Silinen Üye 737108 Kapalı Hesap Konu Sahibi Uruloki' Alıntı: tamam birinci oldun diyelim ilk 5 i alıcaklar ve kendileri tekrar birinciyi seçip sesi kullancaklar e hani birinci olmuştun @Dark Knight bir ara multiupload a atarmısın indirelim Genişletmek için tıkla ... Aşağıdaki linklerden indirebilirsiniz: Yarışma için kısaltılmış 30 saniyelik versiyon: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Uzun versiyon: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Uruloki' Alıntı: tamam birinci oldun diyelim ilk 5 i alıcaklar ve kendileri tekrar birinciyi seçip sesi kullancaklar e hani birinci olmuştun @Dark Knight bir ara multiupload a atarmısın indirelim Genişletmek için tıkla ... Aşağıdaki linklerden indirebilirsiniz: Yarışma için kısaltılmış 30 saniyelik versiyon: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Uzun versiyon: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
El~PisToLeRo Üye Uzun versiyon daha iyi yav.Ama bunu kısaltmak zor çünkü kick olmayan yerler daha iyi
_ardaa Üye Güzel olmuş ama Nokia melodisi az sanki içinde birde tekno saki Nokia'ya gitmiyor gibi ama yinede başarılar ve oylayamadım ben nedense
Güzel olmuş ama Nokia melodisi az sanki içinde birde tekno saki Nokia'ya gitmiyor gibi ama yinede başarılar ve oylayamadım ben nedense
El~PisToLeRo Üye _ardaa' Alıntı: Güzel olmuş ama Nokia melodisi az sanki içinde birde tekno saki Nokia'ya gitmiyor gibi ama yinede başarılar ve oylayamadım ben nedense Genişletmek için tıkla ... Like yazısının altında el isareti var ona tıkla.
_ardaa' Alıntı: Güzel olmuş ama Nokia melodisi az sanki içinde birde tekno saki Nokia'ya gitmiyor gibi ama yinede başarılar ve oylayamadım ben nedense Genişletmek için tıkla ... Like yazısının altında el isareti var ona tıkla.
Silinen Üye 737108 Kapalı Hesap Konu Sahibi El~PisToLeRo' Alıntı: Uzun versiyon daha iyi yav.Ama bunu kısaltmak zor çünkü kick olmayan yerler daha iyi Genişletmek için tıkla ... Uzun versiyondan kestim mecburen. Çünkü 30 saniye limitinii okumamışım, yoksa amaç versiyonla katılmaktı ----------Eklendi @ 15:31:35 ---------- Yazıldı @ 15:31:11 ---------- technoshark' Alıntı: Banada Bir özel müzik yapsana, Kimsede olmayan ilginç bir melodi olsun (: Genişletmek için tıkla ... Neden olmasn
El~PisToLeRo' Alıntı: Uzun versiyon daha iyi yav.Ama bunu kısaltmak zor çünkü kick olmayan yerler daha iyi Genişletmek için tıkla ... Uzun versiyondan kestim mecburen. Çünkü 30 saniye limitinii okumamışım, yoksa amaç versiyonla katılmaktı ----------Eklendi @ 15:31:35 ---------- Yazıldı @ 15:31:11 ---------- technoshark' Alıntı: Banada Bir özel müzik yapsana, Kimsede olmayan ilginç bir melodi olsun (: Genişletmek için tıkla ... Neden olmasn
Uruloki Üye @Dark Knight çok güzel olmuş dostum yanlız kısa versiyonun linkte problem var pc ye geçince mutlaka oy vericem
@Dark Knight çok güzel olmuş dostum yanlız kısa versiyonun linkte problem var pc ye geçince mutlaka oy vericem
Silinen Üye 737108 Kapalı Hesap Konu Sahibi beğenenlere ve destek verenlere teşekkürler, @uruloki saol kardeşim ayrıca linki de yeniledim: Yarışma için kısaltılmış 30 saniyelik versiyon: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Uzun versiyon: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
beğenenlere ve destek verenlere teşekkürler, @uruloki saol kardeşim ayrıca linki de yeniledim: Yarışma için kısaltılmış 30 saniyelik versiyon: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Uzun versiyon: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız