Nokia Telefonlara Yeni Yazılım Yükleme Dil kodu Problemi Olmadan İstediğin Dili Seç

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
hocam hersey için tesekkurler harika bir calısma..beyler N-96 ma eksiksiz bir flash attı...rahatlıkla kullanabilirsiniz...sadece e:mass memory artık 13.5 gb yani 6 gb kayıp var sebebi ne olabilir bilgilendirirmisiniz tesekkurler

ben n96 yükledim bir problem olmadı .
hard format atın derim.

Tolga bey hiç yardımcı olmuyorsunuz ama ben bütün formu okudum yüklemeleri bilgisayara yaptım birtek telefon kaldı tek bir sorum var benim telde türkçe dil desteği yok ve bataryanın altında kod olarak 0558842 yazıyor türkçe olması için bu kodumu gireceğim yoksa türkçe için başka bir kod varmı sadece bunu cevaplarsan çok sevinirim.

Merhabalar, benim rapidshare ile başım dertde... Phoenix programı 2009.20.10.39068 versiyonu nu indirmeye çalışıyorum, rapidshare bana izin vermiyor...
Phoenix programını indirebileceğim başka bir yer var mı acaba? AYrıca E52 ile ilgili türkçe dil kodu ve Phoenix için ilgili dosyası lazım, yardımcı olabilir misiniz?
Şimdiden teşekkür eder, çalışmlarınızda kolaylık ve başarılar dilerim..

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi

dil kodu bunlardan birini sececeksin.
NOKIA E71 RM-346
0577727 EURO-F TURKEY BLACK STEEL
0558790 EURO-F TURKEY GREY STEEL
0561098 EURO-F TURKEY WHITE STEEL

1.sayfada anlattım zaten ama tekrar buraya yazayım.

Tüm yüklemeler yapıldıktan sonra tekrar bilgisayarınızı açın kapayın. Daha sonra telefonunuzun modeline uygun data paketini indirin ve bilgisayarınıza kurun. Sonra Phoenix'i açın File > Manage Connections'a(yeni versiyonda usb bağlantı ayarı ana ekranda çıkar) basın sonra New'a basın ordan USB yi işaretleyin Next’e basın program USB bağlantısını kontrol eder ve Finished Scanning yazar. Tekrar Next ve sonra Finish'e basın. Açık olan pencerede Apply ve Close'a basın. (Yeni versiyonda USB seçiliyse buradan devam edin).Bu işlemlerden sonra tekrar File > Scan Product a basın telefonunuz bulununca altta telefon modeli ve mevcut sürümü yazar.Bu arada yukarıdaki pencerede bağlantı modu NORMAL yazıyor olsun,RF veya local yazıyorsa normali seçin.Telefonunuzun PC SUİT MODUNDA BAĞLI OLDUĞUNDAN EMİN OLUN YOKSA HATA VERİR. Sonra Flashing menüsüne basın ilk sıradaki Firmware Update'e basın. Phoenix otomatik olarak telefonunuzun ürün kodu ile o ürün koduna uygun yazılım dosyalarını bulur. Eğer telefonunuz Türkiye ürün koduna sahip değilse ürün kodu satırının yanındaki Gözat kutusuna basın ve Türkiye ürün kodunu seçin ve OK'e basın. Yazılım atma işlemine başlamak için Refurbish'e basın ve yazılım işlemi tamamlanana kadar bekleyin. Yazılım atma işlemi sırasında birkaç sürücü daha yüklenir bu sizi korkutmasın. Bu arada şunu da belirteyim, benim başıma da gelmişti, sürücü yüklenirken bilgisayarın açılıp kapanması gerekiyor, bu arada yazılım atma işlemi başarısız oldu şeklinde uyarı çıkabilir. Telefonu açmak için uğraşmayın, biraz bekleyin telefon kendisini açar. Siz sadece bilgisayarınızı kapayıp açın ve yazılım atma işlemine yeniden başlayın. Bu sürekli olan bir olay değil, yani olmaya da bilir. Ben sadece uyarı olarak belirtmek istedim. Yazılım atma işlemi sona erdikten sonra File > Close Product'a basıp, telefonun USB data kablosunu çıkartabilirsiniz.

--------------- Ekleme ---------------

E52 -1 RM-469 022.009 v2 (EURO)

NOKIA E52 RM-469
0578056 EURO2 TURKEY Metal Aluminium
0583919 EURO2 TURKEY Golden Aluminium

dil kodları bunlar zaten programda otomatik cıkıyor.
E52 yazılımı 1.sayfada var ama rapid tabiki .
virus programın AVG ise izin vermez ondan.

yaskup

Üye
selamlar...
nokia 6303 lazım bana arkadaşlar siyahınada metalik olana da...

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
selamlar...
nokia 6303 lazım bana arkadaşlar siyahınada metalik olana da...

1. sayfaya ekledim.Kolay gelsin.dil kodunu zaten yükleme yaparken rengine göre sececeksin.

NOKIA 6303 Classic RM-443
0568421 EURO-C TR MATT BLACK
0569019 EURO-C TR STEEL
0584659 EURO-C TR CHESTNUT
0584841 EURO-C TR SILVER BROWN

Çok teşşekür ederim anlatım için yaptım.. artık n79um türkçe

merhabalar arkadaşlar ilk önce çalışmalar için teşekkür ediyorum bir sorum olacaktı benim telefonum nokia E63 turkcell kampanyasından almıştım. bunun eski güncel versiyonu 100.21.012 idi teknik servise yolladım versiyonu 200.21.012 RM-437 yapmışlar ama ben eski versiyonumdan memnumdum.telefonu pcye bagladıgımda PC;Yİ İNTERNETE BAGLA moduna aldıgımda pc internet acsess programı yüklenip internete baglanıyordum yeni versiyonda baglanmıyor şebeke bulunamadı şebeke bekleniyor diye uyarı veriyor eski versiyonuma dönmek istiyorum ama terettüd içinde kaldım eski versiyonun exe dosyasını indirip kurmaya çalışşam ne gibi sorunlar cıkabilir

selam tolga benım telefonum 5800 XM dedıklerını uyguladım fakat ılk bastan hatayla karsılasıyorum galıba usb yı tıklayınca parametrelerde hıcbırsey yazmıyor ondan sonra scan product dıyorum orda da bısey bulmuyor bende open product dıyorum nokıa rm 356 yı secıyorum sonra manuel product code u secıyorum 0573741: Euro2 Turkey Black olarak devamında refurbısh dıyorum ve su hata gelıyor
Flashing started
Creating product data items list
Product data items list created
Backup not required
Initializing
Getting BB5 Phone Information from Update Server...
ERROR: Unable to detect device 0x8401F145. Check USB connection!
Unable to get phone info from update server 0x8401F145
Unable to get phone information from Update Server
Getting BB5 Phone Information from Update Server...
ERROR: Unable to detect device 0x8401F145. Check USB connection!
Unable to get phone info from update server 0x8401F145
Unable to get phone information from Update Server

bununla beraber de

The flashing failed. Do you like to retry the flashing?
HRESULT 0x8421001e (-2078212066)
No connection to phone. Cannot start mode change for phone mode before flashing.

bu hatayı alıyorum ne yapmama lazım nerde hata yaptım anlamıyorum umarım bı cozum yolu bulursun sımdıden tesekkur ederım 4 gozle beklıyorum

Bolca teşekkürler,çok güzel çalışma.yalnız sayfa başındaki 6630 me flashları linkler kırık.site kapanmış,6630 me (3 adet olan) flashlarını tekrar yüklermisiniz teşekkürler

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Bolca teşekkürler,çok güzel çalışma.yalnız sayfa başındaki 6630 me flashları linkler kırık.site kapanmış,6630 me (3 adet olan) flashlarını tekrar yüklermisiniz teşekkürler

linkler sağlam problem yok..
tekrar deneyin.

tolga bey ben 105.şinci sayfadada yazmiştim ama cevap alamadim.kusura bakmayin rahatsiz ediyorum ama e63 marka telefon kullaniyorum size sorum şu anki ver. 200.21 ben eski versiyonu olan 100 .21 versiyonunu indirsem eski versiyona dönebilirmiyim ve birde yazilim güncelleştirme esnasinda baglanti vs. Kopsa telefon uyur modunu alsa tamamen kullanilmaz hale gelmez degilmi? telefon garantili oldugu icin teknik servis yazilim yükleyip gönderir galiba sorularima kisaca cevap verirseniz sevinirim

Atibaba

Üye
Arkadaşlar bana bir sevap sahibi Nokia N86 indigo için nasıl Türkçe menü yüklenir anlatsın lütfen. Ben yapamadım.

Engin_ER

Üye
arkadaşlar software updater hem telefondaki yazılımın ne olduğunu hemde yeni bulduğu yazılımı gösteriyor yani software updater ile yanlış bir yazılım yüklemek olanaksız bence bu programı kullanmakta yarar var diye düşünüyorum

ya tolga kardeşim phoneix ile sürüm yükseltirken local moduna alıyorum yükleme yarıda kalıyo telefon kendiliğinden açılıyor ne yapmam lazım

bende 105. sayfada yazdım ama cevap alamadım tolga...

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
bende 105. sayfada yazdım ama cevap alamadım tolga...

hard format at yeniden yükleme yap.
http://www.maxicep.com/symbian-destek/n79-n96-5800-symbian-fp2-modellerde-hard-format-241532.html

6500C İçin türkçe program var mı

NOKIA 6500 Classic RM-265
0548833 Euro-C Turkey Black
0551636 Euro-C Turkey Bronze
0560614 Euro-C Turkey Silver

6500c RM-265 10.50 v24
1. sayfaya ekledim.

ya tolga kardeşim phoneix ile sürüm yükseltirken local moduna alıyorum yükleme yarıda kalıyo telefon kendiliğinden açılıyor ne yapmam lazım

normal modda yükleme yapıyoruz local moda almayın.

yok ya bende firmware ye girince hiç bişey cıkmıyor hiç bişey yazmıyor. e71 telefonum RM-346_EURO_300.21.012

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
yok ya bende firmware ye girince hiç bişey cıkmıyor hiç bişey yazmıyor. e71 telefonum RM-346_EURO_300.21.012

E71-1 RM-346_EURO_300.21.012_v5.0

bu son versiyon zaten 1. sayfadan yazılımı indirip kurmadan görünmez tabiki...