djjoshua2005
Üye
Öncelikle Allah senden gani gani razı olsun neredeyse 20 tane telefonu türkçe yaptım ve hepsi şıkır şıkır çalışıyor mahallede adım Türkçeci babaya çıktıamme hizmeti veriyom resmen
Yalnız derler ya terzi kendi söküğünü dikemez diye işte benimde şimdi böylebir problemim var yurtdışından aldığım N97 yi birgüzel türkçe yaptım ancak cihazın simlock olayını çözemedim. Phoenix programı duyduğuma göre bu işi de yapıyor ama üstad ben bi türlü nasıl yapılacağını bulamadım. Bu konuda bir bilgin varmı acaba ? Eğer çok uzun yazamam dersen özelden bana tel numaranı verebilirsin. Şimdiden Allah razı olsun tekrar tekrar.
selam kardesim error weriyor 1 ;Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
--------------- Ekleme ---------------
aynen error 2 ;Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu arada tesekkur etmeyi ihmal etmeyelim TESEKKURLER !!!!!!!!!!
aynen error 2 ;Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu arada tesekkur etmeyi ihmal etmeyelim TESEKKURLER !!!!!!!!!!
BASARILARININ DEWAMINI DILERIM !
muhittin kaya !!!!!!!!!!!!!!
yav arkadaş n97 yeni aldım su an ıraktayım anlattıklarını harfiyen uyguladım hemde defalarca ama sonuc sıfır nerde hata yapıyorum sence
Tolga bey telefonumu Turkce yapmak icin sizin mesajinizi bekliyorum. yukaridada yazdigim gibi n97 mini icin part1 ve part2 diye ikitane flash var. Yukleme yapinca part1 den sonra part2 yi yuklerken eskisi kaldirilsinmi yoksa yenisiyle tekrardanmi yuklensin diye soruyor. Ben part1 ve part2 den hangisini yukluyecem yada ikisinidemi yuklemem gerekiyor. Birde yukleme yaptiktan sonra phoenixte telefonu baglayip browse ettigimde listede Turkey yazan uctane sutun var hangisini secmem gerekiyor White mi garnet mi qw cb mi
hocam verdiğin bilgiler için teşekkür ederim yalnız benim bir sorunum var 6120c telefonuma software updater dan versiyon güncellemiştim güncelleme sonrası telefonum ingilizce oldu senin verdiğin bilgiler doğrultusunda herşeyi yaptım verdiğin bu linkteki 6120 c RM 243 7.20 v37 EMEA
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızversiyonu kurdum phoneixten firmware update ye tklayınca 3 seçenek çıkıyor bunlar; 0553404 RM243 6120C ELİSA Fİ WHİTE, 0553403 RM243 6120C ELİSA Fİ BLAC VE 0539292 RM243 BTR0539292 ENO_SW 2009wk15v0.100 ancak tr kodu çıkmıyor bende elisa fi white yazana güncelledim yanlışlıkla bunu tekrar nasıl türkçeye çevirebilirim senin verdiğin flashı yükledikten sonra orada tr kodunun çıkmaması normalmidir yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
6700 a uyguladım süper oldu
çok teşekkür ederim
60 lira vermekten kurtuldum sayende
çok sağol kardeş
ya bu kadar onemlı dosyaları rapıde neden koyarsınız bılmem ısmı yanı yaptıgınız madem bı ıyılık yapacaksınız barı adam gıbı bır sıteye koyun ne anlamı kaldı ındıremedıkten sonra tamam cok guzel ve ıhtıyaca yonelık bır paylasım tesekkur ederız hele ben gıbı 5800 ı olupta software update de sorun yasayanlar ıcın super bısey ama lutfen bıraz anlayıslı olun ben su an yurtdısındayım ve rapıde uye olmam ımkansızdan da ote lutfen ya sayfadan dırekt ındırelım yada alternatıf bır sıtede paylasın lutfen anlayıslı olun!!!!
Arkadaslar n95 8 gb gecenlerde turkce yapmıstım sımdı ıcındekı harıtalar calısmıyor acılıyor hemen kendılıgınden kapanıyor nokıa dan ovı den yuklemeye calıstım guncelleme yapmaya calıstım bır turlu olmuyor bana yardımcı olursanız sevınırım
hocam cin telefonları na oluyormu n96 siyah
sagolasin tesekkürler gardas
bugüne kadar simlock olayı ile hiç karşılaşmadım ve bilgim yok.ama telefonunuz kayıtlı olmadıgı zaman problemler oluyor.pasaport kayıtlı olan telefonlarda hiç problem duymadım.
1 . sayfadaki linklere bastım hata yok calısıyor.tekrar deneyin .sizin kopya linkiniz calısmıyor.
programların hepsini your uninstaller ile kaldırın ve tekrar kurun.
bu 1 ve 2 rar dosyası bunları winrar ile acınca beraber acılır ve tek exe dosyası olur.dosyaları tam indirmemiş olabilirsin dosya boyutlarını kontrol edin.türçe dil kodlarından
NOKIA N97 RM-555
0585088 EMEA TURKEY QW CB
0585117 EMEA TURKEY QW Garnet
0591947 EMEA TURKEY QW White
olanlardan birini secin.ve yükleyin.
dil kodunun yanındaki ... kutucuguna tıkla ve otomatik sec kutucugundaki işareti kaldır.ve çıkan listeden
NOKIA 6120 Classic RM-243
0546327 Euro2 TR
0546328 Euro2 TR
bu dil kodlaından birini secerek yükle yanında tr yazmasada farketmez.dil kodu aynı olsun yeter.
güle güle kullanın...
ustam 6120c ye kodu atarken zaten kodun üsttarafında çıkan Detect product Automatically seçeneği işaretsizdi şimdi yine yaptım dediğim o 3 varianttan başka bi şeçenek çıkmadı başka nasıl olabilir cevabın için teşekkürler.
NOKIA 6120 Classic RM-243
0546327 Euro2 TR
0546328 Euro2 TR
bu dil kodları cıkmıyorsa yazılım türkçe dil paketi içermiyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?