Nokia Telefonlara Yeni Yazılım Yükleme Dil kodu Problemi Olmadan İstediğin Dili Seç

phora

Üye

Eski yazılım atmaya çalıştığın için bu uyarıyı veriyor. Bende çok uğraştım eski yazılımı atmayı ama olmadı. Eski yazılıma dönme konusunda bilgisi olan var mı? mTabii servisten başka

hocam sen bu yazılımı ne ile yükledin

salih266

Üye
Bana yardım edecek kimse yok mu ??? Benim sorunum aynı devam ediyor

tameri

Üye
allah senden binlerce kez razi olsun

salih266

Üye
Flashing started
Creating product data items list
Product data items list created
Backup not required
Flashing phone
Initializing
Loading image files...
Opening RAW connection...
RAW connection successfully opened!
Waiting for USB device...
--- Press phone's power button! ---
Connection opened to BootCode successfully
First wait command succeeded.
Flashing Secondary boot code: 14592 Bytes
Secondary boot loaded
Skipping USB handshake...
Flashing Update Server Data: 300928 Bytes
Flashing PASUB TOC Data: 61120 Bytes
Update server loaded
Waiting for Update Server to boot...
Initializing Update Server....
Configuring Algorithm clients....
FUR: Adding Asic CMT as client 0x01...
FUR: PROTOCOL_CONTROL - Error sending message 0x0001 to Client 0x10 - 0x84009427
Error initializing Algorithm. 0x84009427
Unable to set the phone to flash mode. Unable to flash.
All operations completed
Product flashing failed.

YOK MU BANA YARDIM EDECEK NE OLURSUNUZ Bİ YARDIM EDİN BANA .

kardeş 6230i Reading phone information
Reading product type
Reading product code
Reading PSN
Reading IMEI
Reading HW version
Reading UPP version
Get flash file names
Product flashing failed. hata veriyor ne yapabiliriz

salih266

Üye
benim başıma gelen kimsenin başına gelmedimi yoksa dünyada ben tekmiyim

3120c
benim başıma gelen kimsenin başına gelmedimi yoksa dünyada ben tekmiyim
kardeş telefonun fabrika ayarlarına geri döndürdün mü_fabrika ayarlarına gir varsayılan ayarları geri yükle_aynı sorun devam ediyorsa tüm ayarları geri yükle_tüm ayarları geri yüklediğinde telefonda ne varsa silinir haberin olsun_kardeş tüm ayarları geri yükle seçeneği varmı yokmu bilemiyorum_bildiğim kadarıyla var_cevabını bekliyorum_

kardeş süper oldu telefon emeğiine sağlık en başta anlatılanları tek tek uygulayın aynen uygulanıyo arkadaşlar. Allah razı olsun

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
kardeş süper oldu telefon emeğiine sağlık en başta anlatılanları tek tek uygulayın aynen uygulanıyo arkadaşlar. Allah razı olsun

cümlemizden inşaallah...

Bu arada yükleme yaptığınız telefonunun modelini yazarsanız daha iyiolur.

salih266

Üye

telefon hiç bir şekilde acılmıyor
ölü flaşhı denedim oda olmadı
pcyi yeniden kurdum yine olmadı
başka bir cözümün varmı

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
telefon hiç bir şekilde acılmıyor
ölü flaşhı denedim oda olmadı
pcyi yeniden kurdum yine olmadı
başka bir cözümün varmı

telefonun E50 mi 3120c miydi.
Eğer telefon hiç açılmıyor ise hard format veya son yazılımın aynısını (yani alt versiyon olmaz)veya bir üst versiyonu dead flash moduyla atmanız lazım.

Reis jaf programıyla ölü flash tamirini anlatacaktı forumda anlattıysa onuda deneyebilirsiniz.

alexpac

Üye
hattı içinde unutmayın ben unuttum hat gitti

Arkadaşlar neolur yardım edin kafayı yedim 4 gündür sil yükle sil yüklle yokmu bunun yolu

Arkadaşlar benim bir sorum olacak ben bir n95 8gb kullanıcısıyım fakat benim gözüme n96 menüleri daha hoş geliyor ara yüzü olsun menü görüntüleri olsun (nal, U menüleri) bekleme ekranı uygulamalar olsun bu n95 8gb de aynı normal n73 ü n73 ME yapıldığı gibi n95 8gb de N96 olabiliryor mu versiyon yükseltmesi ile??? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum...

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar neolur yardım edin kafayı yedim 4 gündür sil yükle sil yüklle yokmu bunun yolu

telefonunuz ingilizce değilse pcsuit den NSU ilede yeni yazılımı güncelleyebilirsiniz.

--------------- Ekleme ---------------

hayır olmaz .N95 satıp ,N96 almaktan baska caren yok.

--------------- Ekleme ---------------

hattı içinde unutmayın ben unuttum hat gitti

niye hat gitsin ne alakası var ben bizzat kendim hat içindeyken yükledim hiç problem olmaz ama tam formatlı temiz olması için hattı çıkarmanız daha iyidir.

ingilizce değil ve ordada yazdığım gibi NSU ilede denedim 2 sn de bir yok pili çıkar yok usb yi çıkar deyip duruyor telefon önce kapanıyor sonra açılıyor

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
ingilizce değil ve ordada yazdığım gibi NSU ilede denedim 2 sn de bir yok pili çıkar yok usb yi çıkar deyip duruyor telefon önce kapanıyor sonra açılıyor

hard format ve ölü flash yemiyorsa bilemiyorum.
Telefoncuya götürüp 25 tl ya yeni yazılım attıracaksın.Baska care gözükmüyor.

tolga kardeş bb5 ve dct4 firmwarelerini veren bir link vardı_o link sizde varsa ekleyebilirmisiniz_bende vardı yanlışlıkla sildim_ne kadar aradım bulamadım_