Round-Saturn
Üye
Merhaba Çok Yakında Phoenix Programını Direkt Link Yapıp Paylaşacağım Yani Tıkla Son Sürat İndir Olayı Yani Çok Yakında Geliyor...
arkaş bana kalırsa sen bu programı daha önce denememişsin vede anlatımın kötü ve bazı dosyalar(rar) calısmıyo
Herkeze faydaları için teşekkürler ama aramama rağmen ya ben bulamadım yada konularda yok.Bir tane Nokia N97 aldim ama uzakdoğu oldugu söylendi haliyle ucuzada aldim .*#0000# yaptıgımda sunlar yazıyor V10.1.021 22,03,09 RM-327 Nokia N97 (12.01) şimdi türkçe karakterler hatalı yazıyor uygulamalar calısmıyor sadece arama kamera gıbı bır ıkı ozellık calısıyor.Sorum su ben buna Normal n97 programı yuklesem flashı yanar ve telefon gıdermı yada benım sorunlarımı hangı programı kullanarak asarım : ) bidahada böle bi telefon almıcam : ) yardımcı olursanız sevınırım bu gibi telefonlar için ne yapmalı kısaca ? teşekkürler.
nasıl çalışmadı yahadi kolay gelsin...Ama phoenixin verdiğin linkteki program çalışmadı dediler ben baska adreden yazdım ..
nasıl çalışmadı yaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbuyur lanmış sürüm eski versiyonlara dönülebileceği yazılıyormuş ama ...
selam kardeşim.bende 6220c kullanıcısıyım.yazılımı 5.15e yükselttim mesaj yazarken kasılma yapıyo.phonex ile güncellemeyi tekrar yaptım fakat düzelmedi.acaba başka yolu var mı bununn yardımcı olursanız sevinirim.hayırlı günler olsun.
Selam arkadaşlar.. Saolun burda bu kadar uğraşılmışta sadece merak ettiğim bi kounu var =) (<a href="http://nds1.nokia.com/files/support/global/phones/software/NokiaSoftwareUpdaterSetup_tr.exe">Nokia Software Updater</a>'de sorun yaşanlar için mi bu uygulama?)
Ben N95 8GB nin en son sürümünü (v35.0.001 11/11/2009) <a href="http://nds1.nokia.com/files/support/global/phones/software/NokiaSoftwareUpdaterSetup_tr.exe">Nokia Software Updater</a> 'in son Türkçe sürümünden usb kabloyla rahatlıkla güncelleyebiliyorum..
Ben şimdi Nokia Software'den yaptığım güncelleme burdakiyle aynı mı ve eğer aynıysa başka yapabilceğim bişey yok sanırım telefonum güncel??
.
e71 de part 2 sorunlu tekrar yüklüyebilirmisin
cevabın için teşekkür ederim kardeş ama yazma dili ingilizce olunca t9 kullanamıyorum.buna çözüüm var mı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?