korkusuz2142
Üye
dostum dediklerını harfiyen yapıyorum ama
burada product code satırı senin telefonunun türkçe dil kodu yazması lazım eger bos veya baska numara yazıyorsa ... kutucuguna tıkla .acılan pencerede detect product kutucugunda işaret varsa kaldır.
orada 0532545 gibi satırların yanında turkey ve senin telefonunun rengi olan rakamı sec.
ok tusuna bas.
bu anlattıgın yer olmuyo alta resim ekledim bi bak istersen olmuyo derken orda herhangi bir kod yazmıyo boş product kutucugunda da herhangi bi işaret yoktu.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
senin telefonunun RM 334 sen RM 333 yukledin o yuzden
care ise bu linkte anlatıldıgı gibi
http://www.maxicep.com/symbian-destek/n97-5800-gibi-telefonlarin-rm-kodunu-degistirmek-247998.html
RM 334 dil kodlu telefonuna RM 333 yazılımı atmak
phoenix programını calıştırıp
5] Phoenix File menüsü/Manage connction a tıklayıp bağlantı şeklini USB olarak ayarlayın
6] File menüsünden Open Product u seçin, gelen menüden yüklemek istediğiniz RM kodunu seçin ve okeyleyin.
7] Şimdi Flasing menüsünden Frimware update i seçin. (Telefon bağlı olmadığı için işlem oldukça uzun sürecektir makinanızın kitlendiğini düşünmeyin)
8] İşlem tamamlandıktan sonra, Prodact Code un yanındaki kutucuğa tıklayın ve uygun RM ve ülke kodunu seçin ve OK tıklayın. (Telefon bağlı olmadığından yüklemek için biraz zaman alacak.)
9] Şimdi Telefonu Data Kablosuna bağlayıp PC Suite modunda Telefonunuzu PC'ye bağlayın.
10] Refurbish e tıklayın, Frimware inizde eksik dosya var türünden mesajlar verebilir ciddiye almayıp devam edin. Yükleme yapılırken bir takım donanımları bulup yüklemeye çalışacaktır, paniklemeyin engel olmaya çalışmayın cihazları kapatmayın. İşlem bittikten sonra artık RM kodunuz değişmiş olacaktır.
merhaba arkadaşlar şuanda nokia E50 için son versiyon nedir?
" Nokia Telefonlara Yeni Yazılım Yükleme Dil kodu Problemi Olmadan İstediğin Dili Seç Yükle "
E50-1 RM-170_07.36.0.0 v6
burdaki konuda v6 denmiş acaba nokia softwar updater programında çıkan 07.36.0.0 ile farkı varmı? Bilgi verirseniz memnun olurum.???
merhaba arkadaşlar şuanda nokia E50 için son versiyon nedir?
" Nokia Telefonlara Yeni Yazılım Yükleme Dil kodu Problemi Olmadan İstediğin Dili Seç Yükle "
E50-1 RM-170_07.36.0.0 v6
burdaki konuda v6 denmiş acaba nokia softwar updater programında çıkan 07.36.0.0 ile farkı varmı? Bilgi verirseniz memnun olurum.
--------------- Ekleme ---------------
sorum halen geçerlidir???
Halen güncel sorum???
ben indiremiyorum error yani hata veriyor ikisinide indiremedim çok meraklanmıştım ama merakım kursağımda kaldı...
E75-2 için de yazılım var mı? Dil kodunu türkiye'ye ayarlayınca bir türlü yüklemiyor.
baktım ama E75-2 için olan romu bulamadım.
emeğine sağlık
Arkadaşlar benim derdim büyük yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim. Yurtdışından getirdiğim N97 (siyah) ye Türkçe menü atabilmek için ilk sayfada bulunan programları indirdim flash olarakta RM-505_EMEA_20.0.019_v4.0_N97 yi indirip hatasız şekilde telefona attım sadece simkartı cıkarmayı unuttum atarken ama yinede telefon Türkçeleşti sıkıntı yok gibi görünüyordu 3-5 saat kadar kullandım sonra mesaj falan yazarken çok yavaşladığını gördüm kapatıp açıyım düzelir dedim telefonu kapattım ama açma kısmında biraz sorun yaşıyorumNOKİA yazısı geliyor ve telefon kitleniyor saatlerce aynı yerde kalıyor bataryayı cıkardım dinlendirdim ettim simsiz ve farklı sim kartlar ile acmaya calıstım sonuç aynı başka neler yapabilirim fikri olan var mı? yardımcı olursanız cok sevınırım telefonu servislere vermek istemiyorum çünki hiçbirine güvenim yok umarım önerisi olan vardır.
şimdiden çok teşekkürler
--------------- Ekleme ---------------
Bu arada bir not daha eklemek isterim yazılımı değiştirdiğimde telefondaki hiçbirşey gitmemişti yanı içindeki müziklerim, resimlerim, telefon rehberim herşey yerınde duruyordu hatta kapatıp açmadan önce yedekleri boşuna almışım diye bile düşünmüştüm.
tolga kardesim teşekkur ediyorum öncelikle gercekten tüm okurlarımız için çok faydalı ve degerli bir yazı olmus. benimde bir sıkıntım var ve danısmak isterim.
0585591 RM 505 model no N97-1
özellikli cihazım var avrupadan gelme.
yazılımı atınca herhangi bir sıkıntım olurmu. ben daha once daha farlı bir yontem kullanıyorum dısarıdan gelen telefonları tr ye cevirmek için ama bunda yapma imkanım yok çünkü ilçede benden baska kimsede n97 yok o yuzden bu sizin yonteminizle çözmek isityorum ama bir nebzede olsa korkuyorum. dogru yazılım ve yol ne olacak..??
şimdiden teşekkurler
Tolga Bey ben farklı bir şekilde format atarak sorunu çokzdüm benzer sorunlar yaşayabilecek arkadaşlar içinde bilgi olsun isterim tuş kombinasyonu
sol shift tuşu
boşluk tuşu
geri silme tuşu
açma kapama tuşu
kombinasyon yazıldığı şekilde uygulanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?