Nokia Telefonlara Yeni Yazılım Yükleme Dil kodu Problemi Olmadan İstediğin Dili Seç

Cenk_20

Üye
kardes ben dedigin tüm işlemleri yaptım 6303 kullanıroum ve en sonra refurbısh e basınca su yazı cıkıyor No-data package selected ( Product Come is Empty ).select first desired product code and then try again. sorun ne olabilir acaba yardımcı olursan sevinirim

imp58

Üye
sizin telefonunuzun RM 367 mi? *#0000# yazarak RM kodunu öğrenin.

olmazsa rm yazılımını tekrar yükleyin.

evet telefonum RM-367. tekrar herşeyi baştan yaptım ama olmadı.. eksik yaptığım birşeyler var sanırım.. yardımcı olursan sevinirim kardeş ya.mesela phonix ve patch dosyasını kurun demişsin ama patch dosyası göremedim ben.. sadece phonixi çalıştırdım ve dvm ettim işlem hemen bitti.telefon local moda geçti kapanıp açıldı ama türkçe menü çıkmıyor.. msn starmuco@hotmail.com

Merhaba
Elimde son versiyon yüklenmiş Nokia N97 RM-505 var
N97 olan için dosyaları indirdim fakat hep rar hatası verdi formatı attım bu dosyalar yüklenmedi telefon kaldı öyle
Dosyalar sadece bende mi cilt bozuk hatası veriyor :S

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi

yükleme yaptıktan sonra ,eger dil ayarlarında türkçe cıkmıyorsa hatanız yükleme yaparken dil kodunu türkçe secerek yükleme yapmamıssınız demektir.
NOKIA 6210 Navigator RM-367
0557259 EURO2 BLACK TURKEY
0557327 EURO2 RED TURKEY
yani bu kodlardan telefonunuz kırmızı ise alttakini siyah ise üsttekini sececeksiniz.

--------------- Ekleme ---------------

rar dosyası indirilirken yarım kalmıstır ve siz farketmemişsinizdir .tamamı inmediği içinde dosya acılırken hata veriri.

yüklemeye baslamadan telefonda fabrika ayarlarına dönün.ardından telefonu pc suit modunda 1 defa baglayıp tekrar cıkartın.simdi 6303 yazılımını tekrar yükleyin ve telefonu pc suit modunda baglayıp pc suit programında telefonunuzu gördükten sonra phoenix programını calıstırın ve yükleme yaparken
aşagıdaki dil kodlarından telefonunuza uygun olanı secerek yükleme yapın.

NOKIA 6303 Classic RM-443
0568421 EURO-C TR MATT BLACK
0569019 EURO-C TR STEEL
0584659 EURO-C TR CHESTNUT
0584841 EURO-C TR SILVER BROWN

imp58

Üye
Kardeş Dediğin dil kodunu bir türlü giremiyorumki... Firmware update kısmında bu yazıyor ve değişemiyorum onu.. 0557284: HISPANIA BLACK

ama sen bana bu kodu verdin..
0557259 EURO2 BLACK TURKEY

bunu nereye nasıl yazacam anlamadım?

NATYAS

Üye
eyvallah kardeş sağol

imp58

Üye

kardes olayı şimdi çözdüm.. senin 6210 navigator için verdiğin dosya türkçe değil ispanyolca dil paketi.. yüklüyorum yüklüyorum ispanyolca yükleniyor telefona.. senden ricam varsa türkçe dil paketi yüklermisin ?

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi

zaten senin dil kodunun yanında ispania diye yazıyor.
orada pencerenin yanındaki otomatik bul kutucugundaki işareti kaldırırsan verdiğim dil kodunu listeden secebilirsin

eyvallah kardeş sağol

sağolun...

Çalışmanız için teşekürler...

imp58

Üye

Yaa arkadaşlar nokia 5800 yeni güncellemeden haber yok mu ? v31.2... çin brezilyada çıkmış diye internette okudum. haber yokmu bizden daha bilgisi olan varmı ?????

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi

mauss

Üye
benim de sorununum n97 mi güncelleme yaptım 20.0.027 oldu ve türkçe yok içinde. versiyonu değiştirmeye çalışıyorum phoenix son sürümünü indirdim oradan daha düşük versiyon seçiyorum Refurbish basıyorum ama Asic CMT: Verifying communication to device... diyor sonra bekliyor ve hata uyarısı çıkarıyor başka bir pencerede. ama bağlantı sorunu yok. acil yardım rica ediyorum. versiyonu ya 20.0.019 yada daha düşük yapmam lazım. sonrada nokia Software Updater programını kullanacağım

ellerine sağlıkkkkkkk beni 50 tl den kurtardın n97 yi türkçe yaptım

imp58

Üye

teşekkür ederim. süper oldu.emeğine sağlık

nusrett

Üye
tesekkur ederim arkadasim bende N97 Mini ye yukledim simdi ellerine saglik

imp58

Üye
Kardeş Bak Toparlıyorum herhalde bu sayfaya en çok ben mesaj attım )

Önce şunu yükledim bilgisayara..

rm367_CareDP_6.0_EMEA_6210s

Bu Versiyon ispanyolcaymış farkına varmadım ve yükledim telefona...
daha sonra hemen üstündeki versiyonu indirdim.. yani şunu

rm367_CareDP_5.0_EMEA_6210n

bunun içinden turkce dil kodu felan çıktı ve yüklemey başlarken eski versiyon yüklüyorsun uyarısı aldım.. yani türkçeyi yükleyemiyorum.. ben şimdi ne yapacam bi akıl ver

freddy77

Üye
Belli olmaz çıkınca zaten ilk ben yüklerim .
Benim telefonda 6220c olduğu için ,gerçi şu anda telefonun bir eksiği yok sadece Gps verisinde tümleşik Gps yazısı ingilizce başka bir hata yok...

bu ing karekter yüzünden mesaj yazmada yavas birde bende kamerayı actıgımda siyah ekran cıkıyo, sadece kamerayı bir iki defa kapatıp acıyom öyle görüntü geliyo.sendede aynımı bunlar ?

Herkese selam ,foruma şu an üye oldum fakat bu konunun ilk sayfasına girdiğimde forum beni tanımıyo , çok enteresan , başka hangi sayfaya gitsem sorun yok fakat bu konunun ilk sayfası beni tanımıyo .sorun nedir acaba bilgisi olan varmı ?