Nokia Telefonlara Yeni Yazılım Yükleme Dil kodu Problemi Olmadan İstediğin Dili Seç

şey kardeş sen n97 hollandadan ne kadara aldın bi söylesen çok makbule geçer bi tanıdık 1 hafta sonra gitcekte ucuzsa aldırmayı düşünüyorum

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi

kutucuk kapalı ise atomatik sec kutucugundaki işareti kaldırınca dil kodları acılır ondan sonra secebilirsin.

--------------- Ekleme ---------------

1. sayfayı okumadınız galiba telefona bilgisayardan usb kablosuyla pc suit modu ile bağlantı kurularak phoenix programı yardımıyla atılan bir programdır.

N97 son yazılımı budur sizin verdiğiniz eski versiyon.lütfen 1.sayfaya dikkat edelim.

N97 RM-505 20.0.019 v4 EMEA

alemc71

Üye
öncelikle bu güzel paylaşım için çok teşekür ederim yalnız bir sorum olucak telefonum 5800xm burda 2 tane flash paylaşmışsınız ben hangisi olduğuna nasıl karar vericem.yani
5800XM (RM-356) 31.0.101 v9 (EMEA)
5800XM (RM-356) 31.0.101 v9 (EMEA NAVI)
bunlardan hangisi olduğunu nasıl tespit edebilirim.teşekkürler

kardeş bu işlemleri yaptıktan sonra telefonda güncelleme sorunu olacak mı peki? yine eskisi gibi telefonu güncelleme yapabilecekmiyiz yoksa bu işlem sonrası ne varsa onunlamı gidecek bende n97 var kazakistandan aldım Tr ye gelemiyorum türkçe yapmam gerek burada yapamadılar?

suats87

Üye
linkler kırık hata veriyor rapd

arkadaşım navı yazması demek navıgasyon modulunu barındırması demektır. Yanı gps. Eğer gps modülü mevcut ise senin 5800 da. O zaman navı yı yukleyebilirsin. Olmasa da yüklemen de sorun yok navı yı.

arkadaşım *#0000# yap ve versiyonunu öğren. Daha sonra ilk sayfadaki eğer senin versiyonundan yüksek ise yönergeleri izleyerek üst versiyonu yükleyebilirsin telfonuna. Ayrıca dil olarak türkçe yi seçersen phoenıx de o zaman türkçe olur telefonun.

Tecniq

Üye
Selam. Sanırım linkler ölmüş.
neyi indirmek istesem Rapidshare Premium Account istiyor. Free olarak indirtmiyor

Selam. Sanırım linkler ölmüş.
neyi indirmek istesem Rapidshare Premium Account istiyor. Free olarak indirtmiyor

Error

You want to download the following file: | 126212 KB
Currently a lot of users are downloading files. Please try again in 2 minutes or become a
Please note, the server is not going to check again within the next 2 minutes if downloading is possible again. To provide a fair platform, all user get the same options.

TARZI BİR HATA ALIYORSAN. 2 DAKİKADA BİR DENE. AÇILACAKTIR. BU HATANIN SEBEBİ, 24 SAAT İÇERSİNDE RAPIDSHARE DEN DOWNLOAD YAPMIŞ BULUNMAN VEYA AYNI IP ÜZERİNDEN BAŞKASI RAPIDSHARE DEN DOWNLOAD YAPILMIŞ VEYA YAPILIYOR OLMASIDIR.

Error loading component
HRESULT 0x80040154 (-2147221164)
This means:
Sınıf kaydedilmemiş

böyle bir uyarı veriyor...

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi

evet modemi açıp kapatırsan problem kalmaz.

dcevdett

Üye
benim nokia n97 telefonumun software version nosu:V 12.0.026 buna uygun telefonumu türkçe yapabileceğim bi program verirseniz sevinirim

bilimci

Üye
tolga bu flashları nereden buluyorsun solermısın merak ettım bende ogrenmek ıstıyorum

5800 kullanıyorum v30 du v31 guncellestırdım ama v30 a tekrar donmek ıstıyorum nasıl yapabılıırm acaba ?

benim nokia n97 telefonumun software version nosu:V 12.0.026 buna uygun telefonumu türkçe yapabileceğim bi program verirseniz sevinirim

ARKADAŞIM İLK SAYFADAN N97 RM-505 20.0.019 v4 EMEA İSİMLİ DOSYAYI İNDİRİP. GENE İLK SAYFADA BULUNAN PHOENIX PROGRAMI İLE YÖNERGELERİ İZLEYEREK YAPABİLİRSİN. BU SON VERSİYONU YÜKLEMENİ ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM. EN ÖNEMLİSİ DOKUNMATİK HASSASİYETİ IPHONE DOKUNMATİK HASSASİYETİNE ÇOK YAKIN OLMUŞ.

tolga bu flashları nereden buluyorsun solermısın merak ettım bende ogrenmek ıstıyorum

5800 kullanıyorum v30 du v31 guncellestırdım ama v30 a tekrar donmek ıstıyorum nasıl yapabılıırm acaba ?

ana kaynak nokıa nın resmi sitesidir. Ancak yüzlerce türk ve yabancı kaynaklı web sitelerinde ayrıca bulmak mümkündür. Ama bizim sitemizden indirmeniz daha garanti olacaktır sizin için. öğrenilecek herhangi birşey yok flashlar için biz kulanıcılar olarak sadece kopyala ve yapıştır yapıyoruz.

Phoenıx ı aç. Telefonunu scan yap. Daha sonra normal i seç ve flashıng e bas. Fırmware update e bas. Istediğin versiyonu seç. Optıons a bas. Downgrade sekmesini işaretle. Ve refurbish e bas. Bir alt versiyon yüklenmeye başlasın.

Error loading component
This means:
Sınıf kaydedilmemiş

böyle bir uyarı veriyor...

ÖNCELİKLE DAHA FAZLA BİLGİYE İHTİYACIMIZ VAR.

SİZE SORMAK İSTEDİKLERİM.
1. İLK SAYFADA ANLATILAN TÜM YÖNERGELERİ UYGULUYORMUSUNUZ?
2. *#0000# YAPTIĞINIZDA VERSYİON OLARAK xx.xx.xx. gibi ibareler var mı?

ayrıca *#0000# yapıp ekranda yazılanları buraya yazarmısın.

hamdi38

Üye
The mode setting request failed.
There were problems in communication with the product. Check that the product is connected properly and that the connection has been established.

HRESULT 0x80042007 (-2147213305)

PNMsgIO: No message(s) received in given time;MTI32=0x80042007

CMtcFN::TryReadProductMode, failed;MTCFN=0x80042007
CMtcFN::RefreshMode, failed;MTCFN=0x80042007 bu hatayı alıyorum lütfen yardım edin

bu metinde anlatılan şu: telefon cihazının pc ye bağlı olmadığından bahsediyor. bağlı olmadığı veya bir sebepten dolayı bağlantı koptuğundan dolayı bağlı cihazı okuyamamış. sana ilk tavsiyem önce nokia pc suite ile telefonunu bağla ve bağlı iken phoenix i aç. new connection ve usb i seç. apply ve close yap. ve tekrar dene. olmaz ise sana tavsiyem nokia pc suite programını, nokia kablo sürücülerini ve phoenix programını tamamen kaldır ve bilgisayarı kapat aç ve tekrar yükle. bununla ilgili yönergeler ilk sayfada mevcut. il sayfada bulunan yönergeleri doğru uyguladığınız takdirde başarı elde etmeniz kaçınılmaz.

acd_80

Üye
Error loading component
This means:
Sınıf kaydedilmemiş

bu uyarı ekranı geliyor programı ilk açışta.

aynen dediğin şekilde kurdum. işletim sistemim xp
*#0000# yaptığımda ekranda yazılanlarda bunlar.

Yazılım Sürümü:
10.086
Yazılım Sürüm Tarihi:
14-05-2009
Özel Sürüm:
V S60x.x_xxxx_wkxx

Özel Sürüm Tarihi
xx-xx-xx

Dil Paketi :
002

Model:
N86 8MP

Tür:
RM-484

Son Güncelleme :
Güncellenmedi

sON

alemc71

Üye
5800xm de işlem tamam v31 e yükseldi tekrar teşekkür ederim.emeğine sağlık

ben burada bir çok telefonu türkçeleştirdim. en son bir tane 6220c geldi ve deli etti beni. ne upgrade, ne downgrade, ne de dead phone işledi. phoenix de normal mode da upgrade ve downgrade kesinlikle ürün sürümünü okuyamadı phoenix. sebebi ise işte bu xx.xx.xx sürümleri yüzünden. tahminimce bu yazılım sürümleri legal bir sürüm değil. yani nokia nın çıkardığı sürümler değil. ve bu yüzden de zaten sürümü okuyamıyor ve xx.xx.xx yazıyor. sanırım tek yapabileceğin bir cep telefoncuya gidip grifin boxları tarzı bir flash box ı ile nokianın versiyonlarından attıracaksın. ve daha sonra phoenix ile istediğin bir versiyona yükseltebileceksin. benim bildiğim bu kadar.