lad_enes
Üye
buradan elimden geldiğince yardım ederim probleminizi lütfen yazın.
--------------- Ekleme ---------------
telefonunuzun modeli nedir ,RM kodu ve hangi yazılımı yüklemeye calısıyorsunuz?
batarya veriminde artış varsa bu cok önemli
ŞİMDİDE BÖYLE BİR HATA KODU CIKTI
The flashing failed. Do you like to retry the flashing?
HRESULT 0x84009427 (-2080336857)
Dtl: Could not send data to the driver, reason: 0x84004410. Common USB DCM: Message send failed, last error code = 0x8007001F. ??????????????e
ARKADAŞLAR USTALAR NASIL HALLETCEM BEN BUNU
Bilgisayara format atdım phonixi yediden kurdum ama yine de olmuyor olmuyor olmuyor
nokıa 7710 kullanıyorum 4.01 versiyonum ve 4.10 yani RM-12_4100_7710 yüklemeye çalışıyorum tolga bey
evet tolga bey cihazım budur doğrudur ancak kendi indirdiğim rm-12 4.10 da dediğim lisance failed gibi bir hata alıyorum şimdi sizinverdiğiniz linkteki versionu indirip kuracağım ve bilgisini burada sizinle paylaşacağım
saygılarımla
Merhabalar, bu bilgileri paylaşan arkadaşa teşekkür ediyorum. Teşekkür ettikten sonra yardım istediğim konuya geçiyorum.
Nokia 5800 Xpress Music Blue telefona sahibim.
Telefonun detayları şöyle:
Yazılım Sürümü: V30.0.11
Yazılım Sürüm Tarihi: 29.06.09
Özel Sürüm: 30.0.011.C02.01
Özel Sürüm Tarihi: 29.06.09
Dil Paketi: O2
Tür: RM-356
Bu bilgilerden yola çıkarak forumun ilk sayfasında verilenlerden şunları çıkardım öncelikle.
- Phoenix programı 2009 son versiyonu indiriyoruz. Ancak linkten indirme yapamadığımı belirtmeliyim.
- 5800 (RM-356) 31.0.101 v9 (EMEA) olarak son güncellemeyi indiriyoruz. Ancak verilen linkten yine indirme yapamadım.
Bu indirmeleri yapmadan da diğer işlemlere geçemedim malum.
Nereden indirebilirim bu programı ve güncel yazılımı?
NSS kodunu JAF ile değiştirip de sürüm yükseltebilirsiniz.
BB5 Menüsü -> Prod. Manager işaretle -> Service butonu -> Read Values butonu -> Ürün kodu kısmına kodu yazın -> Write Values deyin bitsin.nasıl reis?
Açıklarsan seviniriz.Ben phoenix kullanıyorum.Jaf programı ile de usb kablosu yoluyla bu yazılım atılıyor mu?
Zamanında N73'lere ME sürüm attık da gönderdik servise yine çakmadılar.Türkiye için yeni versiyon yayınlanmadı sanırım. O yüzden phoenix ile yapmayı denemek istedim.
Hata verdi ama denediğimde.
Kod değiştirmek garantiyi tehlikeye sokar diye düşündüm yanılıyor da olabilirim.
O zaman JAF ile deneyeyim. Bildiğiniz bir kılavuz var mı JAF ile ilgili?
Reis hazırlayınca burayada link atarsan yönlendirmiş oluruz.
Bu kod değiştirip güncellemede garanti durumu kafamı karıştırıyor sadece. Yoksa phoenix ile daha zahmetli oluyor. Phoenix 2008 ve 2009 sürümlerinin ikisinde de denedim hatalarla karşılaştım. Sonuç alamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?