jackalx_06
Üye
Bu arada tekrar denedim su hata mesajı gelmişti ama ben YES dedim OPTIONAL dediği için..acaba sorun bu dosya mı?şimdi senin telefonun RM 507 buna RM 505 atmak istiyorsun kabloyu bastan bağlamayacaksın.
Ve phoenix i açacaksın manage connectionstan usb secip apply diyeceksin.sonra open product basıp
RM 505 sececeksin. sonra flashing-firmware update tıkla ve ... işaretli yerden RM 505 türkçe dil kodunu sec.şimdi telefonu pc suit modunda bagla ve refurbishe bas.kolay gelsin.
arkadaslar nokia 6500 slider turkce menu nasil yaparim buradaki leri denedim ama olmuyor
öncelikle böyle bir forum düzenlediğiniz için teşekkürler.
nokia e 63 aldım yeni amerikadan getirttiğin için türkçe dil desteği yok.ne yapmam lazım
*#0000# yaptıgımda 110.21.006 rm-437 e63-1 (242.04) yazıyor ne yapmalıyım telefon yeni oldugu için yanlış birşey yapmaktan korkuyorum yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler
arkadaşlar bu konuda gerçekten yardıma cok ihtiyacım var lütfen bi bakın size zahmet....
1.sayfada anlattıgım gibi usb kablosuyla phoenix programıyla
E63 RM-437_EURO_200.21.012_v4.0 bu flashı indir 3 parca halinde ac ve tek exe dosyasını kur.
ardından phoenix programıyla türkçe dil kodunu secerek yeni yazılım yükle .işlem bitince telefon kapanır ve acılır.ayarlardan language kısmından dilini türkçe yap tamamdır.
cok tşk dostum bu akşam deneyecim cok sağol
1.sayfada anlattıgım gibi usb kablosuyla phoenix programıyla
E63 RM-437_EURO_200.21.012_v4.0 bu flashı indir 3 parca halinde ac ve tek exe dosyasını kur.
ardından phoenix programıyla türkçe dil kodunu secerek yeni yazılım yükle .işlem bitince telefon kapanır ve acılır.ayarlardan language kısmından dilini türkçe yap tamamdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?