real67
Üye
Neresinde Anlamadım Lütfen :S Benim dediğim Olay Yok Orda Telefonumu Music Edition Yapıcam Productu Telefona Girdim Ama SoftwareUpdaterden Yuklemiyor :S Guncellemeyi. Suan Telefonunuz Son Surumde Diyor.Aynı Sürümü tekrar Yapmak İçin Bişey war mı?
Selamlar yeni üye oldum... Sorunum 6220 c de mesaj yazarken yavaşlama.... 3,23 sürümünü güncelleyerek 5,15 yaptım fakat mesajlarda böyle bi sorun yarattı... Bunu birinci sayfadaki hangi pro ile yapacam... Yıl olarak farklı farklı verilmiş...
Sorun 5,15 sürümünde mi yoksa bende mi?
Eğer sürümde ise geri 3,23 yükleme şansım varmı, varsa nereden bulacam?
Biraz uzun oldu ama sorun kötü...
Eski sürüme sonuçta servis dönebilir ama değil mi ?
Şimdi phoenix in son versiyonunu pcye yükledim...
Sonrasına pc suite ve sofware updater proalrını da geri yükledim... Daha sonra pcyi yeniden başlatıyorum... Buraya kadar doğru sanırım...[/QUOTE
evet doğrudur.şimdi telefonunuza ait yazılım dosyasını yükleyip kurma işlemine başlayacaksınız.
--------------- Ekleme ---------------
saygılarımı sunarım hiçbir forum sitesinde yorum yapmamıştım teşekkür etmemiştim ama gerçekten bu takdir edilecek bir durum hiç üşenmemişsin o kadar flash rarlarını bulmuşsun
bir Allah razı olsun deseler yeter.
arkadaşlar türkçe harfler bulunan klavyeyi nerden bulabilirim? (n97 için)
yok kardeşim. benim sormak istediğim klavyedeki tuşlarda ş falan yazmıyor. onların türkçe yazanları mevcut. onları nerden bulabilirim diye sordum. klavye takımı satılıyor anladığım kadarıyla.n97 rm 505 son 12 versiyonu yükleyince gelmiyor mu?
yok kardeşim. benim sormak istediğim klavyedeki tuşlarda ş falan yazmıyor. onların türkçe yazanları mevcut. onları nerden bulabilirim diye sordum. klavye takımı satılıyor anladığım kadarıyla.
Teşekkür ederim. Çok açıklayıcı olmuş. Yönergelerine göre yeni versiyonu Nokia N97 ye yükledim.
teşekkürler kardeşim... eğer varsa nokıa 6280 in yeni yazılımı paylaşabilir misin sana zahmet.... emeğine sağlık
Tolga kardeş indirdim yükledim onu... türkçe dil seçeneği yok yardım eder misin
Dostum emeğine zihnine parmaklarına sağlık. Bilgi paylaşıldıkça güzeldir. Paylaşım için Çok Teşekkürler.
Tolga çok sağol.. şimdi onu deniyorum... hepsi oluyor yükleniyor ama türkçe dil seçeneği yoktu.. emeğine sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?