Nokia Telefonlara Yeni Yazılım Yükleme Dil kodu Problemi Olmadan İstediğin Dili Seç

6700 a uyguladım süper oldu
çok teşekkür ederim
60 lira vermekten kurtuldum sayende

sherifs

Üye
Tolga bey telefonumu Turkce yapmak icin sizin mesajinizi bekliyorum. yukaridada yazdigim gibi n97 mini icin part1 ve part2 diye ikitane flash var. Yukleme yapinca part1 den sonra part2 yi yuklerken eskisi kaldirilsinmi yoksa yenisiyle tekrardanmi yuklensin diye soruyor. Ben part1 ve part2 den hangisini yukluyecem yada ikisinidemi yuklemem gerekiyor. Birde yukleme yaptiktan sonra phoenixte telefonu baglayip browse ettigimde listede Turkey yazan uctane sutun var hangisini secmem gerekiyor White mi garnet mi qw cb mi

erbil71

Üye
yav arkadaş n97 yeni aldım su an ıraktayım anlattıklarını harfiyen uyguladım hemde defalarca ama sonuc sıfır nerde hata yapıyorum sence

muxi64

Üye
selam kardesim error weriyor 1 ;

--------------- Ekleme ---------------

aynen error 2 ;
bu arada tesekkur etmeyi ihmal etmeyelim TESEKKURLER !!!!!!!!!!

aynen error 2 ;
bu arada tesekkur etmeyi ihmal etmeyelim TESEKKURLER !!!!!!!!!!
BASARILARININ DEWAMINI DILERIM !
muhittin kaya !!!!!!!!!!!!!!

Öncelikle Allah senden gani gani razı olsun neredeyse 20 tane telefonu türkçe yaptım ve hepsi şıkır şıkır çalışıyor mahallede adım Türkçeci babaya çıktı amme hizmeti veriyom resmen
Yalnız derler ya terzi kendi söküğünü dikemez diye işte benimde şimdi böylebir problemim var yurtdışından aldığım N97 yi birgüzel türkçe yaptım ancak cihazın simlock olayını çözemedim. Phoenix programı duyduğuma göre bu işi de yapıyor ama üstad ben bi türlü nasıl yapılacağını bulamadım. Bu konuda bir bilgin varmı acaba ? Eğer çok uzun yazamam dersen özelden bana tel numaranı verebilirsin. Şimdiden Allah razı olsun tekrar tekrar.

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi

bugüne kadar simlock olayı ile hiç karşılaşmadım ve bilgim yok.ama telefonunuz kayıtlı olmadıgı zaman problemler oluyor.pasaport kayıtlı olan telefonlarda hiç problem duymadım.

1 . sayfadaki linklere bastım hata yok calısıyor.tekrar deneyin .sizin kopya linkiniz calısmıyor.

yav arkadaş n97 yeni aldım su an ıraktayım anlattıklarını harfiyen uyguladım hemde defalarca ama sonuc sıfır nerde hata yapıyorum sence

programların hepsini your uninstaller ile kaldırın ve tekrar kurun.

bu 1 ve 2 rar dosyası bunları winrar ile acınca beraber acılır ve tek exe dosyası olur.dosyaları tam indirmemiş olabilirsin dosya boyutlarını kontrol edin.türçe dil kodlarından

NOKIA N97 RM-555
0585088 EMEA TURKEY QW CB
0585117 EMEA TURKEY QW Garnet
0591947 EMEA TURKEY QW White

olanlardan birini secin.ve yükleyin.

dil kodunun yanındaki ... kutucuguna tıkla ve otomatik sec kutucugundaki işareti kaldır.ve çıkan listeden
NOKIA 6120 Classic RM-243
0546327 Euro2 TR
0546328 Euro2 TR
bu dil kodlaından birini secerek yükle yanında tr yazmasada farketmez.dil kodu aynı olsun yeter.

6700 a uyguladım süper oldu
çok teşekkür ederim
60 lira vermekten kurtuldum sayende

güle güle kullanın...

ya bu kadar onemlı dosyaları rapıde neden koyarsınız bılmem ısmı yanı yaptıgınız madem bı ıyılık yapacaksınız barı adam gıbı bır sıteye koyun ne anlamı kaldı ındıremedıkten sonra tamam cok guzel ve ıhtıyaca yonelık bır paylasım tesekkur ederız hele ben gıbı 5800 ı olupta software update de sorun yasayanlar ıcın super bısey ama lutfen bıraz anlayıslı olun ben su an yurtdısındayım ve rapıde uye olmam ımkansızdan da ote lutfen ya sayfadan dırekt ındırelım yada alternatıf bır sıtede paylasın lutfen anlayıslı olun!!!!

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
çok sağol kardeş

güle güle kullanın...

bizde rapide üye değiliz modemi kapatıp açıyoruz ve free olarak indiriyoruz.

conconla

Üye
TOLGA KARDES BENIM SORUNUM ILE ILGILI BI CVP YAZMADIN CEVABINI BEKLIYORUM SORUM 158 nci sayfada

ziyaziya

Üye
hocam cin telefonları na oluyormu n96 siyah

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi

telefonda yazılım güncelleme kısmına girerek wlan ile nakia maps yazılımını güncelleyebilirsin.Ardından telefonu pc suit odunda bağla ve nokia map loader ile harita ve ses dosyalarını yükleyebilirsiniz.

hocam cin telefonları na oluyormu n96 siyah

cin telefonlarına olmaz.

kardeş bende n96 var türkçe dil kodunu nerden öğrene bilirim ayrıca n96 için verdiğin rapid link çalışmıyor bir yardımcı olursan sevinirim tşk ler

fiko66

Üye
slm kardeş ben 58 00 a dil paketini yüklemeye çalışıyorum olmadı hata veriyor hata pc ile tlf nun bağlantısı kesildi diyor dil paketinin yüzde 5 ini yükledikten sonra acaba neden yardımcı olursanız sevinirim gelen ekranda yani hata olarak gelen ekranda iki seçenek sunuyor biri Retry ikinci ise cancel diyor sebebi nedir sizce iyi günler şimdiden tşk ler

ustam 6120c ye kodu atarken zaten kodun üsttarafında çıkan Detect product Automatically seçeneği işaretsizdi şimdi yine yaptım dediğim o 3 varianttan başka bi şeçenek çıkmadı başka nasıl olabilir cevabın için teşekkürler.

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi

0546327 Euro2 TR
0546328 Euro2 TR
bu dil kodları cıkmıyorsa yazılım türkçe dil paketi içermiyordur.

0546327 Euro2 TR
0546328 Euro2 TR
bu dil kodları cıkmıyorsa yazılım türkçe dil paketi içermiyordur.

bu kodalar çıkmıyor ilk sayfadaki linkten indirdim yazılımı türkçe dil paketinin olduğu yazılımı paylaşırsanız memnun olurum.