Nokia Telefonlara Yeni Yazılım Yükleme Dil kodu Problemi Olmadan İstediğin Dili Seç

arkadaşlar bu yararlı bilgileriniz için çok teşekkürler ...
tel n97 mini...rm-555 i indirdim ve phoenix teki bütün yönergeleri yaptım bi yere geldim ve gerisini halledemiyorum..bi yardım ederseniz sevinirim...firmware updatede görmüyor ve şu iletiyi veriyor..''neither dp1.o nor dp2.0 was found for the product cannot be identified''bundan sonrası için yardım lütfen

Ve Gelelim Phoenix in Direkt Linkine Uzun Uğraşlar Sonucu Nihayet Uploadımı Servere Kabul Ettirmeyi Başarabildim ve Phoenix 2010 u Sİzlere Direkt Link ve Son Sürat İndirme Linkini Hazır Hale Getirdim Lütfen Bir Teşekkürü Çok Görmeyiniz Sizler İçin Kolaylık Olacak Bu Programda Upload İçin Yardımda Bulunan Ahmet Özkaya Tuğrul Akkuş ve Mert Bozok a Sonsuz Teşekkürler Phoenix 2010 Sürümünü Direkt Ve Son Sürat İndirmek İçin Lütfen Aşağıdaki Linke Tıklayınız...

Not:Bazı Durumlarda Direkt Bazı Durumlarda İse Upload Edildiği Siteye Yönlerdime Yapıyor Eğer Yönlendirme Yapıyorsa Açılan Sayfada Turuncu Renkte Yazılmış Download Yazısı Var Ona Tıklamanız Yeterli Olacaktır Hiç Beklemeden Son Sürat İndirebiliceksiniz...

[/URL][/IMG]

bundan sonrası lütfen

kardeş sen hangi telefonu kullanıyorsun?

kardeş sen hangi telefonu kullanıyorsun?

n97 mini

--------------- Ekleme ---------------

birde memetcan kardeş...bu indirdiğimiz rm-555 i telefona kurduğumuzda sadece dil özelliğimi kuruluyor yoksa bildiğimiz telefona flaş mı atmış oluyoruz????

007inter

Üye
herkese merhaba
1,5 ay önce Dubaiden kahverengi e 72 almıştım. 023.002 sürümü olduğu için türkçe dil paketi henüz mevcut değil. çıkmasını bekliyorum. telefonu ingilizce kullanıyorum.ingilizceden sıkıldım. telefonumu türkçe yapmak istiyorum. ilk zamanlar götürdüğüm bir telefoncu, telefonu degrade ederek yani bir alt sürümü yükleyerek türkçe yapabileceğini söylemişti.

-eğer telefon 022.007 ye degrade edilirse bir şey kaybedermiyim yada fark ne olur ?
-daha sonra 23.002 ye tekrar yükseltebilirmiyim ?

- 23.002 nin türkçe dil paketi ne zaman çıkar fikri olan var mı ?

yardımlarınız için teşekkürler

Telefon Dili Türkçe Olur Yeni Versiyondan Özellike Eski Versiyonda OlmayaBilir + Eski Versiyona Benim Gibi Dönmüş Olan Biri İçin Hiç Tavsiye Etmem Ama Dönmeyin Çok Riskli Ben Döndüm Telefon Kafayı Yedi Halen Tam Çalışmıyor Ama Aynı Sürümle Güncellesem Düzelir Bence Aklından Ne Geçiyorsa Onu Yap Ayrıca Eski Versiyona Dönersen Yinede Bir Üst Versiyona Geçebilirsin...

kocero40

Üye
coook teşekkür ederim 5800 telefonum vardı yurt dısından almıstım dediklerinizi yaptım ve oplduuu boncuk bulsam bukadar sevinirdim 50 tl istiyorlar dil degiştirmek için tesekkurler

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
coook teşekkür ederim 5800 telefonum vardı yurt dısından almıstım dediklerinizi yaptım ve oplduuu boncuk bulsam bukadar sevinirdim 50 tl istiyorlar dil degiştirmek için tesekkurler

güle güle kullanın...

Iyide pcye yukledim ama birsuru bin dosyasi var rm yazilimi dediginiz ilk sayfada verilenler degilmi.

evet ilk sayfada verilenler ama dosyalar rar ve sıkısmıs dosyayı acıyorsun ve exe dosyası olur onuda kurarsınız.

23 türkce sürüm cıkana kadar bekleyin...

kardeş eline emeğine anlatımına sağlık sağol

sağolun...

siz *#0000# yazınca RM kodu ne cıkıyor telefonunuza ait RM yazılımını bulamıyor...

o yüzden mi 1000 den fazla insan tesekkür etmiş.

n 97 rm 505 v 21.0.045 varmı?

1.sayfadan indirin...

telefomumuz v31 ve siz v35 e phoenix ile güncelleyebilirsiniz...

Teşekkürler.silinen orjinal prolarımda geri döndü

güle güle kullanın...

emegin icin tesekkur ederim kardes

sağolun..

Tolga Kardeş Phoenix 2010 un Direkt Linkini Verdik Senin İçin Teşekkür Yokmu Bide İlk Sayfaya Koysan Ne Güzel Olur ...

teşekkürler dostum kurtarıcı meleğimsin sen

pnz58

Üye
Kardeş bende 5800 xm var phoenixi kullanıyorum işlemin sonuna kadar hiç bir sorun yok türkiye ürün kodunu seçiyorum okeye basıyorum önüme gelen sürüö 31.0.101 falan aynı sürüm çıkıyo v40 ı bulamıyor bu problemle alakalı olarak nasıl yardımcı olabılırsınız.Yardım lütfen...

N79 telefonuma sırasıyla anlatılanları uyguladım ve 32.001 v9 yi telefona türkçe güncelledim.
Teşekkürler....

Benjimg

Üye
Selamlar,

Nokia 2700 Classic icin turkce dil programi konusunda yardimci olabilirmisiniz?

Saygialrimla

arkadaşlar phoenix 2010 u rapid şifreniz yoksa burdan indirme yapabilirsiniz adrese gidiyorsunuz turuncu renkte yazılmış download a tıklıyoruz hemen beklemeden son sürat indiriyoruz...

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi

rapid ile indiremeyenler için iyi yoksa indirme hızı aynı bende maxicep kendi klasörüne yükledin zannettim.

N79 telefonuma sırasıyla anlatılanları uyguladım ve 32.001 v9 yi telefona türkçe güncelledim.
Teşekkürler....

güle güle kullanın...

teşekkürler dostum kurtarıcı meleğimsin sen

güle güle kullanın...

n95 8 gb pc suitle güncelledim 35 v tel ingilizce oldu.nasıl türkçe yaparız teşş