Nyks_4EveR
Üye
Arkadeşım bitek bunu anlamadım neyi açıcaz ve renk model Seçicez onu acil söylersen çok sevirnirim emeğine sağlik
Ardından telefonun son model yazılımını kur.Bu işlemleri bitirince bilgisayarını açıp kapatmayı unutmayın.
Telefonunuzun Modeli , Rengini ve Dilini doğru seçin !
Telefon rehberinizi ve bilgilerinizi yedekleyin hepsi silinecektir.
Telefonun şarjı tam olsun ve sim kartı sökün.Usb kablosuyla bağlayın .
Programın kullanımı aşağıdaki gibi kolay gelsin.
abicim allah senden yok 1 defa bindefa razı olsun hayatın mutlu olsun çok saol yaptım hiçbir sorun olmadan hal olduTÜRKÇE YAŞASINNN
" RM-555_MENA_11.0.045_v2.0.exe"arkadaşlar yurtdışından n97 mini aldım ama Türkçe menü yok. hangi programla yapacam acaba? çok karışık gözüküyordu bi şey anlamadım. linki yazarsanız sevinirim
arkadaşlar yurtdışından n97 mini aldım ama Türkçe menü yok. hangi programla yapacam acaba? çok karışık gözüküyordu bi şey anlamadım. linki yazarsanız sevinirim
--------------- Ekleme ---------------
" RM-555_MENA_11.0.045_v2.0.exe"
diye bi yazılım buldum olur mu acaba? bi de sitede EMEA yazıyor bunda MENA yazıyor farklı mı acaba?
kolay gelsın ben 5800 XM RM-356 40.0.005 v12 EMEA ıle 5800 XM RM-356 40.0.005 v12 EMEA navi arasındakı farkı soracaktım? ılkı yerıne naviyı yuklesem bı sıkıntı olurmu?
Kardeşim çok teşekkürler sorunsuz yüklendi ..Windows 7 de ilk aygıt yüklenmesinde hata verdi fakat , yüklemeye devam etti , ikinci aygıtı sorunsuz yükledi kullanıma hazır etti restart ihtiyacı olmadan kurulumu tamamladı ..tekrar çok teşekkürler ..
1 gün kullanılmış cihzaı değiştirdim normal değilmiş doğal olarak
saol üstad çok yararlı bi uygulama...
sağolun..
güle güle kullanın..
navifirm yazılımı var yazılımdan hemen sonra onunla indirin.
olmadıysa birde navifirm ile E65 e ait yazılım dosyalarını indirin.
navifirm programıyla yazılım indirerek onu deneyin.
telefona ilk önce *#7370# yazarak şifre isterse 12345 yazın,soft format atın .ardından telefonu kapatıp hard format atın.
http://www.maxicep.com/symbian-destek/nokia-tum-symbian-modellerde-hard-format-241532.html
ardından pc suit modunda bağlayıp tekrar yükleyin artık yüklenecektir.
"navifirm yazılımı var yazılımdan hemen sonra onunla indirin." bunuda denemiştm Product listesinde 6230i yok malesef!
Merhaba Siz Maxicep Üyeleri İçin Vede Aa-Tolga Arkadaşımızın İşini Koalylaştırmak İçin Phoenix 2010 Sürümünü Bulup Paylaşmak İstedik İndirmek İçinLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
tesekkurler
5800 XM RM-356 40.0.005 v12 EMEA
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
5800 XM RM-356 40.0.005 v12 EMEA NAVI
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız. bu navı nedemk
N95 updater yaptim isvireden gelme telefon yukaridakini uyguladim.Türkce yüklemedim,ama olmadi.Bu konuda yardici olurmusunuz.versiyon: V31.0.017 16.12.08 Rm-159 N95(D3.01)...tesekürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?