seko karakartal
Üye
merhabalar..
6270 e flash atıyodum..refurbish yaparken telefon kapandı..açılmıyor..dead flash atmaya çalışıyorum kutucuk kapalı tıklayamıyorum..ne yapmam lazım..çok acil.. yarın hediye olarak vericektim ama tel çalışmıyor..
merhaba arkadaslar.
bende n 81 var.bunu bilgsayara yukledim.oraan bluetooth la tele attim.feature not supported diyor.olay nedir yardimci olurmsunuz.
N81-1 8GB RM-179 21.0.010 v7 EURO
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
nemesis ile telefona baglandim.Bana 2700 classic`in Turkce dil kodu lazim.Forumda yazilanlari denedim olmuyor.Elinde farkli dil kodu olan varsa paylasirsa memnun olurum.Selamlar...
--------------- Ekleme ---------------
Kendi sorunumu kendim hallettim.Telefonuna firmware arayanlara yardimci olabilirim.Selamlar...
--------------- Ekleme ---------------
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sana bu lazim olmasi gerek
öncelikle bu güzel paylaşım için çok teşekür ederim yalnız bir sorum olucak telefonum 5800xm burda 2 tane flash paylaşmışsınız ben hangisi olduğuna nasıl karar vericem.yani
[sıze=4]5800xm (rm-356) 31.0.101 v9 (emea)[/sıze]
[sıze=4]5800xm (rm-356) 31.0.101 v9 (emea navı)[/sıze]
[sıze=4]bunlardan hangisi olduğunu nasıl tespit edebilirim.teşekkürler[/sıze]
kardeş bu işlemleri yaptıktan sonra telefonda güncelleme sorunu olacak mı peki? Yine eskisi gibi telefonu güncelleme yapabilecekmiyiz yoksa bu işlem sonrası ne varsa onunlamı gidecek bende [ı]n97[/ı] var kazakistandan aldım tr ye gelemiyorum türkçe yapmam gerek burada yapamadılar?
Selam. Sanırım linkler ölmüş.
neyi indirmek istesem Rapidshare Premium Account istiyor. Free olarak indirtmiyor
Error
You want to download the following file:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız| 126212 KB
Currently a lot of users are downloading files. Please try again in 2 minutes or become aLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Please note, the server is not going to check again within the next 2 minutes if downloading is possible again. To provide a fair platform, all user get the same options.
TARZI BİR HATA ALIYORSAN. 2 DAKİKADA BİR DENE. AÇILACAKTIR. BU HATANIN SEBEBİ, 24 SAAT İÇERSİNDE RAPIDSHARE DEN DOWNLOAD YAPMIŞ BULUNMAN VEYA AYNI IP ÜZERİNDEN BAŞKASI RAPIDSHARE DEN DOWNLOAD YAPILMIŞ VEYA YAPILIYOR OLMASIDIR.
benim nokia n97 telefonumun software version nosu:V 12.0.026 buna uygun telefonumu türkçe yapabileceğim bi program verirseniz sevinirim
tolga bu flashları nereden buluyorsun solermısın merak ettım bende ogrenmek ıstıyorum
5800 kullanıyorum v30 du v31 guncellestırdım ama v30 a tekrar donmek ıstıyorum nasıl yapabılıırm acaba ?
Error loading component
HRESULT 0x80040154 (-2147221164)
This means:
Sınıf kaydedilmemiş
böyle bir uyarı veriyor...
The mode setting request failed.
There were problems in communication with the product. Check that the product is connected properly and that the connection has been established.
HRESULT 0x80042007 (-2147213305)
PNMsgIO: No message(s) received in given time;MTI32=0x80042007
CMtcFN::TryReadProductMode, failed;MTCFN=0x80042007
CMtcFN::RefreshMode, failed;MTCFN=0x80042007 bu hatayı alıyorum lütfen yardım edin
Error loading component
HRESULT 0x80040154 (-2147221164)
This means:
Sınıf kaydedilmemiş
bu uyarı ekranı geliyor programı ilk açışta.
aynen dediğin şekilde kurdum. işletim sistemim xp
*#0000# yaptığımda ekranda yazılanlarda bunlar.
Yazılım Sürümü:
10.086
Yazılım Sürüm Tarihi:
14-05-2009
Özel Sürüm:
V S60x.x_xxxx_wkxx
Özel Sürüm Tarihi
xx-xx-xx
Dil Paketi :
002
Model:
N86 8MP
Tür:
RM-484
Son Güncelleme :
Güncellenmedi
sON
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?