Round-Saturn
Üye
su anda telefon acılmıyorsa telefoncuya 25 tl ya yazılım attır derim.ama acılıyorsa fabrika ayarlarına geri dön .ve tekrar yazılım atmayı dene su andaki yazılımın bir üst versiyonu varsa daha iyi olur.
iyi hoş ama rapid premium kullanıcı hesabı istiyor
arkadaşlar nokıa n85 kullanıyorum internetten yeni güncelleme yaptım son sürüme güncelledim bu güncellemeyi yaptıktan sonra telde yavaşlamalar ortaya çıktı. eski sürümü geri yüklemek istiyorum bunu nasıl yapabilirim lütfen biri yardım etsin eski sürümün yüklenmesinin riskli olduğunu biliyorum ama lütfen biri yardım etsin.
--------------- Ekleme ---------------
flood yapıyorum ama kusura bakmayın 6 gündür ingilizce telefon ve kullanamıyorum eski sürüme almak istiyorum telefonu nasıl yapabilirim. çünkü eski sürüme alırsam nss den dil kodu atarım sonrada güncellediğim zaman otomatik türkçe gelir öyle dediler.
uninstall yaması ne işe yarıyor? phoenix kaldırmak içinmi kullanılıyor?
açıklayabilirseniz müteşekkir olurum
tolga kardeşim telefon açılıyor ama bir türlü yükleme yapmıyor nomal moda aldım olmadı local moda aldım olmadı pc ye format attım olmadı baştan yükledim olmadı hiç olmuyor ne yapacam ya?
nokia pc suit kaldırdım ne var ve yoksa kaldırdım yine olmadı önceki N80 de sorunsuz yüklemiştim bunda ise olmuyor N96 da oluyor bunda olmuyor N96 versiyon v31.000 5 dakika sürmedi yükleme yapması
kardes 5800 telefonu guncelledim dil sorununu cozemedim verdigin linkleri yenilermisin
evet senin telefonunu flashı farklı:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
hocam durum benim e71 içinde aynı, konunun başından indirmiştim ilerleyen sayfalardan araştırdıktan sonra bu açıklamaya rastladım bu açıklama altındaki linkten dosyayı tekrar indirdim eski dosyadan kurulum yapmıştım onu kaldırdım fakat yine 6 adet product kodu çıktı ve içinde türkiye yok nasıl buluruz bi yardımcı olsan çok makbule geçer....
http://www.maxicep.com/symbian-destek/n97-5800-gibi-telefonlarin-rm-kodunu-degistirmek-247998.html
bu linkteki gibi E71 telefonuna
E71 -1 (RM-346) Major 300.21.012 v5 (EURO)
bu yazılımı atacaksınız...
cok karısık değil 1.sayfadan phoenix programının enson versiyonunu birde telefonuna ait yazılımı indir yükle .tabiki pc suit de kurulu olsun telefonu pc suit modunda usb kablosu ile bağla ve phoenix programını çalıştır.1.sayfada anlattığım gibi 2 dk yükle ve türkçe olsun.yüklemeye başlamadan telefonundaki bilgiler, yedekle ve telefonu fabrika ayarlarına al.ayarlar kısmından,sonra yükleme işlemine başla.kolay gelsin.
dostum dediklerını uyguladım ama olmadı zaten benim telefonun dili orjinal dili ingilizce ve en son sürüm yazılımı yüklü ben sadece türkçe yapmak istiyorum dilini. onun için bana yardımcı olursan sevinirim.
türkçe yapabilmenizin tek sekli bu son yazılımı phoeniz programıyla türkçe dil kodunu secerek yani prduct kodunu değiştirerek yüklemek kolay gelsin...siz burada yazılı yükseltmiyorsunuz aynı yazılımın türkçe dil paketlisini yüklüyorsunuz...
ya aylardır uğraşıyorum ama rapid'den errrrrrrroorrr diyor yaaaa... nokia n85 zaten yeterince yavaş yaa
sizin verdiğiniz link'ler bozuk error başka birşey yok yabancı bir site buldum ordan aldık bakalımLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
n85 linki 1 sayfadaki nerede eror anlayamadım lütfen hata mesajlarını dogru verin hatalıysa hemen düzelteyim...
türkçe yapabilmenizin tek sekli bu son yazılımı phoeniz programıyla türkçe dil kodunu secerek yani prduct kodunu değiştirerek yüklemek kolay gelsin...siz burada yazılı yükseltmiyorsunuz aynı yazılımın türkçe dil paketlisini yüklüyorsunuz...
dostum sana yalvarıyorum bana resimli anlatım yapabilirmisin lütfen dostum .çünkü her dediğini yapıyorum ama olmuyo rica ediyorum sendendostum ayrıca n85 in en son sürümünü siteye yüklememişsin.
nokia pc suit yüklü.phoenix programını yükle
Phoenix programı 2009.20.10.39068 versiyonu
ardından N85 yazılım dosyasını yükle
N85 RM-333 30.201 v7
bu son yazılımdır ve 1.sayfadada var.
bunlar tamamsa yüklemeye geçelim.
phoenix ve n85 verdiğin linklerını indirdim dostum şimdi ne yapıcam? allah razı olsun
phoenix ve nokia suiteyi indirdim kurdum dostum yazılım da setupluydu onu da kurdum şimdi anlatıma geçebiliriz.
dostum zahmet olsa resimli anlatım yapabilirmisin
rapor hazırlıyorumda o yüzden cevap veremedim
önemli değil dostum ben beklerım. ama ingilizce bilmediğim için pek kullanamıyorum telefonu o yüzden sıkıntı verdiysem kusura bakma.
dostum msn ni verebilirmisin ve ya ben verim eklersen sevinirim.
sahil_yildizi_17@hotmail.com
şimdi telefonundaki bilgilerini rehber vs yedekle hafıza kartını ve sim kartı cıkar sarjı tam değilse sarja bagla.usb kablosunu tak ve telefonu pcsuit modunu secerek bagla.ardından phoenix programını calıstır.
file menusunden manage connection kısmına tıkla
usb sec eger gorunmuyorsa new usb kısmını sec ve next deen son finish tusunu tıkla.Ardından usb seciliiken Apply de ve close diyerek tıkla.baglantı ayarımız tamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?