aa-tolga
Üye
-
Konu Sahibi
-
hocam hersey için tesekkurler harika bir calısma..beyler N-96 ma eksiksiz bir flash attı...rahatlıkla kullanabilirsiniz...sadece e:mass memory artık 13.5 gb yani 6 gb kayıp var sebebi ne olabilir bilgilendirirmisiniz tesekkurler
Tolga bey hiç yardımcı olmuyorsunuz ama ben bütün formu okudum yüklemeleri bilgisayara yaptım birtek telefon kaldı tek bir sorum var benim telde türkçe dil desteği yok ve bataryanın altında kod olarak 0558842 yazıyor türkçe olması için bu kodumu gireceğim yoksa türkçe için başka bir kod varmı sadece bunu cevaplarsan çok sevinirim.
Merhabalar, benim rapidshare ile başım dertde... Phoenix programı 2009.20.10.39068 versiyonu nu indirmeye çalışıyorum, rapidshare bana izin vermiyor...
Phoenix programını indirebileceğim başka bir yer var mı acaba? AYrıca E52 ile ilgili türkçe dil kodu ve Phoenix için ilgili dosyası lazım, yardımcı olabilir misiniz?
Şimdiden teşekkür eder, çalışmlarınızda kolaylık ve başarılar dilerim..
selamlar...
nokia 6303 lazım bana arkadaşlar siyahınada metalik olana da...
Bolca teşekkürler,çok güzel çalışma.yalnız sayfa başındaki 6630 me flashları linkler kırık.site kapanmış,6630 me (3 adet olan) flashlarını tekrar yüklermisiniz teşekkürler
bende 105. sayfada yazdım ama cevap alamadım tolga...
6500C İçin türkçe program var mı
ya tolga kardeşim phoneix ile sürüm yükseltirken local moduna alıyorum yükleme yarıda kalıyo telefon kendiliğinden açılıyor ne yapmam lazım
yok ya bende firmware ye girince hiç bişey cıkmıyor hiç bişey yazmıyor. e71 telefonum RM-346_EURO_300.21.012
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?