Nokia Telefonlara Yeni Yazılım Yükleme Dil kodu Problemi Olmadan İstediğin Dili Seç

5800 XM RM-356 40.0.005 v12 EMEA
.. ozman bunu ındırıp tele kuruyorum .. eskı versıyona dnmek ıstendıgınde ne yapmak gerek..

zaten Rm yazılımklasörünü otomatik tanıyor.

Rm yazılım klasörünü otomatik tanıyor derken. phoenix i mi kastediyorsan.phoenix de otomatik tanıyorda ilk başta yazdıgım hatayı verıyor.

Licenses count retrieving failed
HRESULT 0x84212008 (-2078203896)
This function cannot be used with this type of Programming Device
Licenses count determining failed;AmsFlashFN=0x84212008

phoenix i yükle dediğimde error veriyo :S

--------------- Ekleme ---------------

üstat ben 2008 olanı buldum yine siteden indirdim oldu allah senden razı olsun kardeşim nasıl teşekküer etsem bilemiyorum sabahın şuan 4:17 si bu saate kadar bunun lar uğraştım ama değdi saolun allah razı olsun sizden adım adım yaptım dediklerinizi oldu sonunda çok saolun

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi

güle güle kullanın..

Tepkiler: cannn3715
Merhaba Phoeniz İlk Sayfada Yayınlandığı İçin Teşekkürler

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba Phoeniz İlk Sayfada Yayınlandığı İçin Teşekkürler

ben crackli olan linki verdim senin verdiğin phoenix yüklenmiyor vs dediler ama ben denemedim.

--------------- Ekleme ---------------

suanda verdiğim phoenix programını indirin ve eskisini kaldırdıktan sonra kurun .yazılım dosyasınıda kaldırıp tekrar kurun bir zahmet.

xdoganx

Üye
tskler kardes sagol ==>>MaXiCeP.CoM<<==

bende nokia 6670 var türkçe yapmak istiyorum. gerekli dosyayı bulamadım yardımcı olabilirmisiniz.

teşekkürler

keyffff

Üye

Evet tolga kardeş RM 421 kodu hangi adımları takip etmem gerekiyo yardımcı olursan çok sevinirim

kbly94

Üye
yardım 6120 clasık telım vr guncellestırmelerı yaptım telefon dılı ıngılızce oldu nasıl turkce yaparım yardım edın

keyffff

Üye

yani farklı derken rm 320 yi indirip phonixle yükleyecekmiyiz yoksa kurulum şekli biraz farklı derken rm kodunumu değiştirmemiz gerekiyo.. bide normal phonixle RM 320 yiindirip yüklersek risk durumu nedir.

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi