Nokia Telefonlara Yeni Yazılım Yükleme Dil kodu Problemi Olmadan İstediğin Dili Seç

Merhaba Çok Yakında Phoenix Programını Direkt Link Yapıp Paylaşacağım Yani Tıkla Son Sürat İndir Olayı Yani Çok Yakında Geliyor...

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba Çok Yakında Phoenix Programını Direkt Link Yapıp Paylaşacağım Yani Tıkla Son Sürat İndir Olayı Yani Çok Yakında Geliyor...

hadi kolay gelsin...Ama phoenixin verdiğin linkteki program çalışmadı dediler ben baska adreden yazdım ...

Herkeze faydaları için teşekkürler ama aramama rağmen ya ben bulamadım yada konularda yok.Bir tane Nokia N97 aldim ama uzakdoğu oldugu söylendi haliyle ucuzada aldim .*#0000# yaptıgımda sunlar yazıyor V10.1.021 22,03,09 RM-327 Nokia N97 (12.01) şimdi türkçe karakterler hatalı yazıyor uygulamalar calısmıyor sadece arama kamera gıbı bır ıkı ozellık calısıyor.Sorum su ben buna Normal n97 programı yuklesem flashı yanar ve telefon gıdermı yada benım sorunlarımı hangı programı kullanarak asarım : ) bidahada böle bi telefon almıcam : ) yardımcı olursanız sevınırım bu gibi telefonlar için ne yapmalı kısaca ? teşekkürler.

arkaş bana kalırsa sen bu programı daha önce denememişsin vede anlatımın kötü ve bazı dosyalar(rar) calısmıyo

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
arkaş bana kalırsa sen bu programı daha önce denememişsin vede anlatımın kötü ve bazı dosyalar(rar) calısmıyo

daha önce denemedin diyorsun el insaf bukadar cevap tesekkür kendim bizzat 150 nin üzerinde telefonda denedim.siz şuna ben beceremedim deyipde yardım isteseniz daha doğru olurdu.

--------------- Ekleme ---------------

sizin telefonunuz cakma olan yani taklit nokia.buna orjinal yazılım yüklense iki katından fazla veripde niye orjinal alsınlar.yapacagınız sey telefonu satmak.

hadi kolay gelsin...Ama phoenixin verdiğin linkteki program çalışmadı dediler ben baska adreden yazdım ..
nasıl çalışmadı ya buyur ***** lanmış sürüm eski versiyonlara dönülebileceği yazılıyormuş ama ...

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
nasıl çalışmadı ya buyur lanmış sürüm eski versiyonlara dönülebileceği yazılıyormuş ama ...

yazıyı yazan hata yapmısda olabilir ben denemedim bende 2 tane daha link vardı onları koydum.şimdilik sikayet yok.zaten birisini ben kullanıyorum

keyffff

Üye
Eyvallah kardeşim çok sağol

selam kardeşim.bende 6220c kullanıcısıyım.yazılımı 5.15e yükselttim mesaj yazarken kasılma yapıyo.phonex ile güncellemeyi tekrar yaptım fakat düzelmedi.acaba başka yolu var mı bununn yardımcı olursanız sevinirim.hayırlı günler olsun.

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi

mesaj yazma dilini ingilizce yapın.tekrar deneyin.benimde 5.15 versiyon yazma dili türkçe problem yok ama baskaları böyle problem yazıyor.
birde *#7370# ile soft format atın sifre 12345 girin.

benim n97 tlfona ne nokia updater ile nede programla yeni güncelleştirmeyi yüklüyemiyorum yükleme sırasında kesiliyor ve usb yi çıkar tak falan yazıyor ama genede olmuyor.güncellemeyi görüyor ama yüklemiyor malesef. lütfen yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tşkler.

arasad

Üye
Selam arkadaşlar.. Saolun burda bu kadar uğraşılmışta sadece merak ettiğim bi kounu var =) (Nokia Software Updater'de sorun yaşanlar için mi bu uygulama?)

Ben N95 8GB nin en son sürümünü (v35.0.001 11/11/2009) Nokia Software Updater 'in son Türkçe sürümünden usb kabloyla rahatlıkla güncelleyebiliyorum..

Ben şimdi Nokia Software'den yaptığım güncelleme burdakiyle aynı mı ve eğer aynıysa başka yapabilceğim bişey yok sanırım telefonum güncel??

.

cevabın için teşekkür ederim kardeş ama yazma dili ingilizce olunca t9 kullanamıyorum.buna çözüüm var mı.

grkn84

Üye
e71 de part 2 sorunlu tekrar yüklüyebilirmisin

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi

NSU ile aynı versiyonların farkı yoktur.bizim bunu tercih etmemizin sebebi telefona yüklemeyaparken internet bağlantısı istemez ve 2 dk sürer.NSU ile en az yarım saat sürer ve internet bağlantısı ister.ve birde ileri yükleme tekniği ve hack için kullanılır.tabii bu sizin için gerekli değil...

e71 de part 2 sorunlu tekrar yüklüyebilirmisin

problem gözükmüyor,yazılımın tam indiğinden emin olun mesela part 2 167592 KBbu boyutta siz indirdiğiniz dosyaya sağ tık özellikler deyip aynı boyutta oldugunu kontrol edin.

cevabın için teşekkür ederim kardeş ama yazma dili ingilizce olunca t9 kullanamıyorum.buna çözüüm var mı.

bende de 6220 c var ama problem yok bir seyi eksik kalıyor ama nedir .yani soft format atın ve tekrar deneyin diyorum baska diyebileceğim birsey yok.

çok az kaldı phoenix 2010 un direkt linkine şu anda %50 yükledim az kaldı merak etmeyin...

kardeş ben 5610 telefonu bağladım pc ye nss diye program eror weripduruyo onun için dedim denememişsin diye kusura bakama benim tel 1 ay oldu halen daha ingilizce saatlerce uğraştım ama bir türlü türkçe olmuyo yardımın için şimdiden teşekkürler her ne kadar beceremediysemde

hersey doğru dediğin gibi yaptım ama bi yerde takıldım.firmware update yi tıklayınca pencere acılıyo pencere geliyo sonra pencerenin içinde bişey yazmıyo reflabulush deyincede hata weriyo gözat a tıklayınca hata weriyo tamam diyince pencere geliyo dilkodu falan bi şey yok bomboş bana yardımcı olurmusun...