Nokia Telefonlara Yeni Yazılım Yükleme Dil kodu Problemi Olmadan İstediğin Dili Seç

su anda telefon acılmıyorsa telefoncuya 25 tl ya yazılım attır derim.ama acılıyorsa fabrika ayarlarına geri dön .ve tekrar yazılım atmayı dene su andaki yazılımın bir üst versiyonu varsa daha iyi olur.

tolga kardeşim telefon açılıyor ama bir türlü yükleme yapmıyor nomal moda aldım olmadı local moda aldım olmadı pc ye format attım olmadı baştan yükledim olmadı hiç olmuyor ne yapacam ya?
nokia pc suit kaldırdım ne var ve yoksa kaldırdım yine olmadı önceki N80 de sorunsuz yüklemiştim bunda ise olmuyor N96 da oluyor bunda olmuyor N96 versiyon v31.000 5 dakika sürmedi yükleme yapması

cepn97

Üye
uninstall yaması ne işe yarıyor? phoenix kaldırmak içinmi kullanılıyor?

açıklayabilirseniz müteşekkir olurum

b3kturk

Üye
Arkadaşlar bende E63-2 RM449 var, Türkçeye çevirmek istiyorum, herhangi bi çözüm bulamadım, öneriniz nedir acaba?

legendfb

Üye
bende n95 8gb var (RM-320_EURO_31.0.015_v6.0_N95-8GB) bu versiyonu indirdim ve şöyle bir uyarı verdi bende evet dedim şimdi sonucu bekliyorum
evet beklediğim gibi hata verdi hata şöyle

ben bunlardan hangisini yüklemem lazım v6 yı yükledim zaten v4 ne işe yarar?? telimin versiyonu(v31.0.015
07-11-08 rm-320 nokia n95(02.01) yazıyor

URL=http://img233.imageshack.us/i/resimek019.jpg/][/URL]

antroch

Üye
Turkcell kampanyalı 3120c almıştım.mesajları bölerek gönderiyordu.Düzelttim.Acaba garantisi geçersiz olmuş mudur?
Anlatım açıklama konu içeriği tam kalite..Teşekkürler

Hayır garantiye birşey olmamıştır yazılım turkcelli ilgilendirmez. Donanım ilgilendirir

dangeras

Üye
SÜPERSİN KARDEŞ YENİ VERSİYON YAPTIM AMA TÜRKÇE YOKTU AYLARDIR ÖYLE KULLANDIM AMA SENİN SAYENDE TELEFONUM SORUNSUZ BİÇİMDE TÜRKÇE OLDU ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ALLAH RAZI OLSUN

arkadaşlar nokıa n85 kullanıyorum internetten yeni güncelleme yaptım son sürüme güncelledim bu güncellemeyi yaptıktan sonra telde yavaşlamalar ortaya çıktı. eski sürümü geri yüklemek istiyorum bunu nasıl yapabilirim lütfen biri yardım etsin eski sürümün yüklenmesinin riskli olduğunu biliyorum ama lütfen biri yardım etsin.

--------------- Ekleme ---------------

flood yapıyorum ama kusura bakmayın 6 gündür ingilizce telefon ve kullanamıyorum eski sürüme almak istiyorum telefonu nasıl yapabilirim. çünkü eski sürüme alırsam nss den dil kodu atarım sonrada güncellediğim zaman otomatik türkçe gelir öyle dediler.

osmer38

Üye
iyi hoş ama rapid premium kullanıcı hesabı istiyor

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
iyi hoş ama rapid premium kullanıcı hesabı istiyor

free olarak saniyeyi bekle ve indirin...

eski sürüme dönemezsin.Ancak 1 sayfadan yüklü sürüm ve daha üst sürümü NSS kullanmadan phoenix ile türkçe dil kodunu secerek türkçe yazılımını yüklersininz...

uninstall yaması ne işe yarıyor? phoenix kaldırmak içinmi kullanılıyor?

açıklayabilirseniz müteşekkir olurum

evet programı kaldırmak istediğinizde lazım olan bir yama.

dediğim gibi *#7370# soft format atın ve tekrar deneyin.olmazsa ardından Hard format atın tekrar deneyin baska bir çözüm yolu yok.telefona daha önce farklı bie sistemle yazılım atılmıs olabilir.

kardes 5800 telefonu guncelledim dil sorununu cozemedim verdigin linkleri yenilermisin

türkçe dil kodunu secerek yükleme yapacaksınız ve ardından ayarlar dil kısmından iki ayarıda türkçe yapınca telefon türkçe olur...

türkçe yapabilmenizin tek sekli bu son yazılımı phoeniz programıyla türkçe dil kodunu secerek yani prduct kodunu değiştirerek yüklemek kolay gelsin...siz burada yazılı yükseltmiyorsunuz aynı yazılımın türkçe dil paketlisini yüklüyorsunuz...

dostum sana yalvarıyorum bana resimli anlatım yapabilirmisin lütfen dostum .çünkü her dediğini yapıyorum ama olmuyo rica ediyorum sendendostum ayrıca n85 in en son sürümünü siteye yüklememişsin.

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi

nokia pc suit yüklü.phoenix programını yükle
Phoenix programı 2009.20.10.39068 versiyonu

ardından N85 yazılım dosyasını yükle

N85 RM-333 30.201 v7

bu son yazılımdır ve 1.sayfadada var.

bunlar tamamsa yüklemeye geçelim.

phoenix ve n85 verdiğin linklerını indirdim dostum şimdi ne yapıcam? allah razı olsun

phoenix ve nokia suiteyi indirdim kurdum dostum yazılım da setupluydu onu da kurdum şimdi anlatıma geçebiliriz.

dostum zahmet olsa resimli anlatım yapabilirmisin

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi

rapor hazırlıyorumda o yüzden cevap veremedim

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi

şimdi telefonundaki bilgilerini rehber vs yedekle hafıza kartını ve sim kartı cıkar sarjı tam değilse sarja bagla.usb kablosunu tak ve telefonu pcsuit modunu secerek bagla.ardından phoenix programını calıstır.

şimdi telefonundaki bilgilerini rehber vs yedekle hafıza kartını ve sim kartı cıkar sarjı tam değilse sarja bagla.usb kablosunu tak ve telefonu pcsuit modunu secerek bagla.ardından phoenix programını calıstır.

çalıştırdıktan sonra ne yapıcam dostum ?

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
file menusunden manage connection kısmına tıkla
usb sec eger gorunmuyorsa new usb kısmını sec ve next deen son finish tusunu tıkla.Ardından usb seciliiken Apply de ve close diyerek tıkla.baglantı ayarımız tamam.

usb sec eger gorunmuyorsa new usb kısmını sec ve next deen son finish tusunu tıkla.Ardından usb seciliiken Apply de ve close diyerek tıkla.baglantı ayarımız tamam.

evet yaptım şimdi ne yapıcam

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
phoenix programını çalıştır.

şimdi yine file menusunden scan product kısmına tıkla.alt tarafta ready yazacak ve senin telefonunun rm kodu ve yazılım versiyonu gelecek gelmezse baglantıda problem var demektir.
buda tamamsa üstte operation mode diye pencere var orada Normal yazıyor olacak eger yazmıyorsa
kutucugun yanındaki ok işaretini tıkla ve normal moda al.

şimdi üstte flashing menusunden firmware update satırına tıkla.
burada product code satırı senin telefonunun türkçe dil kodu yazması lazım eger bos veya baska numara yazıyorsa ... kutucuguna tıkla .acılan pencerede detect product kutucugunda işaret varsa kaldır.
orada 0532545 gibi satırların yanında turkey ve senin telefonunun rengi olan rakamı sec.
ok tusuna bas.

artık firmware update penceresinde senin telefonunnun dil kodu ve alt satırdada yuklenecek versiyon yazar.
şimdi alt satırdaki refurbish butonuna bas. ve kesinlikle kabloya dokunma yaniişlem bitinceye telefonu kurcalama .
en son su mesaj gelecek.

Product flashing succeeded

ve telefon kapanıp acılacak.

artık kabloyu sokebilirsin

güle güle kullan..