technoman34
Üye
-
Konu Sahibi
-
selam.ben dün akşam n70 me telefona güncelleme yaptım telefon ing.oldu.daha sonra nemesis programını kullanarak(keşke ilk başta nemesis i kullansaydım ama...) türkçe dil kodu girerek güncelleme yapim dedim ama nokia software programı tel.in güncel olduğundan tekrar yükleme seçeneği sunmuyor.bu telefon birdaha türkçe nasıl olur acaba.yardımcı olursanız memnun olurum.teşekkürler
e65 kodları varmı
kardes 2 saattir arıyorum 6500 classic türkçe kodunu bana mail atabilirmisin ???
tesekkürler acelem varda
selam.ben dün akşam n70 me telefona güncelleme yaptım telefon ing.oldu.daha sonra nemesis programını kullanarak(keşke ilk başta nemesis i kullansaydım ama...) türkçe dil kodu girerek güncelleme yapim dedim ama nokia software programı tel.in güncel olduğundan tekrar yükleme seçeneği sunmuyor.bu telefon birdaha türkçe nasıl olur acaba.yardımcı olursanız memnun olurum.teşekkürler
Bütün hepsini ne yapacaksın? Bütün hepsi daha önce verilmiştir formda. Eğer istersen N95 in türkiye kodunu verebilirim.
TURKEY 0534845 v.20.0.015
FRANCE 0534842
RUSSIAN 0534849
GREECE, CYPROS 0534854
ISRAEL 0534857
SCANDINAVIA 0536068
UKRAINE 0536071
Germany CV S^ 0548827
benim telefonumda n95 güncelledim şu anda ingilizce, türkçe yapmak istiorum ama bu kodun versionu 015 ile bitiyor bnm telefonunki 20.0.016 bu kod çalışır mı benim telefonda
Bunun için teknisyen olman gerekir.
Ben NOKIA Care Servis Teknisyeniyim onun için bu bir bilgidir ve sizlerle paylaşıyorum. Siz benden isteyin ben size yardımcı olayım
Arkadasim yurtdisindayim telefonu ben turkce yaptim ama simdi rusca yok ve ikisini beraber oldugu bir dil kodu varmi?
n70 v 5.0737.3.0.1 türkçe code acilllllllllllllll
--------------- Ekleme ---------------
n 70 v 5.0737.3.0.1 türkçe code acil
--------------- Ekleme ---------------
n70 v 5.0737.3.0.1 türkçe dil code acil
kardes n73 için hangisi ve nasıl yapıcaz türkce anlatırsan sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?