phora
Üye
The flashing failed. Do you like to retry the flashing?
HRESULT 0x8401227a (-2080300422)
Flash: Phone reported that it does not allow to flash SW becasue it is older than existing.
sürekli bu hatayı veriyor. n86 20.115 yüklü telefonunumu 11.043 versiyona çevirmeye çalışıyorum.hacklemek için.son versiyon hacklenmiyorda.
kardeş süper oldu telefon emeğiine sağlık en başta anlatılanları tek tek uygulayın aynen uygulanıyo arkadaşlar. Allah razı olsun
3120c
benim başıma gelen kimsenin başına gelmedimi yoksa dünyada ben tekmiyim
kardeş telefonun fabrika ayarlarına geri döndürdün mü_fabrika ayarlarına gir varsayılan ayarları geri yükle_aynı sorun devam ediyorsa tüm ayarları geri yükle_tüm ayarları geri yüklediğinde telefonda ne varsa silinir haberin olsun_kardeş tüm ayarları geri yükle seçeneği varmı yokmu bilemiyorum_bildiğim kadarıyla var_cevabını bekliyorum_
telefon hiç bir şekilde acılmıyor
ölü flaşhı denedim oda olmadı
pcyi yeniden kurdum yine olmadı
başka bir cözümün varmı
Arkadaşlar driverı kuramadım gitti allah aşkına yardım edin
Bilgisayar
windows 7
Quad Core 2.50
4GB Kingstom Ram
Asus P5Q bord
Cep Telefonu
5800 blue
üstünde 31.0.008 kurulu
usb ile bağlıyorum
phoenix 2009.34.7 kurlu
31.0.101 kurulu
Ovi en son sürümü kurulu
NSU 1.8.10 tr ve suit 7.1.30.9 kurulu
(Bunları your unistaller ile silip sırasıyla yükleyerek denedim aşağıdaki yazdıklarımı)
ovi suitlende phoenixlede NSU ilede denedim devamlı Nokia USB ROM driver hatası verip duruyor. Hard fort atarak soft format atarakda tekrar tekrar denedim interneti altına üstüne getirdim "Nokia USB ROM driver" diye bi driver yok allah aşkına biri bi çare bulsun(Product kodu değiştirmek garantiyi bozuyormuş bügün yetkili nokia bayinden öğrendim bu olayı sordum haliyle cevap vermedi ama 20 tl verirsem onlar atabilirimiş )
Arkadaşlar neolur yardım edin kafayı yedim 4 gündür sil yükle sil yüklle yokmu bunun yolu
Arkadaşlar benim bir sorum olacak ben bir n95 8gb kullanıcısıyım fakat benim gözüme n96 menüleri daha hoş geliyor ara yüzü olsun menü görüntüleri olsun (nal, U menüleri) bekleme ekranı uygulamalar olsun bu n95 8gb de aynı normal n73 ü n73 ME yapıldığı gibi n95 8gb de N96 olabiliryor mu versiyon yükseltmesi ile??? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum...
hattı içinde unutmayın ben unuttum hat gitti
telefonunuz ingilizce değilse pcsuit den NSU ilede yeni yazılımı güncelleyebilirsiniz.
--------------- Ekleme ---------------
hayır olmaz .N95 satıp ,N96 almaktan baska caren yok.
--------------- Ekleme ---------------
niye hat gitsin ne alakası var ben bizzat kendim hat içindeyken yükledim hiç problem olmaz ama tam formatlı temiz olması için hattı çıkarmanız daha iyidir.
ingilizce değil ve ordada yazdığım gibi NSU ilede denedim 2 sn de bir yok pili çıkar yok usb yi çıkar deyip duruyor telefon önce kapanıyor sonra açılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?