memnuniyetinde wp 1. sırada yer alıyormuş belki Nokia için daha iyi olur

^BaRoN^

Üye
Lumia 800'ü inceleyin,testlerde en iyi 10 Cihaz arasına girdi,bunun beraberinde 710 gibi cihazlar gelecek nokia toparlıyor yavaş yavaş...

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Nokia toparlıyor zaten Symbian Bitti artık adını anmanın manası yok. "Windows Phone ve Nokia Belle" var artık bi de Meegoya N9 için destek vericek o kadar. 2012 planları var adamların o kadar, özellikle Şubat'tan itibaren baya hareketlenecekler eminim bundan hali hazırda Symbian Belle ile gelen telefonların bile yazılımları Nokia Belle yazılımı ile baya değişecekmiş. O yüzden artık bambaşka bir değişim ve yükselme döneminde Nokia rahat olabiliriz.

MertcaN9

Üye
Nokia akıllı telefon pazarına geçişi tam sağlayamamıştı. her ne kadar sağlam cihazlar çıkarmada ödün vermesede dokunmatik pazarında rakiplerine oranla daha az cezbedici ürünler çıkarıyordu ama son yıllarda yaptığı radikal ataklar ile (Bknz: Nokia 701,N9,lumia 800) yeni telefon dünyasında yine köklü adından sağlam bir şekilde bahsettirmeye başladı. kim ne derse desin microsoft ile yapılan işbirliğinin çok büyük getirisi olacak nokiaya. bu telefon dünyasının en köklü markasıdır Nokia. onun en sağlam telefonları ile geçti yıllarımız. herkesin yolu mutlaka Nokianın bir modeli ile kesişmiştir bu yüzden bu markaya hiç bir şey olmaz. tuşlu telefonlar döneminde en üst sıralarda olan nokia çok yakında akıllı telefon pazarında da zirveye oynayacaktır...

Lenneth

Üye
Nokia tukurdugunu yaladi gibime geliyor, Nokia isim degisikligi ile Symbian i birakmayacagini gosterdi. Yeni bir sistemmiscesine destekleyecek bence.

Wikipedia sayfasinda Symbian in durumunu ölü den aktife cevirmisler ayrica dikkatimi ceken.

Nokia tukurdugunu yaladi gibime geliyor, Nokia isim degisikligi ile Symbian i birakmayacagini gosterdi. Yeni bir sistemmiscesine destekleyecek bence.

Wikipedia sayfasinda Symbian in durumunu ölü den aktife cevirmisler ayrica dikkatimi ceken.

evet haklisin arkadas az önce baktim önceden 2016 ya kadar ne diyordu artik kalkmis bence symbiani ismini degistirik devam ettirek bunun kokusu bu sene subat da barcelonada cikar.

Elmir584

Üye
nokia eyer bir yil icerisinde androidden daha iyibir isletim sistemi gelisdirmezse bu nokianin sonudur

Nokia hayatta bitmez hem cok sağlam hem dayanıklı nerdeyse piyasa nin yüzde 75 i nokia almış durumda seri 40 dan tut seri 60 a kadar her cebe uygun telefonu var boşuna demiyorlar nokianin ölüsü para

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...