Nokia Telefonlara Yeni Yazılım Yükleme Dil kodu Problemi Olmadan İstediğin Dili Seç

KaSSaNo

Üye
Licenses count retrieving failed
HRESULT 0x84212008 (-2078203896)
This function cannot be used with this type of Programming Device
Licenses count determining failed;AmsFlashFN=0x84212008ö

arkadaaslar 6230i yüklemeye çalıştım ama yukarıdaki hatayı veriyor bi yardımcı olursanız

Merhaba Tolga Kardeş... Evet sanırım yavaş yavaş ögreniyorum.. Ancak Refirbish yapınca aşağıdaki yazılar geldi

Getting product info...
Scanning image files...
Loading secondary boot code: 15232 bytes
Secondary boot loaded
Loading update server code: 2671089 bytes
Update server loaded
Asic CMT: Verifying communication to device...
Error ADL Loader: Phone reported Downgrade not possible. Flash a newer SW version
Protocol 1: Error during Negotiation. Unable to flash.
Unable to flash phone 0x8401227A
Getting BB5 Phone Information from Update Server...
Flashing phone
Initializing
Product Type: RM-507 Product Code: 0575400
Phone information retrieved
Scanning image files...
Error ADL Loader: Phone reported Downgrade not possible. Flash a newer SW version
Protocol 1: Error during Negotiation. Unable to flash.
Unable to flash phone 0x8401227A
All operations completed
Product flashing failed

sonra su hata mesajı cıktı

The flashing failed. Do you like to retry the flashing?

HRESULT 0x8401227a (-2080300422)

Flash: Phone reported that it does not allow to flash SW becasue it is older than existing.

--------------- Ekleme ---------------

Bu arada tekrar denedim su hata mesajı gelmişti ama ben YES dedim OPTIONAL dediği için..acaba sorun bu dosya mı?

“” An optional file missing. The file is : RM505_RM507_002_000_M012.fpsx
Would you like to continue the flashing? “”

Bu arada tekrar denedim su hata mesajı gelmişti ama ben YES dedim OPTIONAL dediği için..acaba sorun bu dosya mı?

“” An optional file missing. The file is : RM505_RM507_002_000_M012.fpsx
Would you like to continue the flashing? “”

Bende şu hatayı veriyor yardımcı olursanız sevinirim şimdiden Teşekkürler

KaSSaNo

Üye
Licenses count retrieving failed
HRESULT 0x84212008 (-2078203896)
This function cannot be used with this type of Programming Device
Licenses count determining failed;AmsFlashFN=0x84212008ö

arkadaaslar 6230i yüklemeye çalıştım ama yukarıdaki hatayı veriyor bi yardımcı olursanız

reagyman

Üye
öncelikle böyle bir forum düzenlediğiniz için teşekkürler.
nokia e 63 aldım yeni amerikadan getirttiğin için türkçe dil desteği yok.ne yapmam lazım
*#0000# yaptıgımda 110.21.006 rm-437 e63-1 (242.04) yazıyor ne yapmalıyım telefon yeni oldugu için yanlış birşey yapmaktan korkuyorum yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler

arkadaslar nokia 6500 slider turkce menu nasil yaparim buradaki leri denedim ama olmuyor

reagyman

Üye

arkadaşlar bu konuda gerçekten yardıma cok ihtiyacım var lütfen bi bakın size zahmet....

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bu konuda gerçekten yardıma cok ihtiyacım var lütfen bi bakın size zahmet....

1.sayfada anlattıgım gibi usb kablosuyla phoenix programıyla

E63 RM-437_EURO_200.21.012_v4.0 bu flashı indir 3 parca halinde ac ve tek exe dosyasını kur.
ardından phoenix programıyla türkçe dil kodunu secerek yeni yazılım yükle .işlem bitince telefon kapanır ve acılır.ayarlardan language kısmından dilini türkçe yap tamamdır.

reagyman

Üye

cok tşk dostum bu akşam deneyecim cok sağol

Yaa abi N93 için olanı yokmu bunu teli güncelleştirmem lazım lütfen yardım.

batas27

Üye
Acil yardımm.....

HERKESE MERHABA

yurtdışından gelen nokia e52 telefonum için türkçe dili yüklemek 1. mesajda yer alan yönergeleri izledim.
Phoenix i kurdum yalnız sorun çıktı yeniden update ettikten sonra hata mesajı almadan telefona bağlandı. RM469 versiyon türkçe 0578056 kodu seçip refurbish tıkladım yalnız şimdi

The flashing failed. Do you like to retry the flashing?
HRESULT 0x8421001e (-2078212066)
No connection to phone. Cannot start mode change for phone mode before flashing.

diye mesaj geliyor. Bu arada telefonun ekranı da bir yanıp bir sönüyor.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler....

Tekrar merhaba..

Yukarıda belirtmeyi unutmuşum.

firmware update ekranı aşağıdaki şekilde kalıyor.

Flashing started
Creating product data items list
Product data items list created
Backup not required

Saygılar

enjoy_c

Üye
arkadasım bunu yukledıkten sonra napıyoruz bu konuda bı anlatım yaptın mı ben gormedım ama şimdi türkçesini indiriyorum ama bunu tlf atıpta mı kurulum yapıcam acaba.!

gsfa

Üye
teşekkürler deneme fırsatı bulamadım ama en azından program elimde

reagyman

Üye
cok tşk dostum bu akşam deneyecim cok sağol

dostum yardımların için cok teşekükrler . birşey soracam bu partlar cok yavas iniyor.tek bir part olan bir yer varmı? yada hızlı indirebileceğim bir yer..

dostum yardımların için cok teşekükrler . birşey soracam bu partlar cok yavas iniyor.tek bir part olan bir yer varmı? yada hızlı indirebileceğim bir yer..

konuyu açan arkadaştan Allah razı olsun n85 güncellemeyi bir türlü kabul etmiyordu bu program yardımıyla yükledim tekrardan Allah razı olsun

tsavaci

Üye
çok teşekkürler, E65 telefona dediklerini yaparak sorunsuz uyguladım

merhaba konuyu acan arkadasim. bende n97 var. fakat icinde 5 dil ssecenegi var ama turkcesi yok. hollandada yasiyorum. hollandaca olarak kullaniyorum su anda tabiki. benim merak ettigim. bu verdigin flashin icinde kac dil secenegi var. hollandacada varmi icinde. ayrica telefonda bunu yuklersem eger herhangi bir degisim oluyormu. yani herhangi bir product numarasi veya imei su bu gibi numaralari degisiyormu. cunku 2 sene garantisi var telefonun. ona gore de telefonun numarasindan garantiye aliyorlar. bozulma olursa eger o numara ile tamire gidiyor. beni bilgilendirirsen bu konuda sevinirim...