aa-tolga
Üye
-
Konu Sahibi
-
merhaba konuyu acan arkadasim. bende n97 var. fakat icinde 5 dil ssecenegi var ama turkcesi yok. hollandada yasiyorum. hollandaca olarak kullaniyorum su anda tabiki. benim merak ettigim. bu verdigin flashin icinde kac dil secenegi var. hollandacada varmi icinde. ayrica telefonda bunu yuklersem eger herhangi bir degisim oluyormu. yani herhangi bir product numarasi veya imei su bu gibi numaralari degisiyormu. cunku 2 sene garantisi var telefonun. ona gore de telefonun numarasindan garantiye aliyorlar. bozulma olursa eger o numara ile tamire gidiyor. beni bilgilendirirsen bu konuda sevinirim...
imei numarası değişmez arkadaki imei numaranın altındaki dil kodunu değistirerek yeni yazılım atılıyor .mantıgı bu degişen sadece dil kodu.euro pakedin içinde lac dil varsa okadar dil seceneği olur.sizin telefonunuz RM 505 ise direk 1 sayfadaki gibi phoenix programıyla dil kodunu türkçe secerek RM 505 flashını yükleyeceksiniz.
--------------- Ekleme ---------------
dostum yardımların için cok teşekükrler . birşey soracam bu partlar cok yavas iniyor.tek bir part olan bir yer varmı? yada hızlı indirebileceğim bir yer..
dostum yardımların için cok teşekükrler . birşey soracam bu partlar cok yavas iniyor.tek bir part olan bir yer varmı? yada hızlı indirebileceğim bir yer..
hayır indirip kurun tamamdır.
Yaa abi N93 için olanı yokmu bunu teli güncelleştirmem lazım lütfen yardım.
1. sayfaya yerleştireyim.