Nokia Telefonlara Yeni Yazılım Yükleme Dil kodu Problemi Olmadan İstediğin Dili Seç

K.G

Üye
N95-8GB RM-320_EURO_35.0.001_v7.0

bu surumde dosya eksıklıgı verıyor galıba yukleeme yapamadık gecen gun bı bılgısı olan var mı yada deneyıp aynı hatayı alan?

bıde su var emea olan mı turkce yoksa euro yu yukleryıncede turkce dıl destegı oluyormu?

kardeşim 6600 fold u da ekleyebilirmisin

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi

tukleme yaparken türkçe dil kodu listede cıkarsa turkce destekliyor demektir,çıkmazsa yok demektir.

--------------- Ekleme ---------------

kardeşim 6600 fold u da ekleyebilirmisin

1. sayfada indirebilirsiniz.

sağolun...

asdertys

Üye
yazılım yüklerken sim/hafıza kartlarını çıkartmalımıyız?

yusuff06

Üye
oldukca tehlikeliydi ama tesekkurler....

telqitti

Üye
allah razı olsun kardeşim her dilegin olsun ins beni buyuk bi dertten kurtardın ellerine saglık....

lgnrpg27

Üye
öncelikle konuyu açan ve yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim.ben yurt dışından nokia E72 aldım.sizin verdiğiniz linklerden türkçeye çevirdim. E72 RM-529 021.024 v1 (EURO) romu yükledim. fakat bir sorun farkettim.yüklediğim paketin içinde klavye deki büyük ve küçük (I-ı) harfi kullanılamıyor.şöyleki emailimizi yazmak istediğimiz de küçük i harfinin çıkması lazım.ama ı harfi olarak görünüyor ve adrese eklenmiyor.rehberde arama yaparkende ı harfi çıkıyor ve içerisinde i harfi bulunan isimler bulunamıyor.acaba böyle bi sorun yaşayan oldumu.veya başka bir paket programla bu çözülürmü.saygılar.

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
yazılım yüklerken sim/hafıza kartlarını çıkartmalımıyız?

evet 1.sayfada anlattığım gibi çıkarın.

oldukca tehlikeliydi ama tesekkurler....

güle güle kullanın...

allah razı olsun kardeşim her dilegin olsun ins beni buyuk bi dertten kurtardın ellerine saglık....

güle güle kullanın...

kardeşim emeklerine sağlıkk ALLAH razı olsun.

busyx

Üye
allah ne muradın varsa versin kardeş hatta kaynananın ömründen alsın senin ömrüne ömür eklesin 5800xm artık son versiyon ve türkçe

legionnn

Üye
Allah razı olsun tolga kardeşim beni büyük bir dertten kurtardın valla

paylaşımın çok güzel süper bi site burası ne sorunum varsa halletmeye bire bir harikasınız teşekkürler

bicoo

Üye
Kolay gelsin arkadaşlar bende 5800 var ve güncelleştirmelere bakıyorum ama bir türlü bulmuyor son yazılımları ve benim sormak istediğim kafama takılan bir nokta var bu işlemleri yaptıgımızda cihaz garanti dışına çıkıyormu acaba yardımcı olursanız sevinirim

legionnn

Üye
bicoo bende bir ara evimde kendim yazılım yükseltmiştim sonradan tekrar yükseltmek istediğimde KVK ya gittim ve telefonun garanti dışında olmadığını öğrendim.yani garanti dışına çıkmıyor.rahatlıkla buradan yükleyebilirsin kardeş.

Ya kusura bakmayım Paylaşım Güzel Ama Benim bir sorum olacaktı:SORU===6300 VAR ELİMDE DAHA ÖNCEDEN galariye girdiğim de alınan dosyalar müzik sesler grafik felan wardı pc stue die bişi yükledim ondan sonra telefonu bağladım pcye galerinnin içine media player sync files die bişi geldi bunu sil sil sil diom silio telefonu pcye bağladımda yeniden gelio anlamadım Bi el uzatın ne olur şimdiden tşkler.

tolga arkdşım yenı uye oldum sıteye bır sorum var benım oncelıkle paylaşımın cok super teşekkurler yalnız bende n97 var kendım nss ve nsu ıle evde yapmaya calıştım telefon zaten son sürümde güncelemeye gerek yok gıbı bır uyarı verıyor telefoncuya goturdum oda yenı surum cıkana kadar beklıceksın fln dedı bu türkçeye cevırmeyı phoenix ıle yapabılırmıyım

allah rısazı için calısan bir program yokmu ne indirsem calısmıyor nokia 3120 clasicc telefonumun dili gitti. yardım edin lutfen...

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi

evet 1. sayfada anlatılanları tam oku ve acele etmeden harfiyen uygula.kolay gelsın.

telofonun ile pc arasındaki muziklerini senkronize ediyor.ama ben bunları kullanmıyorum.bu bir sorun değil yükleme veya telefonu depolama modunda bagla yeter.

allah ne muradın varsa versin kardeş hatta kaynananın ömründen alsın senin ömrüne ömür eklesin 5800xm artık son versiyon ve türkçe

ben kaynanamı cok severim.eksik olmasın oda beni sever.Cenabı hak herkeze hayırlı uzun ömür versin. AMİN...

Allah razı olsun tolga kardeşim beni büyük bir dertten kurtardın valla

Güle güle kullanın.. Sağolun sizin dualarınız yeter.

Hayır .Kesinlkle garanti dışına çıkmaz.Zaten yazılımın garanti ile işi olmaz.