K.G
Üye
N95-8GB RM-320_EURO_35.0.001_v7.0
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu surumde dosya eksıklıgı verıyor galıba yukleeme yapamadık gecen gun bı bılgısı olan var mı yada deneyıp aynı hatayı alan?
bıde su var emea olan mı turkce yoksa euro yu yukleryıncede turkce dıl destegı oluyormu?
kardeşim 6600 fold u da ekleyebilirmisin
teşekkürler
yazılım yüklerken sim/hafıza kartlarını çıkartmalımıyız?
oldukca tehlikeliydi ama tesekkurler....
allah razı olsun kardeşim her dilegin olsun ins beni buyuk bi dertten kurtardın ellerine saglık....
tolga arkdşım yenı uye oldum sıteye bır sorum var benım oncelıkle paylaşımın cok super teşekkurler yalnız bende n97 var kendım nss ve nsu ıle evde yapmaya calıştım telefon zaten son sürümde güncelemeye gerek yok gıbı bır uyarı verıyor telefoncuya goturdum oda yenı surum cıkana kadar beklıceksın fln dedı bu türkçeye cevırmeyı phoenix ıle yapabılırmıyım
Ya kusura bakmayım Paylaşım Güzel Ama Benim bir sorum olacaktı:SORU===6300 VAR ELİMDE DAHA ÖNCEDEN galariye girdiğim de alınan dosyalar müzik sesler grafik felan wardı pc stue die bişi yükledim ondan sonra telefonu bağladım pcye galerinnin içine media player sync files die bişi geldi bunu sil sil sil diom silio telefonu pcye bağladımda yeniden gelio anlamadım Bi el uzatın ne olur şimdiden tşkler.
allah ne muradın varsa versin kardeş hatta kaynananın ömründen alsın senin ömrüne ömür eklesin 5800xm artık son versiyon ve türkçe
Allah razı olsun tolga kardeşim beni büyük bir dertten kurtardın valla
Kolay gelsin arkadaşlar bende 5800 var ve güncelleştirmelere bakıyorum ama bir türlü bulmuyor son yazılımları ve benim sormak istediğim kafama takılan bir nokta var bu işlemleri yaptıgımızda cihaz garanti dışına çıkıyormu acaba yardımcı olursanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?