tek_yildiz06
Üye
5800 XM RM-356 40.0.005 v12 EMEA
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız.. ozman bunu ındırıp tele kuruyorum .. eskı versıyona dnmek ıstendıgınde ne yapmak gerek..
zaten Rm yazılımklasörünü otomatik tanıyor.
phoenix i yükle dediğimde error veriyo :S
--------------- Ekleme ---------------
üstat ben 2008 olanı buldum yine siteden indirdim oldu allah senden razı olsun kardeşim nasıl teşekküer etsem bilemiyorum sabahın şuan 4:17 si bu saate kadar bunun lar uğraştım ama değdi saolun allah razı olsun sizden adım adım yaptım dediklerinizi oldu sonunda çok saolun
Merhaba Phoeniz İlk Sayfada Yayınlandığı İçin Teşekkürler
Rm yazılım klasörünü otomatik tanıyor derken. phoenix i mi kastediyorsan.phoenix de otomatik tanıyorda ilk başta yazdıgım hatayı verıyor.
Licenses count retrieving failed
HRESULT 0x84212008 (-2078203896)
This function cannot be used with this type of Programming Device
Licenses count determining failed;AmsFlashFN=0x84212008
tskler kardes sagol ==>>MaXiCeP.CoM<<==
yazılım dosyalarının sonundaki navifirm yazılımıyla indirebilirsiniz.bende nokia 6670 var türkçe yapmak istiyorum. gerekli dosyayı bulamadım yardımcı olabilirmisiniz.
teşekkürler
*#0000# diyerek rm kodunu öğrenin
siz bana RM kodunu söyleyin ben size nasıl yükleyeceğinizi anlatayım..
RM 320 değilse farklı şekilde yükleyeceksiniz...
büyük ihtimalle RM 421 yazılımı yüklüdür.
Evet tolga kardeş RM 421 kodu hangi adımları takip etmem gerekiyo yardımcı olursan çok sevinirim
telefonunuz N95 8GB amerikadan gelmiş.
buna RM 320 yazılımını indirip phoenix programıyla kuracaksınız.
kurulum sekli biraz farklıdır.
http://www.maxicep.com/symbian-destek/n97-5800-gibi-telefonlarin-rm-kodunu-degistirmek-247998.html
yani farklı derken rm 320 yi indirip phonixle yükleyecekmiyiz yoksa kurulum şekli biraz farklı derken rm kodunumu değiştirmemiz gerekiyo.. bide normal phonixle RM 320 yiindirip yüklersek risk durumu nedir.
Eline Sağlık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?