aa-tolga
Üye
-
Konu Sahibi
-
kardeş hala cevap alamadım onlinesn ??
o yuklemeyi de tamamladım... kusura bakmazsan bir sey rica eecektim..msn de görüşme sanısmıkz var mı uyugunsan ankara.1000@hotmail.com
ok üstad... kafayı yemek üzeretyim..her şeyi yaptım ama olmadı... nedir sence problem..?
son sürümden eski sürüme phoenix 2008.44 versiyonla downgrade yapılarak geçilir ama tavsiye etmem.
telefonda yavaslama problemi olunca format at.zaten N73 artık yeni versiyon cıkmıyor.
--------------- Ekleme ---------------
msn kullanmıyorum.buraya ancak yetişiyorum cünkü.
kardeş yani yavaşlama haricinde herhangi bi problem olmaz dimi ben son sürümü hiç sevmedim şu 0544984 4.0747.31.0.1 v11.0 yani orjinal hali bu bunu yapmak istiyorum ??? bi yardımcı ol hemen deniycem çünkü
evet bende phonex kullaniyorum 5800xm black onu tr dil oldu ama 6210 navigator gri hata veriyor surekli flashin eski oldugunu söylüyor baska sitelerden flashlar indirdim ama olmadi hata veriyor onlardada sizin verdig linkteki ise ispanyolca portekizce almanca galego euskara catala ingilizce ve fransizca var dil bi zahmet kontrol etseniz su linki cok sevinirim
--------------- Ekleme ---------------
hocam herseyi yaptim son olarak verdigi hata su
The flashing failed. Do you like to retry the flashing?
HRESULT 0x8401227a (-2080300422)
Flash: Phone reported that it does not allow to flash SW becasue it is older than existing.
kardeş eline emeğine sağlık ya kaç aydır telefonu ingilizce kullanıyordum hemde tüm ayarları bozulmuştu. senin sayende bu programla hallettim işimi. tekrar sağolasın.
tesekkür ederiz Emeginize Saglik!...
nokia e52 türkce linki calismiyor
yeni linkler varsa verebilirmisiniz.?
arkadaşlar bi yardımcı olursanız sevinirim 5800'a rm 505 atabiliyo muyuz? denedim ama olmuyo.. N97 rm505ini atsam nolur acababi denesem mi :P
arkadaşlar bi yardımcı olursanız sevinirim 5800'a rm 505 atabiliyo muyuz? denedim ama olmuyo.. N97 rm505ini atsam nolur acababi denesem mi :P
5610 xm de türkiye ürün kodunu bulamıyorum yardım edeersen sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?